Gaia Bootcamp

Denne side er under opbygning. Vi tilføjer løbende ny information.

28 dages plantebaseret livsstil med vejledning og mentor.

Vi vil i Gaia gerne hjælpe med at skabe en hverdag, hvor der er plads til flere plantebaserede måltider.

Hvor der er mulighed for at stille alle de spørsmål I har, få hjælp til at få mere bevægelse/træning ind i hverdagen(hvis det er et ønske).

Det kan være der er brug for muligheder ved sociale arrangementer, på arbejdspladsen eller hos familien.

Vi vil skabe et fælles forum, hvor der hele tiden er mulighed for at få motivation, inspiration og guidning.

Derfor har vi slået os sammen med Kristin Stengaard og Stig Lagefoed for at kunne tilbyde dig det perfekte startskud til en mere plantebaseret livsstil!

Det er en unik mulighed for at få individuel online hjælp fra en personlig træner, ultraatlet og en der har spist plantebaseret i 5 år, med alle de fordele og udfordringer der fører med.

Din mentor

Kristin Stengaard er uddannet personlig træner, pædagog og er plantebaseret ultratriatlet.

Hun har spist plantebaseret i 5 år og har her igennem oplevet de fordele og udfordringer der er ved plantebaseret kost.

Til daglig arbejder Kristin med at motivere og inspirere andre, og hjælpe dem med at nå deres mål, og samtidig opleve glæden med træning og plantebaseret kost. Træning er desuden en stor del af Kristins hverdag.

Kristin kender til at sætte store mål, tro på dem og gennemføre dem selvom andre syntes de virker urealistiske. Det mærkede hun da hun sidste år gennemførte en 10 dobbelt Ironman.

Kristin ser frem til at være jeres mentor og guide jer igennem de 28 dage med alt hvad der opstår af glæder og udfordringer.

Kristin Stengaard, Ultraatlet og Mentor

Stig Ladefoged – Den Plantebaserede Sygeplejerske

Stig Lagefoed – Foredragsholder, forfatter sygeplejerske og forskningsnørd.

Stig Ladefoged er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter, sundhedsblogger og forskningsnørd samlet i én person. Han er aktuel med et foredrag om, hvorfor det er gavnligt for helbredet at spise mere plantebaseret. I sit humoristiske og informative foredrag, formidler Stig kostens indflydelse på dine tarmbakterier, gener og livsstilssygdomme. Stig formår at formidle kompleks ernæringsforskning i øjenhøjde på en levende og underholdende måde.

I løbet af din deltagelse på Gaia Bootcamp har du en unik mulighed for at opleve et webinar med Stig sammen med de andre deltagere. Der vil være mulighed for at stille alle de spørgsmål du har omkring plantebaseret ernæring, direkte til Stig under webinaret. Optagelsen vil blive gjort tilgængelige for alle deltagere, så dem der ikke har mulighed for at deltage også kan se med.

Derudover står han til rådighed til at svarer på spørgsmål under hele forløbet.

Endeligt vil det også være muligt at købe bogen “Spis mere plantebaseret” skrevet af Stig Ladefoged til en specialpris for deltagere.

Alle deltagere får følgende fordele:

Samtale før start for at få den bedste guidning

Uanset hvad dine mål er, står vi klar til at hjælpe dig. Sammen lægger vi den en plan der giver der de bedste forudsætninger for at nå dine mål.

Mere velvære, madglæde, vægttab eller tips/tricks til at gøre en plantebaseret livsstil let som en leg.

Webinar med de førende eksperter indenfor plantebaseret livsstil

I løbet af forløbet holder vi 1-3 webinarer med eksperter indenfor plantebaseret livstil. De vil dele ud af deres viden og deres bedste tips/tricks. Du vil også få mulighed for at få stille spørgsmål under webinar.

Her vil Asger, Andreas og Kristin sammen med udvalgte profiler indenfor mad og sundhed sørge for at du er klædt godt på til at fortsætte de gode vaner efter forløbet er slut.

30% rabat på mad fra Gaia i hele perioden

Alle deltagere får en personlig rabatkode der giver 30% rabat på mad fra Gaia. Du bestemmer helt selv om du selv vil lave mad. Hvis du gerne selv vil lave mad hjælper vi dig med opskrifter og guides.

Ønsker du derimod at smage vores mad og sparer noget tid på madlavningen har du mulighed for at bestille fra os. Rabatten gælder i 4 uger og du kan derfor sparer op til 3.000,-.

Få hjælp til dine behov med mad og træning

Udover en indledende samtale hvor vi får kortlagt dine mål og lagt en plan for forløbet står vi også klar til at hjælpe med spørgsmål og behov der måtte opstå løbende. Som deltager på Gaia’s Bootcamp har du altid en vejleder ved hånden.

Ugentlig motivationssession online

Hver uge har vi en online session hvor alle deltagere har mulighed for at deltage. Hvis ikke du har mulighed vil du få tilsendt en optagelse, så du ikke går glip af noget. Alle vil have mulighed for at stille spørgsmål og drage nytte af hinandens erfaringer.

Svar på spørgsmål indenfor 24 timer

Under hele forløbet har du en direkte linje til vores vejleder Kristin som altid svarer indenfor 24 timer, og ofte før. Derudover er der altid mulighed for at stille spørgsmål i den fælles Facebook gruppe.

Opskrifter på Gaias måltider

Uanset om du vil lave maden selv eller have os til at lave den for dig har vi din ryg. Som deltager på Gaia’s Bootcamp får du adgang til en lang række opskrifter. Står du og craver en ret vi ikke har en opskrift på hjælper vi dig gerne med at lave dine yndlingsretter i en plantebaseret version.

Inspiration til nemme/sunde måltider

Sundhed og plantebaseret kost spiller rigtig godt sammen. Det er dog ikke nødvendigvis det samme. Uanset om du har stor fokus på sundhed eller blot vil have nogle grønne lækkerier finder vi det du ønsker!

Fælleskab med de andre deltagere

I vores fælles Facebook gruppe har du mulighed for at dele din erfaringer og læringer med de andre deltagere.

Sammen er vi stærkere!

Opfølgning efter forløbets afslutning

4 ugers med sund og plantebaseret kost hvor du får en masse viden og tips/tricks til at fortsætte den plantebaseret bølge er kun starten!

Vi giver dig redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd og sammen med de andre deltagere på holdet har du altid mulighed for at stille spørgsmål i den fælles facebook gruppe. Vi lader ikke nogle i stikken!

Praktisk Information

Varighed: 28 dage

Starttidspunkt: 1. November 2021

Pris: 1.000,- (OBS, stærk nedsat intropris!)

Tilmelding: Senest d. 24. Oktober. Tilmeld dig ved at skrive til kristin@gaiamadservice.dk

Deltagere: 20 personer maks.