Plante Lasagne

(4 kundeanmeldelser)

69,00 DKK

Vi har taget Danmarks lækreste plantebaseret lasagne, og gjort den endnu mere delikat og lækker!

Denne gang er vi gået klassisk til værks, og ladet grøntsagerne tale sit tydelige sprog, og de smage herfra fremstå naturligt og velbalanceret. Og der er masser af dem! Proteinet kommer fra Organic Plant Protein, som laver rene vegetabilske produkter, uden tilsætningsstoffer eller numre!

0.3kg Co2e Fryseegnet Denne ret er egnet til nedfrysning Her kan alle være med Her kan alle være med

Holdbarhed

Minimum 7 dage i køleskab fra modtagelse.
500g

Vi har taget Danmarks lækreste plantebaseret lasagne, og gjort den endnu mere delikat og lækker!

 

Denne gang er vi gået klassisk til værks, og ladet grøntsagerne tale sit tydelige sprog, og de smage herfra fremstå naturligt og velbalanceret. Og der er masser af dem! Proteinet kommer fra Organic Plant Protein, som laver rene vegetabilske produkter, uden tilsætningsstoffer eller E-numre!

 

Vi har lyttet, taget ris og ros til os, og har sørget for at rette til, sådan at endnu flere kan nyde et stort stykke italiensk inspireret kærlighed, i en grønnere udgave. 

 

Smagen er klassisk og velbalanceret med simple råvarer og aromatiske krydderier. Den er tilmed fed på den fede måde, da den indeholder mindre en 2 tsk olie pr portion! Vi tror på at denne ret kan blive en favorit hjemme hos dig!

 

Velbekomme!

 

Ingredienser:

Hakkede tomater*, vand, Kartofler*, fuldkorns Lasagneplader* (FULDKORNSHVEDE*, salt), løg*, gulerødder*, champignon*, Plant Mate Granulate* (79,5 % ærteprotein*, 20% fava bønne protein*, salt), tomatkoncentrat*, sorte kalamata oliven*, hvidløg*, gærflager*, vegansk ostealternativ* (kokosfedt, kartoffelstivelse, LUPINMEL, salt, gurkemejeekstrakt, naturlig aroma (vegansk)) basilikum*, oregano*, ahornsirup*, muskatnød*, hvidløgspulver*, løgpulver*, CASHEWNØDDER, salt.

 

*=Økologisk – Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

 

Info til allergikere:

I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

4 anmeldelser af Plante Lasagne

 1. Anita Hummelshøj (verificeret ejer)

  Det ser ikke ud af noget særligt men aldrig har jeg smagt så god en lasagne! Nogensinde! Den her blir en genganger på mit menukort! Smagte himmelsk!

 2. Tom Eriksen (verificeret ejer)

  Synes at den er lidt tam i smagen, smagte mest af tomatpure. Kunne godt tåle nogen frisk krydderurter

 3. skov (verificeret ejer)

  Smager super lækker. Tak !

 4. Lena Christensen (verificeret ejer)

  Virkelig en lækker ret! Jeg har altid mindst 1 med i min bestilling. Jeg ved heller ikke, om I har lavet opskriften om, men den smagte ekstra godt denne gang:-)

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:500g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 106
Fedt, g 2.1
Kulhydrat, g 13.6
Kostfibre, g 3.5
Protein, g 5.4

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 530
Fedt, g 10.5
Kulhydrat, g 68
Kostfibre, g 17.5
Protein, g 27