Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
13
Timer
50
Min

Chili Sin Carne m. Quinoa

Chili Sin Carne m. Quinoa - Vegetarisk/Vegansk måltidskasse - Færdigret
0.2
Så er en af vores gamle favoritter tilbage! Vi forsøger altid at udfordre og forbedre os selv, og denne gamle kending er nu tilbage i en endnu bedre form, med flere spændende forbedringer, hvis vi selv skal sige det.
Holdbarhed
7 dage i køleskab.
Vægt
500g
Kan fryses?
Ja
Glutenfri?
Ja

Vi sælger i øjeblikket ikke dette produkt. Det kommer måske på menuen igen snart!

Se vores menu
 • Beskrivelse
  Så er en af vores gamle favoritter tilbage! Vi forsøger altid at udfordre og forbedre os selv, og denne gamle kending er nu tilbage i en endnu bedre form, med flere spændende forbedringer, hvis vi selv skal sige det.

  Største nye tiltag er det dansk producerede “PlantMate” produceret af Organic Plant Protein, som er en nystartet virksomhed, der efter lang tids test og udvikling, er kommet med dette geniale plantebaserede køderstatning. PlantMate skiller sig ud fra alle andre kødalternativer, da det er et rent vegetabilsk tørret protein, udvundet fra danske ærter og hestebønner, tilsat salt. Intet andet. Helt simpelt, og genialt.

  Når PlantMate iblødlægges i vand eller marinade, suger det både væske og smag til sig som en svamp. det beholder dog størrelsen, hvilket betyder at du får en homogen ensartet oplevelse af det færdige resultat. Efter Plantmate har suget vand og smag, indeholder det ca. 113 kcal, 1,3 g fedt, 22 g kulhydrater og hele 17 g protein, pr. 100 g. Da det er et rent vegetabilsk produkt, er det også naturligt glutenfrit. Det er hvad vi kalder genialt!

  I denne ret har vi brugt PlantMate Mince, som skaber oplevelsen af hakket kød, der sammen med de andre grøntsager som smagsgivere og base, til sidst ender som en traditionel Chili con Carne - denne er blot “Sin” (uden) kød.

  Retten er tilsmagt med tilpas mængder krydderier, hvilket betyder at de fleste kan være med. Vi anretter den med en smule frisk rød chili, for at fuldende den mexicanske oplevelse.

  Du kan også få den ret med ris, eller som familieportion.

  Velbekomme!

  Ingredienser: Quinoa*, hakkede tomat*, røde kidney bønner*, Plantmate Mince* (ærteprotein koncentrat, hestebønne protein koncentrat*, salt), løg*, rød peberfrugt*, BLADSELLERI*, tomatkoncentrat*, soltørret tomat*, surhedsregulerende middel, citronsyre E330, hvidløg*, mørk chokolade*(kakaomasse*, rå rørsukker* kakaosmør*, kakaopulver*), limesaft*, mørk miso* (SOJABØNNER*, brune ris*, vand, havsalt, koji fermentering), gærflager*, salt, krydderier*.

  *=Økologisk - Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

  Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.
 • Anmeldelser
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "Så lækker. Bestemt ikke sidste gang, vi bestiller denne ret."
  • Legal Seafood>
   3 ud af 5
   "Denne ret smager rigtig fint, men til min smag må den godt have fået lidt flere stærke krydderier herunder chili, men det er selvfølgelig meget individuelt. Derudover må der gerne have været flere Plant Mate i."
 • Næringsindhold
  Vægt:
  500g
  Næringsindhold pr. 100g

  Energi

  90 kcal

  Fedt

  1 g

  Kulhydrat

  11 g

  Kostfibre

  3 g

  Protein

  5 g

  Næringsindhold ialt

  Energi

  450 kcal

  Fedt

  5 g

  Kulhydrat

  55 g

  Kostfibre

  15 g

  Protein

  25 g

 • Tilberedningsvejledning

  Prik hul i filmen og varm i 15 min på 180 grader, eller 5 min i mikroovn.

  Tiden kan variere fra ovn til ovn.

  Velbekomme!

Din måltidskasse


Din måltidskasse er tom.

shopping_cart
0