Øf-Fri Salat

(4 kundeanmeldelser)

35,00 DKK

Her er lidt af en verdensnyhed! En aldrig set før lækker, cremet og fyldig “salat” – lige til at smække på brødet eller i en sandwich. Vi er selvfølgelig inspireret af den traditionelle skinkesalat, men har ikke ladet os begrænse af, at smagen skal være den samme.

Her er lidt af en verdensnyhed! En aldrig set før lækker, cremet og fyldig “salat” – lige til at smække på brødet eller i en sandwich. Vi er selvfølgelig inspireret af den traditionelle skinkesalat, men har ikke ladet os begrænse af, at smagen skal være den samme.

 

Så vi har sørget for at dette lille vidunder for masser af smag fra de varme krydderier og fra den friske purløg.

 

Prøv den og bedøm selv – vi synes ikke der behøves øf på brødet!

 

Velbekomme!

 

Ingredienser:

Jackfruit*, Spidskål*, Løg*, hjemmelavet vegansk mayo* (rapsolie, SOJADRIK* (92 % vand, 8 % SOJABØNNER*), DIJONSENNEP* (vand, SENNEPSFRØ*, eddike*, salt), karry pulver* (indeholder SENNEP), citronsaft*, peber*, pink himalaya salt), Syltede agurker* (vand, rørsukker*, eddike*, salt, hvid peberekstrakt*), Dijonsennep* (vand, SENNEPSFRØ*, eddike*, salt), Røget paprika*, Sød Paprika*, Hvidløgspulver*, Løgpulver*, Salt, Peber*, Purløg*.

 

*=Økologisk – Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

 

Info til allergikere:

I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

4 anmeldelser af Øf-Fri Salat

 1. Lone Chortsen (verificeret ejer)

  Yummy. Den er virkelig god…en knækbrødsmad med øf fri er super lækkert til frokost

 2. Emma Laursen (verificeret ejer)

  Salaten ser desværre ikke ud som på billedet og var meget mere grov i konsistensen. Den dufter virkelig meget af skinkesalat, men dens smager lever desværre ikke op til duften.
  Den smager mest af alt bare af løg og ikke så meget andet, desværre..

 3. taasinge (verificeret ejer)

  Salaten er den bedste pålægssalat jeg længe har smagt, den kommer på min yndlings pålægsliste. Den har en rigtig god tekstur og en supergod smag. Jeg elsker den.

 4. Kirsten Skau (verificeret ejer)

  Jeg synes den smagen er rigtig god., dog først efter tilsætning af lidt citronsaft og urtesalt. Konsistensen rigtig god efter min mening. Det generer mig at man (ikke kun Gaia) finder det nødvendigt at referere til grisen, og tunen og æggene, når man laver pålægssalater.. Denne salat er absolut god i sig selv. (jeg er klar over at ikke alle er enig med mig i dette, men mener det skal til for at sælge varen). Jeg synes den lige så godt kunne hedde “jackfruit salat”.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:200g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 136
Fedt, g 11.5
Kulhydrat, g 9.6
Kostfibre, g 4.1
Protein, g 0.9

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 272
Fedt, g 23
Kulhydrat, g 19.2
Kostfibre, g 8.2
Protein, g 1.8