Abonnementsguide - Sådan styrer du din måltidskasse

Tilføj nyt til din måltidskasse

For at tilføje noget nyt til din måltidskasse, skal du gå ind og finde det du ønsker, i vores menu og trykke på billedet for at komme ind på produktsiden. Her kan du under “Tilføj til kurv” knappen finde en mulighed for at tilføje til et eksisterende abonnement.

Ændr i antallet af hvert produkt

Ændr antal
For at ændre i antallet af hvert produkt i din måltidskasse, skal du først trykke på “Vis” ud for din måltidskasse og så “Rediger antal”. Herefter kan du ændre i antallet ud for navnet på hvert produkt.

Fjern et produkt fra din måltidskasse

Fjern en ret

For at fjerne et produkt fra din måltidskasse, skal du først trykke på “Vis” ud for den måltidskasse du vil ændre. Derefter trykker du på det røde kryds ud fra det produkt du vil fjerne. 

Spring næste levering over

Spring levering over
For at springe en levering over, skal du først trykke på “Vis” ud for din måltidskasse. På den side der kommer frem kan springe over din næste levering. Du kan springe over så mange leveringer som du vil. Så hvis du f.eks skal på 2 ugers ferie, kan du trykke 2 gange.

Sæt kommende leveringer på pause

Sæt abonnement på pause
For at sætte dit abonnement på pause, skal du først trykke på “Vis” ud for din måltidskasse. På den side der kommer frem kan du pause alle kommende leveringer ved at trykke på “sæt på pause”. Når du har sat på pause, kommer der en knap frem der hedder “Genaktiver” hvor du skal trykke når du ønsker at få leveret en måltidskasse igen.

Afmeld måltidskasse

Afmeld
For at afmelde din måltidskasse helt, skal du først trykke på “Vis” ud for den kasse du vil afmelde. På den side der kommer frem kan annullere dit abonnement ved at trykke på “annuller”