Gullasch m. Kartoffelmos

(7 kundeanmeldelser)

69,00 DKK

Vores kreative og innovative team hev denne sande perle ud af ærmet, og overraskede alle her i Gaia, med en smagsoplevelse og sanse bombe! Et grønt twist på den traditionelle ungarske nationalret – Gullash. En Gullash der får selv de stærkeste ungarske mænd i knæ og englene til at synge af ren og skær smagsoplevelse!

0.3kg Co2e Fryseegnet Denne ret er egnet til nedfrysning Glutenfri Denne ret indeholder ingen glutenholdige råvarer. Mild Denne ret er lidt krydret, men mild.

Holdbarhed

Minimum 7 dage i køleskab fra modtagelse.
550g

Vores kreative og innovative team hev denne sande perle ud af ærmet, og overraskede alle her i Gaia, med en smagsoplevelse og sanse bombe!

 

Et grønt twist på den traditionelle ungarske nationalret – Gullash. En Gullash der får selv de stærkeste ungarske mænd i knæ og englene til at synge af ren og skær smagsoplevelse!

 

Retten indeholder naturligvis ingen kød, med derimod et væld af gode grøntsager, som vi har sørget for får tilført en masse lækker smag fra blandt andet merian og løvstikke.

 

Retten serveres med en gammel kending – en lækker cremet mos. Denne gang har vi holdt os til kartofler, dog en kombination af søde kartofler og almindelige kartofler. Et perfekt makkerpar der giver en mild og sød pendant til den smagfulde Gullash.

 

Velbekomme!

 

Ingredienser:

Vand, gulerødder*, portobello*, champignon*, løg*, BLADSELLERI*, rød peberfrugt*, Plant Mate Granulate* (79,5 % ærteprotein*, 20% fava bønne protein*, salt) tomatpure*, hvidløg, gærflager*, citronsaft*, dijonsennep* (vand, SENNEPSFRØ*, eddike*, salt), ahornsirup*, æblecider eddike*, tamari* (Vand, SOJABØNNER*, (33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), merian*, løvstikke*, grøntsagsbouillon* (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), løgpulver*, hvidløgspulver*, chiliflager*, sød paprika*, røget paprika*, lauerbærblade*, salt, peber*,

Kartoffelmos: Kartofler*, søde kartofler* og salt.

 

*=Økologisk – Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

 

Info til allergikere:

I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

7 anmeldelser af Gullasch m. Kartoffelmos

 1. Liv Bertelsen (verificeret ejer)

  En super sanseoplevelse! Plante Mate spiller utrolig flot ind sammen med alle grøntsagerne og saucen! Endvidere ligger maden let i maven:)

 2. Anita Hummelshøj (verificeret ejer)

  Der er en masse gode konosistenser og ting i sovsedelen men desværre brænder det vildtg på tungen med chillien 🙁 for stærk til mig

 3. annettedorman (verificeret ejer)

  Super lækkert, nemt at varme og god portionsstørrelse!

 4. Joanna Paluszek (verificeret ejer)

  jeg kan virkelig godt lide det

 5. h.agersted (verificeret ejer)

  En klar favorit, hos mig. Som regel ikke for stærk, men det sker.

 6. Tine Groth (verificeret ejer)

  God smag og rigelig portionsstørrelse.
  Meget smagfuld.

 7. Carina Pløen (verificeret ejer)

  Gullashen smager rigtigt dejligt. Kartoffelmosen kunne der nok kæles en lille smule mere for 🙁

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:550g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 73
Fedt, g 0.7
Kulhydrat, g 12.1
Kostfibre, g 2.4
Protein, g 2.9

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 401.5
Fedt, g 3.85
Kulhydrat, g 66.55
Kostfibre, g 13.2
Protein, g 15.95