Mac 'n' Veggies (børnevenlig)

55,00 DKK

Beskrivelse

Med denne ret, har vi sat os for, at lave en mild og børnevenlig vegansk ret, hvor der ikke er gået på kompromis med sundhed og ernæring. Det er vores bud på klassikeren Mac N’ Cheese, og i stedet for at sovsen er lavet på ost, så er den baseret på danske og økologiske kartofler og gulerødder, der sammen med den fantastiske duo, cashewnødder og gærflager, skaber en cremet “osteagtig” sovs, der giver liv til fuldkorns-suppehornene. Retten kommer med blancheret broccoli og edamame bønner. Retten er fri for tilsat salt, så selv de mindste på under to år kan være med! Og til de voksne der er til en lækker cremet pastaret, står det frit for hvor meget salt der skal tilføjes. Portionen er stor nok til at mætte én voksen til 2 børn. 

Retten er udviklet i samarbejde med kogebogsforfatter Johanne Mosgaard der står bag bloggen Englerod.

Ingredienser:

Veggie Sauce: vand, gulerødder*, kartofler med skræl*, cashewnødder*, løg*, gærflager*, hvidløgspulver*, æblecidereddike*, dijonsennep* (vand, sennepsfrø*, eddike*, salt), chiliflager*, peber*.

Pasta: fuldkornsdurummel*(gluten)

Tilbehør: Broccoli*, Edamamebønner* (soja)

*= økologiske ingredienser. Allergener markeret med fed.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

Vægt: 500 g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 552 kJ / 131,8 kcal
Fedt 3,9 g
Kulhydrat 16,1 g
Kostfibre 3,9 g
Protein 5,8 g
Salt 0,1 g

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.