Foodture Tæmpeh Neutral 300g

39,00 DKK

Hvad er Tæmpeh?

Tæmpeh er et planteprotein, som laves ved fermentering af økologiske ærter og lupinbønner. Fermenteringsmetoden har oprindelse i Indonesien, hvor traditionel “Tempeh” af sojabønner har været en kilde til protein igennem hundredvis af år. Foodture har genfortolket og forfinet de traditionelle metoder og fremstiller vores egen tæmpeh (med Æ). Æ’et er særlig vigtigt, fordi Foodture tænker lokalt, når de producerer deres tæmpeh af ærter og bælgfrugter fra Norden.

Hvordan smager vores Tæmpeh? 

Du kan krydre tæmpeh med hvad end du har lyst til. Grundsmagen er fyldig – og med masser af umami.

Hvordan tilberedes Tæmpeh? 

Det kan bages, grilles og steges. Du kan bruge Tæmpeh som et alternativ til kød eller tofu.

Ingredienser:  Gule ærter*, lupinbønner*, æblecidereddike*, rhizopus kultur.

*= økologiske ingredienser. Allergener markeret med fed.

Vægt: 300 g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 787 kJ / 188 kcal
Fedt 3,5 g
Kulhydrat 23 g
Kostfibre 7,5 g
Protein 16 g
Salt 0,09 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal
Fedt, g
Kulhydrat, g
Kostfibre, g
Protein, g

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 0
Fedt, g 0
Kulhydrat, g 0
Kostfibre, g 0
Protein, g 0