En ret = en person. Hver ret er portionsanrettet og klar til opvarmning og servering.
Glutenfri

Markerer de retter der ikke indeholder gluten.

Co2 Regnskab - 0,3kg

Markerer råvarernes Co2 udledning.

Hurtig og nem vegansk mad

Hos Gaia finder du hurtig vegansk mad, der samtidig er lækker og ligetil. Vi tilbyder færdiglavede retter, der giver dig nem vegansk mad til både frokost og aften. Vi leverer vegansk mad ud af huset og hjem til dig, og du får selv lov til at vælge, hvad der skal være i din måltidskasse – vi laver også vegansk catering, hvis du sidder i en virksomhed eller planlægger et større arrangement. 

Her på siden kan du få det fulde overblik over vores forskellige retter. Der er med garanti noget for enhver smag, og vi kommer både rundt om de traditionelle klassikere i ny forklædning og helt nye retter, der er blevet udviklet i vores køkken. Fælles for alle retterne er, at de er 100 % veganske, og at de er lavet af de bedste råvarer og med fokus på at give dig sund mad til gode priser.

Hurtig vegansk aftensmad med smag

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange danskere oplever en presset hverdag, hvor praktiske gøremål, familieliv og arbejde skal gå op til en højere enhed. Vi har gjort det lidt nemmere for den travle familie at få mere tid til at være sammen ved at bruge mindre tid på alt det praktiske. Vores retter er portionsanrettede, og det er derfor nemt både at opbevare og opvarme alle retterne.

Du kan frit vælge blandt dem alle sammen, og det giver dig nogle unikke fordele. For ofte er der ikke enighed om, hvad aftenens menu skal bestå af. Men ved at bestille vegansk mad online hos Gaia slipper du helt for de store udfordringer med at nå til enighed. Med vores portionsanrettede måltider er det nemlig muligt at udvælge, hvilke retter du ønsker, og hvor mange af hver du skal have.
Alle vores leveringer sker på søndage mellem kl. 9-19. Bestiller du for over 599 kr, så sørger vi for at levere det helt gratis.

Økologi og bæredygtighed på den ærlige måde

Bæredygtighed er fundamentet hos Gaia. Vi vil nemlig gerne være med til at gøre en forskel, når vi arbejder frem mod en grønnere fremtid. Derfor finder du nem vegansk aftensmad hos os, der udelukkende består af 100 % veganske ingredienser. Det betyder ingen kød, ingen mælk og ingen æg. Derudover er al vores emballage produceret med omtanke for miljøet. Vi har fundet de bedste alternativer til en miljøvenlig måde at levere dine retter på, så du kan spise det med god samvittighed.

Øget bæredygtighed betyder også økologi og lokale råvarer for os. Vi garanterer dig minimum 90 % økologiske råvarer, og det har givet os en vaskeægte guldmedalje inden for området. Og så kigger vi forbi lokale producenter, så vi kan bruge de mest friske og bedste råvarer, der er i sæson. Det giver os mulighed for at levere nogle fantastiske retter, hvor der er masser af smag for pengene.

Billig og sund vegansk mad til alle

For os er det vigtigt, at du kan få sund vegansk mad til billige penge. På den måde er det nemlig muligt at gøre hverdagen nemmere, grønnere og sundere uden at betale en formue. Du finder et væld af forskellige retter med kuvertpriser fra 49 kr. Vi er ikke nærige med portionerne, og derfor kan du være sikker på at blive godt mæt i lækker vegansk aftensmad.

Når du vælger veganske alternativer til de klassiske hverdagsretter, får du endnu flere grøntsager i hverdagen. Alle vores opskrifter bygger på kerneelementer, der er essentielle for en sund og varieret kost, og vi giver dig grøntsager på måder, du aldrig har smagt dem før. Du finder pastaretter, wraps, dejlige smage fra Indien og andre lande samt meget andet. Vi klarer også fredagsburgeren på en sund og endnu mere smagfuld måde.

Frokost på den gode måde

Det er ikke kun din aftensmad, der skal være nem med veganske retter på din helt egen måde. Alle retter egner sig også særdeles godt til frokost. Du får sublime måltider, der vil spare dig tid hver eneste dag og samtidig give dig smag og sund frokost. Med de simple pakninger af vores retter kan du nemt tage frokosten med i tasken uden at være bange for, at låget falder af, eller at det ikke holder tæt. Det gør det endnu nemmere og hurtigere for dig at få en fantastisk frokost, der holder dig kørende hele dagen.

Vil du supplere med lidt ekstra godt? Så finder du både lækre juice fra Gro og forskellige snacks på menuen. Du kan kombinere det hele, som du gerne vil, og på den måde få en komplet frokostpakke leveret hver søndag.

Bliv abonnent i dag, og få en grønnere hverdag

Vi har gjort det simpelt for dig at få lækker og hurtig vegansk mad lige til døren. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som abonnent, hvorefter du kan gå i gang med at bestille alle de retter, du vil have leveret derhjemme. Dit abonnement har ingen binding, og du kan springe uger over, hvis det ikke passer ind i kalenderen. Du kan også sætte dit abonnement på pause, og du betaler intet gebyr for noget af det. Det skal nemlig være nemt at få mad, når det passer dig.

Hver uge har du den ultimative valgfrihed til at skifte ud i retter og antallet af retter. Du kan tilpasse det hele, som du vil, og vi sørger for at sende dig spændende smagsprøver og vareprøver på nye produkter. Og når du opretter dig som abonnent, får du en velkomstgave ved din første levering.

Bliv en del af Gaia i dag

Gaia har én vision: at sørge for en grønnere fremtid. Du kan være med, og det eneste, du skal gøre, er at gå i gang i dag. Herefter klarer vi resten for dig. For det skal nemlig være simpelt at få nem, sund og lækker vegansk mad i hverdagen, der er klar til opvarmning, og som passer til ethvert budget. Vi leverer det hele hjem til dig, og bestiller du for mere end 599 kr., får du leveringen helt gratis.
Bliv en del af Gaia med det samme, og find de retter, der falder i din smag. Vi garanterer dig et væld af nye retter hver eneste måned, så du aldrig kører træt i det samme. Det skal nemlig også være sjovt at leve sundt og spise mad med god samvittighed.

Vi har desuden også mad til specielle højtider, så du kan også finde en julemenu samt nytårsmenu hos os.