Levering hver mandag til jylland og brofaste øer. Fri fragt fra 500 kr.

Gaia Madservice - Vores Filosofi

Sundhed, bæredygtighed, økologi og 100 % veganisme er grundpillerne i Gaia Madservice.

Vi tror fuldt og fast på, at vi som forbrugere, har nogle muligheder for at imødekomme vores fælles klima og miljømæssige udfordringer, som vi idag ser verden over.

En af de mest effektive måder at gøre dette på er, at starte med vores madvaner.

Vi er også fuldt bevidste om, at en hverdag ofte tillader begrænset med tid og overskud til, at ændre på nogle vaner og tage valg som er tilsyneladende sværere og mere krævende. Dette har vi sat os for, at vi vil gøre op med.

Vi vil gøre det grønne måltid lettere tilgængeligt!

Derfor har vi skabt Gaia Madservice, som er veganske og bæredygtige måltidskasser lavet med hjertet og leveret lige til døren. Spar tiden på at lave madplan, indkøb og madlavning! Retterne er nøje sammensat af fødevarer af høj kvalitet og næringsværdi for, at du kan få de bedste betingelser for, at udleve din bedste version af dit liv.

Vores retter er tilmed alle færdiglavet og skal kun opvarmes hvis det ønskes - det bliver ikke nemmere!

Bæredygtighed er en del af vores DNA. Lige fra at udnytte sæsonens råvarer, til vores emballage af genanvendt og bionedbrydelige materialer, til vores stramme kørsel og leveringspolitik, til vores konstante stræben efter at prioritere økologiske fødevarer. Vi tænker så vidt muligt altid på vores fælles planets fremtid og sundhed.

Vi elsker at lave grøn mad til dig - så du kan nyde en lettere hverdag og have tid og energi til det du elsker!

Indsend en kommentar