Kikærte Tunfrisalat

29,00 DKK

Så er den her! Vores bud på en vegansk klassiker. Vi har gennem lang tids indtag af netop denne slags kikærte pålægssalat, justeret og tilpasset til vores smag. Nu er det din tur til at smage Gaias version.

Den er navngivet efter Tunsalat, da den skaber associationer til netop den, grundet syrligheden fra den friske citronsaft, den spidse smag fra rødløg, karakteren fra dild og saltet fra kapers. Vi har tilføjet vores hjemmelavede mayo, som giver hele herligheden en cremet og lækker konsistens. Dertil har vi valgt at tilføje danske ærter og majs, for ekstra næring, sødme og farve.

Serveringsforslag:
Spis den på rugbrød, lav en sandwich eller kold frokost wrap. Smid gerne lidt frisk salat og tomat i sammen med, og du har dig en komplet og lækker sandwich.

Ingredienser: Kikærter*, ærter*, majs*, vegansk mayo(rapsolie*, aquafaba*, citronsaft*, sennep*, salt, karry*, peber*)*, rødløg*, kapers*, dild*, hvidløg*, dijon sennep*, citronsaft*, salt, peber*.

*=Økologisk. 

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:250g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 153
Fedt, g 7.2
Kulhydrat, g 13.2
Kostfibre, g 4.9
Protein, g 5.5

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 382.5
Fedt, g 18
Kulhydrat, g 33
Kostfibre, g 12.25
Protein, g 13.75