Karrygryde m. Quinoa

59,00 DKK

En lækker, simpel og smagfuld karrygryde, med grønt, grønt og grønt! Vi er sikre på at denne blive et hit hjemme hos jer.

Vi har sørget for at næringen, farverne og smagene sidder lige i skabet. Den er krydret, men ikke stærk, farvestrålende og dødlækker.

Største nyhed er dog det dansk producerede “PlantMate” produceret af Organic Plant Protein, som er en nystartet virksomhed, der efter lang tids test og udvikling, er kommet med dette geniale plantebaserede køderstatning. PlantMate skiller sig ud fra alle andre kødalternativer, da det er et rent vegetabilsk tørret protein, udvundet fra danske ærter og hestebønner bønner, tilsat salt. Intet andet. Helt simpelt, og genialt.

Når PlantMate i blød lægges i vand eller marinade, suger det både væske og smag til sig som en svamp. det beholder dog størrelsen, hvilket betyder at du får en homogen ensartet oplevelse af det færdige resultat. Efter Plantmate har suget vand og smag, indeholder det ca. 113 kcal, 1,3 g fedt, 22 g kulhydrater og hele 17 g protein, pr. 100 g.
Da det er et rent vegetabilsk produkt, er det også naturligt glutenfrit. Det er hvad vi kalder genialt!

Akkompagneret af flere økologiske danske ærter i rå form, skiver af squash og rød peberfrugt, bliver det færdige resultat en simpel men gennemtænkt og komplet karrygryde. Velbekomme!

Serveringsforslag:
Server retten med frisk koriander eller persille, eller spis et stykke ristet brød til. Smag også gerne til med ekstra chili, hvis du er til det.

Velbekomme!

Ingredienser:  Quinoa*, Vand, Plantmate Bites* (Ærteprotein koncentrat, hestebønne protein koncentrat*, salt), Squash*, Ærter*, Rød peberfrugt*, Løg*, Hvidløg*, salt, Krydderier*.

*=Økologisk. 

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:500g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 87
Fedt, g 1.1
Kulhydrat, g 12.3
Kostfibre, g 3.1
Protein, g 6.8

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 435
Fedt, g 5.5
Kulhydrat, g 61.5
Kostfibre, g 15.5
Protein, g 34