Linseboller m. Squashspaghetti

59,00 DKK

Beskrivelse

Linseboller i Tomatsauce med Squashspaghetti.

Vores linseboller er ikke lavet på kød, men derimod bl.a. belugalinser, quinoa og solsikkekerner. Det gør at de har et højt indhold af både protein og kostfibre. Serveres med spaghetti lavet på squash, for et kalorielet måltid med masser af grøntsager.

Velbekomme!

Vidste du at quinoa er en fremragende kilde til protein? Foruden protein har det et højt indhold af magnesium, kalcium, jern og vitamin B kompleks.

Ingredienser: 

Linseboller: belugalinser*, quinoa*, løg*, rasp* (hvedemel*, gær*, salt), hvedegluten*, solsikkemel*, tomatpure*, hvidløg*, rapsolie*, tamari* (vand, sojabønner* (33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), balsamico* (kogt druemost, vineddike), timian*, basilikum*, oregano*, røget paprika*, salt, peber*.

Tomatsovs: hakkede tomater*, tomatpure*, hvidløg*, ahornsirup*, gærflager* (inaktiv gær), olivenolie*, oregano*, basilikum*, chiliflager*, salt.

Tilbehør: squash

*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

Vægt: 500g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi, kcal 76
Fedt, g 2,3
Kulhydrat, g 8,5
Kostfibre, g 3,1
Protein, g 3,2

1 anmeldelse af Linseboller m. Squashspaghetti

  1. ceciliemie (verificeret ejer)

    Min yndlingsret fra jer 😄 Det smager bare super godt!

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.