Kikærtekarry, en klassisk vegansk gryderet. Naturlig glutenfri og indeholder masser af grøntsager.
Denne plantebaserede indisk inspirerede karryret indeholder en masse protein takket være kikærter og fuldkornsris. Den gode smag kommer bl.a. fra gurkemeje, paprika og karrypasta. Kokosmælken tilfører retten en blød og cremet konsistens. Derudover indholder retten også andre protein- og næringsrige ingredienser som ærter, spinat og rød peber.
Karryen serveres med quinoa, der er blandt de mest næringsrige fødevarer.
Tilberedning
Fjern folie fra bakken. Du kan enten varme måltidet i mikroovn på max effekt (600-800 watt) i 3-5 minutter, eller i ovn ved 120 grader (130 grader varmluft) i ca. 25 minutter. Retten er nu klar til servering!
Velbekomme!
Vidste du at kikærter indeholder 12g kostfibre per 100g. Det er over ⅓ af den daglige anbefalede mængde.
Ingredienser: Quinoa*, kikærter*, kokosmælk*, hakkede tomater*, rød peber*, løg*, ærter*, spinat*, hvidløg*, olivenolie*, tomatpure*, karrypasta*, citronsaft*, tamari*(soja), ahornsirup*, krydderier.
*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.