Bønnebøffer 4 stk.

49,00 DKK

Ikke på lager

Vores bønnebøf, består primært af sorte bønner, der akkompagneret af løg, peberfrugt og masser af krydderier, er en sikker vinder hos enhver der ønsker en bøf, men gerne vil undlade kødet. Den er kompakt, smagfuld, og fuld af tekstur og næring.
En rigtig plantebombe!
Velbekomme!
Vidste du at: Sorte bønner har et højt indhold af resveratrol, der også findes i f.eks. rødvin, og som kan hjælpe med at forebygge kræft og hjertekarsygdomme.
Serverings forslag: Smid bøffen på panden, på grillen eller i ovnen. Det er op til dig! Kartoflerne er ligeledes nemme at opvarme i alm ovn eller mikroovn. Hvis du da ikke allerede har spist dem kolde inden da!

Ingredienser: Sorte bønner*, løg*, rød peberfrugt*, valnødder*, hvedegluten*, tomatpure*, æblecidereddike*, ahornsirup*, tamari* (vand, sojabønner* (33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), spidskommen*, hvidløgspulver*, røget paprika*, sort peber*, salt.

*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

Vægt: 4x90g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi, kcal 149
Fedt, g 4,2
Kulhydrat, g 16,1
Kostfibre, g 6,6
Protein, g 6,6

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal
Fedt, g
Kulhydrat, g
Kostfibre, g
Protein, g

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 0
Fedt, g 0
Kulhydrat, g 0
Kostfibre, g 0
Protein, g 0