Bønnebøf m. Flødekartofler & Salat

64,00 DKK

Deadline for levering Mandag d. 17

Beskrivelse

Vores bønnebøf, består primært af sorte bønner, der akkompagneret af løg, peberfrugt og masser af krydderier, er en sikker vinder hos enhver der ønsker en bøf, men gerne vil undlade kødet. Den er kompakt, smagfuld, og fuld af tekstur og næring.
En rigtig plantebombe! Vores udgave af flødekartofler lavet af, intet mindre end, kartofler og soyafløde, skaber den cremede og lækre oplevelse vi alle kender og elsker. Salaten er sammensat af kål, Edamame bønner og pande ristede mandler. Et komplet plantebaseret måltid, der med sikkerhed vil efterlade dig mæt og tilfreds.
Velbekomme!
Vidste du at: Sorte bønner har et højt indhold af resveratrol, der også findes i f.eks. rødvin, og som kan hjælpe med at forebygge kræft og hjertekarsygdomme.
Serverings forslag: Smid bøffen på panden, på grillen eller i ovnen. Det er op til dig! Kartoflerne er ligeledes nemme at opvarme i alm ovn eller mikroovn. Hvis du da ikke allerede har spist dem kolde inden da!

Ingredienser: Kartofler*, soyafløde*, spidskål*, sorte bønner*, edamamebønner*, løg*, soyamælk*, mandler*, rød peber*, valnødder*, rasp* æblecidereddike*, gærflager, ahornsirup*, tamari*, balsmicoeddike*.

*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.

Vægt: 400g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi, kcal 113
Fedt, g 4,8
Kulhydrat, g 11
Kostfibre, g 3,1
Protein, g 4,2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.