Chili Sin Carne – Family (3-4 pers.)

129,00 DKK

En af vores mest populære gryderetter og en der har været med siden starten! Nu i familieudgave, som enten kan deles af flere personer eller spises over flere dage.

Her får du en stor portion til 3-4 personer, tilføj blot selv ris, quinoa, brød eller hvad du lyster 🙂

Så er en af vores gamle favoritter tilbage! Vi forsøger altid at udfordre og forbedre os selv, og denne gamle kending er nu tilbage i en endnu bedre form, med flere spændende forbedringer, hvis vi selv skal sige det.

 

Største nye tiltag er det dansk producerede “PlantMate” produceret af Organic Plant Protein, som er en nystartet virksomhed, der efter lang tids test og udvikling, er kommet med dette geniale plantebaserede køderstatning. PlantMate skiller sig ud fra alle andre kødalternativer, da det er et rent vegetabilsk tørret protein, udvundet fra danske ærter og hestebønner, tilsat salt. Intet andet. Helt simpelt, og genialt.

 

Når PlantMate iblødlægges i vand eller marinade, suger det både væske og smag til sig som en svamp. det beholder dog størrelsen, hvilket betyder at du får en homogen ensartet oplevelse af det færdige resultat. Efter Plantmate har suget vand og smag, indeholder det ca. 113 kcal, 1,3 g fedt, 22 g kulhydrater og hele 17 g protein, pr. 100 g.

 

I denne ret har vi brugt PlantMate Mince, som skaber oplevelsen af hakket kød, der sammen med de andre grøntsager som smagsgivere og base, til sidst ender som en traditionel Chili con Carne – denne er blot “Sin” (uden) kød.

 

Retten er tilsmagt med tilpas mængder krydderier, hvilket betyder at de fleste kan være med. Vi anretter den med en smule frisk rød chili, for at fuldende den mexicanske oplevelse.
Her fåes den i familieversion hvor du får 950g som kan deles af en hel familie eller spises over flere dage. Denne ret kan også findes portionsanrettet med enten ris eller quinoa:
Chili Sin Carne m. Gurkemejeris,
Chili Sin Carne m. Quinoa

 

Serveringsforslag:
Server gerne en klat sojayoghurt til retten. Dette kan også hjælpe på, at mildne den ellers stærke smag fra den friske chili. Top retten af med friske koriander eller persille.

Velbekomme!

 

Ingredienser: Hakkede tomat*, Røde Kidney bønner*, Plantmate Mince* (Ærteprotein koncentrat, Hestebønne protein koncentrat*, salt), Løg*, Rød peberfrugt*, BLADSELLERI*, Tomatkoncentrat*, soltørret tomat*, surhedsregulerende middel, citronsyre E330, Hvidløg*, Mørk Chokolade*(Kakaomasse*, Rå Rørsukker* kakaosmør*, kakaopulver*), Limesaft*, Mørk miso* (SOJABØNNER*, brune ris*, vand, havsalt, koji fermentering), Gærflager*, salt, krydderier*.

 

*=Økologisk. Allergener er markeret med store bogstaver. 
Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:950g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 72
Fedt, g 1.0
Kulhydrat, g 11.0
Kostfibre, g 3.8
Protein, g 5.6

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 684
Fedt, g 9.5
Kulhydrat, g 104.5
Kostfibre, g 36.1
Protein, g 53.2