Tæmpeh Rendang m. Ris

(2 kundeanmeldelser)

65,00 DKK

Rendang er en traditionel Indonesisk karry ret fra øen Sumatra. CNN har i flere omgange kåret Rendang som verdens lækreste mad på en top 50 liste. Vi har påtaget os den udfordring at lave den i en plantebaseret udgave. Om det er verdens lækreste ret, må være op til dig at vurdere. Vi synes vi er kommet rigtig tæt på!

Rendang er en traditionel Indonesisk karry ret fra øen Sumatra. CNN har i flere omgange kåret Rendang som verdens lækreste mad på en top 50 liste.

 

Vi har påtaget os den udfordring at lave den i en plantebaseret udgave. Om det er verdens lækreste ret, må være op til dig at vurdere. Vi synes vi er kommet rigtig tæt på!

 

Citrongræs, Ingefær, hvidløg, tørret chili og rød karry pasta, er tilsammen basen, som sørger for at der er smæk for skillingen! Det betyder også, at denne ret måske er for stærk til nogle!

 

Dansk produceret Tæmpeh, udgør det fyldige og proteinrige element, hvortil der kommer nogle danske og økologiske grøntsager, som gør at retten bliver lettere og en smule mere “fordansket”.

 

Ingredienser: Fuldkornsris*, kokosmælk*, tæmpeh* (gule ærter*, LUPINBØNNER*, æblecidereddike*, rhizopus kultur), hvidkål*, kartofler*, gulerødder*, karry pasta (tørret chili, citrongræs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir limeskal, galangarod, koriander frø, spidskommen), hvidløg*, citrongræs*, frisk ingefær*, tamari*(Vand, SOJABØNNER (33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), kokossukker*, chiliflager,* salt.

 

*= økologiske ingredienser. Allergener markeret med store bogstaver.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

2 anmeldelser af Tæmpeh Rendang m. Ris

  1. Line Jensen (verificeret ejer)

    Shit, hvor smager den altså godt, denne ret! Den er lækkert krydret og stærk, ligesom den bør være.

  2. Lena Christensen (verificeret ejer)

    Min absolut yndligsret! Der skal altid en pakke af den med i den ugentlige bestilling!

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:500g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 120
Fedt, g 5.3
Kulhydrat, g 14.1
Kostfibre, g 1.0
Protein, g 3.0

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 600
Fedt, g 26.5
Kulhydrat, g 70.5
Kostfibre, g 5
Protein, g 15