Blomkålsbøf m. Flødekartofler & Salat

64,00 DKK

Deadline for levering Mandag d. 17

Beskrivelse

Denne ret er ikke bare en hvilken som helst plantebøf med tilbehør.

Bøffen er nøje sammensat, af primært blomkål, hvide bønner og krydderier. Ovnbagt for at frembringe smagsnoterne i hver enkelt ingrediens. Den er fløjlsblød, enkel og let. En anderledes men elegant fortolkning af en plantebøf, der tager sig godt ud med det fyldige tilbehør.
Vores udgave af flødekartofler lavet af, intet mindre end, kartofler og soyafløde, som skaber den cremede og lækre oplevelse vi alle kender og elsker. Salaten er sammensat af kål, edamame bønner og ristede mandler. Et styk komplet plantebaseret måltid, der med sikkerhed vil efterlade dig mæt og tilfreds.
Serverings forslag: Smid bøffen på panden, på grillen eller i ovnen. Det er op til dig! Kartoflerne er ligeledes nemme at opvarme i alm ovn eller mikroovn. Hvis du da ikke allerede har spist dem kolde inden da!

 

Ingredienser: Kartofler*, soyafløde*, spidskål*, blomkål*, edamamebønner*, limabønner*, løg*, soyamælk*, mandler*, æblecidereddike*, persille*, gærflager, hvidløg*, olivenolie*, balsmicoeddike*.

*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.

Vægt: 400g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi, kcal 92,5
Fedt, g 4,2
Kulhydrat, g 8,9
Kostfibre, g 2,3
Protein, g 3,3

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.