Tæmpeh Rendang m. Gurkemejeris (spicy)

55,00 DKK

Beskrivelse

Rendang er en traditionel Indonesisk karry ret fra øen Sumatra. CNN har i flere omgange kåret Rendang som verdens lækreste mad på en top 50 liste. Vi har påtaget os den udfordring at lave den i en plantebaseret udgave. Om det er verdens lækreste ret, må være op til dig at vurdere. Vi synes vi er kommet rigtig tæt på! Citrongræs, Ingefær, hvidløg, tørret chili og rød karry pasta, er tilsammen basen, som sørger for at der er smæk for skillingen! Det betyder også, at denne ret måske er for stærk til nogle! Dansk produceret Tæmpeh, udgør det fyldige og proteinrige element, hvortil der kommer nogle danske og økologiske grøntsager, som gør at retten bliver lettere og en smule mere “fordansket”.

Ingredienser:

Rendang: kokosmælk*, tæmpeh* (gule ærter*, lupinbønner*, æblecidereddike*, rhizopus kultur), hvidkål*, kartofler*, gulerødder*, karry pasta (tørret chili, citrongræs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir limeskal, galangarod, koriander frø, spidskommen), hvidløg*, citrongræs*, frisk ingefær*, tamari*(Vand, sojabønner (33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (selleri*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), kokossukker*, chiliflager,* salt.

Tilbehør: brune ris*, gurkemeje*, salt.

*= økologiske ingredienser. Allergener markeret med fed.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

Vægt: 500 g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 471 kJ / 112,5 kcal
Fedt 3,4 g
Kulhydrat 16,1 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 3,5 g
Salt 1,2 g

 

1 anmeldelse af Tæmpeh Rendang m. Gurkemejeris (spicy)

  1. Line Jensen (verificeret ejer)

    Shit, hvor smager den altså godt, denne ret! Den er lækkert krydret og stærk, ligesom den bør være.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.