Indisk/Nordisk Linsegryde m. Quinoa

59,00 DKK

Beskrivelse

De østlige himmelstrøg som bringer varme krydderier og simpelhed, møder Nordens skarpe smage, søde rodfrugter og friske frugt.

Vi har udviklet en ret der tager det bedste fra begge verdener og kombinere det i én og samme varme gryderet. Kokosmælk, tandoori masala, gurkemeje og ingefær, bliver komplimenteret af kardemomme, lauerbærblade, gulerødder og æble i en vanvittigt velsmagende sammenkogt gryderet, som er proppet med smag, og grundet de røde linser, også masser af næring. Serveres med gurkemeje ris eller quinoa.

Dette er en super ret til en kold efterårs eller vinter aften, og vi har sørget for at krydderierne er velbalanceret, således de fleste kan være med på mængden af chili og andre stærke krydderier.

Velbekomme!

Serveringsforslag:
Server gerne med en frisk salat såsom superfood salat, og top evt med friske koriander, lidt sojayoghurt eller ekstra chili.

Ingredienser: 

Linsegryde: Hakket tomat*, kokosmælk*, gulerødder*, røde linser*, løg*, æble*, tomatkoncentrat*, limesaft*, hvidløg*, krydderier*, grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (selleri*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), salt.

Quinoa: Quinoa*, salt.

*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

Vægt: 500g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi, kcal 105
Fedt, g 3,5
Kulhydrat, g 15,3
Kostfibre, g 2,5
Protein, g 3,9

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.