Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
12
Timer
56
Min

Plante Bolognese - Family (3-4 pers.)

Plante Bolognese - Family (3-4 pers.) - Vegetarisk/Vegansk måltidskasse - Færdigret
0.3
En af vores mest populære gryderetter og en der har været med siden starten! Nu i familieudgave, som enten kan deles af flere personer eller spises over flere dage. Her får du en stor portion til 3-4 personer, tilføj blot selv pasta, squash, salat, brød eller hvad du har lyst til :)
Holdbarhed
7 dage i køleskab.
Vægt
950g
Kan fryses?
Ja
Glutenfri?
Nej
129 kr.
Tilføj
 • Beskrivelse
  Denne version af den klassiske familiefavorit er vores hidtil bedste og mest delikate Bolognese til dato!

  Retten består af en perfekt balanceret tomatsovs, umami rige grundsmage og en fin og ensartet konsistens, der gør at selv børnene kan være med. Det de ikke ved er, at der gemmer sig en pærevælling af grøntsager i sovsen.

  Gulerødder, oliven, svampe, løg og hvidløg er alle med til at sætte et præg, uden at hverken smagen eller størrelsen på råvarer stikker ud. Så du kan nyde din bolognese, nøjagtigt som du har været vant til, uden at gå på kompromis med næring og miljø! En stor portion sammenbragt grøn herlighed!

  På toppen har vi anrettet det sidste touch, med vores version af en “parmesan” crumble, der giver det sidste spark.

  Her fåes den i familieversion, hvor du får 950g som kan deles af en hel familie eller spises over flere dage. Denne ret kan også findes portionsanrettet med enten pasta eller squash: Plante Bolognese m. Spaghetti, Plante Bolognese m. Squash

  Velbekomme!

  Ingredienser: Hakkede tomater*, vand, løg*, gulerødder*, champignon*, PlantMate granulate* (79,5 % ærteprotein*, 20% fava bønne protein*, salt), tomatkoncentrat*, sorte kalamata oliven*, hvidløg*, gærflager*, basilikum*, oregano*, ahornsirup*, CASHEWNØDDER*, pink Himalaya salt.

  *=Økologisk - Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

  Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.
 • Anmeldelser
  • Legal Seafood>
   3 ud af 5
   "Smagen er god og portionen er fin. Min datter og jeg er dog ikke begejstret for køderstatninger og ville have foretrukket exvis grønne linser i istedet."
 • Næringsindhold
  Vægt:
  950g
  Næringsindhold pr. 100g

  Energi

  70 kcal

  Fedt

  2 g

  Kulhydrat

  5 g

  Kostfibre

  2 g

  Protein

  4 g

  Næringsindhold ialt

  Energi

  665 kcal

  Fedt

  19 g

  Kulhydrat

  47,5 g

  Kostfibre

  19 g

  Protein

  38 g

 • Tilberedningsvejledning

  Varm gryderetten i en gryde, eller i ovn/mikroovn indtil den simrer. Server med pasta, grøntsagspasta, i en lasagne, eller på en pizza!

  Velbekomme!

Din måltidskasse


Din måltidskasse er tom.

shopping_cart
0