Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
13
Timer
52
Min

LevePostej

LevePostej - Vegetarisk/Vegansk måltidskasse - Færdigret
0.2
Vi har et motto i Hololi: Livet er som Tofu. Det smager nøjagtigt som du krydrer det! Dette har vi i den grad også sørget for med denne Tofu baseret postej, så du kan nyde en lækker brunch eller frokost med venner og familie - uden at gå på kompromis.
Vægt
250g
Kan fryses?
Ja
Glutenfri?
Nej

Vi sælger i øjeblikket ikke dette produkt. Det kommer måske på menuen igen snart!

Se vores menu
 • Beskrivelse
  Vi har vovet os ud i et nyt territorium - postej. Og det har vi lykkedes helt fantastisk med. Så her Hololis første bud på en plantebaseret postej, klar til at lune og smøre på dit rugbrød! Den er fast og skærbar, men også lækker og cremet indeni. Hovedpersonen i denne postej er ingen ringere end det alsidige og proteinrige tofu. Vi har et motto i Hololi: Livet er som Tofu. Det smager nøjagtigt som du krydrer det! Dette har vi i den grad også sørget for med denne Tofu baseret postej, så du kan nyde en lækker brunch eller frokost med venner og familie - uden at gå på kompromis. Serveringsforslag: Anret bakken i ovnen og varm igennem på 160 grader i 10-15 minutter.  Alternativt opvarm i mikroovn i 2-3 minutter. Kan også spises kold. Server for alt i verden, på et lækker stykke rugbrød med noget sylt.  Velbekomme! Ingredienser: Tofu* (Kildevand, SOJABØNNER*, bindemiddel nigari (MgCI2)), Vand, Løg*, Hvedemel*, Smørbar* ((rapsolie* (39%), vand, kokosolie* (22%), sheaolie* (13%), MANDELSMØR* (2%), salt, emulgator(lecitin*), gulerodsjuice*, citronsaft*, naturlig aroma), Gærflager*, Sojadrik* (92 % vand, 8 % SOJABØNNER*), Loppefrøskaller*, Tamari* (Vand, SOJABØNNER*, (33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), Dijonsennep* (vand, SENNEPSFRØ*, eddike*, salt), Allehånde*, Hvidløgspulver*, peber*, salt. *=Økologisk. Allergener er markeret med store bogstaver. Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.
 • Anmeldelser
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "Tak for super dejlig postej, som jeg straks tilføjer til næste levering !"
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "Smager rigtig godt.🌿 Hilsen Pia Guri"
 • Næringsindhold
  Vægt:
  250g
  Næringsindhold pr. 100g

  Energi

  166 kcal

  Fedt

  11 g

  Kulhydrat

  9 g

  Kostfibre

  1 g

  Protein

  9 g

  Næringsindhold ialt

  Energi

  415 kcal

  Fedt

  27,5 g

  Kulhydrat

  22,5 g

  Kostfibre

  2,5 g

  Protein

  22,5 g

 • Tilberedningsvejledning

  Kan nydes kold, men vi anbefaler på det kraftigste at varme den inden du spiser den. Prik hul i filmen og varm 10 min i ovn på 180, eller 2 min i mikrooovn.
  Top den gerne med noget sylte og kom den på et godt stykke rugbrød. Velbekomme!

Din måltidskasse


Din måltidskasse er tom.

shopping_cart
0