Abonnementsguide

Når du har en fast levering hos os, har du mulighed for at ændre i den på 2 måder. Her fra hjemmesiden under “Mit Gaia” eller fra vores app “Gaia – Min Grønne Privatkok”. Den kan findes til både iOS og Android.

Herunder kan du læse om hvordan du administrere din måltidskasse her fra hjemmesiden.

Abonnementsguide – Sådan styrer du din måltidskasse

Tilføj nyt til din måltidskasse

Tilføj en ret

Inde på siden “Mit Gaia” kan du under der hvor der står “Måltidskasser” se den/de faste leveringer du har oprettet hos os. For at tilføje en ret skal du trykke på den måltidskasse du vil tilføje til, og derefter trykke på “Indhold” og så “Tilføj”.

Her kan du vælge den/de produkter du vil tilføje samt antal.

Fjern et produkt fra din måltidskasse

Fjern et produkt

Inde på siden “Mit Gaia” kan du under der hvor der står “Måltidskasser” se den/de faste leveringer du har oprettet hos os. For at fjerne et produkt skal du trykke på den måltidskasse du vil  ændre i, og derefter trykke på “Indhold” og så på det røde kryds ud for det produkt du vil fjerne.

Ryk næste levering

Ryk næste levering

Inde på siden “Mit Gaia” kan du under der hvor der står “Måltidskasser” se den/de faste leveringer du har oprettet hos os. For at rykke en levering skal du trykke på den måltidskasse du vil ændre i, og derefter trykke på “Ryk næste levering” . Her vil du kunne vælge den søndag du gerne vil have leveret.  Tryk på “Bekræft” for at ændre næste leveringsdag.

Sæt kommende leveringer på pause

Sæt på pause

Inde på siden “Mit Gaia” kan du under der hvor der står “Måltidskasser” se den/de faste leveringer du har oprettet hos os. For at sætte kommende leveringer på pause, skal du trykke på den måltidskasse du vil pause, og derefter trykke på “Sæt på pause”. Tryk på “OK” for at bekræfte.

Afmeld måltidskasse

Afmeld Måltidskasse

Inde på siden “Mit Gaia” kan du under der hvor der står “Måltidskasser” se den/de faste leveringer du har oprettet hos os. For at tilføje en ret skal du trykke på den måltidskasse du vil afmelde, og derefter trykke på “Afmeld”. Tryk på “OK” for at bekræfte.