Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
13
Timer
50
Min

Tæmpeh Rendang m. Quinoa

Tæmpeh Rendang m. Quinoa - Vegetarisk/Vegansk måltidskasse - Færdigret
0.1
Rendang er en traditionel Indonesisk karry ret fra øen Sumatra. CNN har i flere omgange kåret Rendang som verdens lækreste mad på en top 50 liste. Vi har påtaget os den udfordring at lave den i en plantebaseret udgave. Om det er verdens lækreste ret, må være op til dig at vurdere. Vi synes vi er kommet rigtig tæt på!
Holdbarhed
7 dage i køleskab.
Vægt
500g
Kan fryses?
Ja
Glutenfri?
Ja

Vi sælger i øjeblikket ikke dette produkt. Det kommer måske på menuen igen snart!

Se vores menu
 • Beskrivelse
  Rendang er en traditionel Indonesisk karry ret fra øen Sumatra. CNN har i flere omgange kåret Rendang som verdens lækreste mad på en top 50 liste.

  Vi har påtaget os den udfordring at lave den i en plantebaseret udgave. Om det er verdens lækreste ret, må være op til dig at vurdere. Vi synes vi er kommet rigtig tæt på!

  Citrongræs, Ingefær, hvidløg, tørret chili og rød karry pasta, er tilsammen basen, som sørger for at der er smæk for skillingen! Det betyder også, at denne ret måske er for stærk til nogle!

  Dansk produceret Tæmpeh, udgør det fyldige og proteinrige element, hvortil der kommer nogle danske og økologiske grøntsager, som gør at retten bliver lettere og en smule mere “fordansket”.

  Velbekomme!

  Ingredienser: Quinoa*, kokosmælk*, TÆMPEH* (gule ærter*, LUPINBØNNER*, æblecidereddike*, rhizopus kultur), hvidkål*, kartofler*, gulerødder*, karry pasta (tørret chili, citrongræs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir limeskal, galangarod, koriander frø, spidskommen), hvidløg*, citrongræs*, frisk ingefær*, TAMARI*(Vand, SOJABØNNNER(33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), kokossukker*, chiliflager,* salt.

  *=Økologisk - Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

  Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.
 • Anmeldelser
  • Legal Seafood>
   4 ud af 5
   "Meget smagfuld ret. God portions størrelse."
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "Denne ret er seriøst en Gamechanger med et stort G!!! Tempehen er så sindssyg lækker med den cremede sovs og grøntsager. Uden tvivl den største smagsoplevelse, jeg har fået fra Gaia, hvilket siger utrolig meget!!! Anbefaler denne ret så højt op til skyerne, jeg kan. Fantastik flot arbejde - meget gennemført!:) Ville give retten langt mere end 5 stjerner, hvis muligt!!! Snyd ikke jer selv, men køb denne i dag - jeg lover det bliver en enestående smagsoplevelse!;)"
 • Næringsindhold
  Vægt:
  500g
  Næringsindhold pr. 100g

  Energi

  118 kcal

  Fedt

  5 g

  Kulhydrat

  12 g

  Kostfibre

  1 g

  Protein

  3 g

  Næringsindhold ialt

  Energi

  590 kcal

  Fedt

  25 g

  Kulhydrat

  60 g

  Kostfibre

  5 g

  Protein

  15 g

 • Tilberedningsvejledning

  Prik hul i folien. Du kan enten varme måltidet i mikroovn på max effekt i 4-5 minutter, eller i ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter.

   

  Velbekomme!

Din måltidskasse


Din måltidskasse er tom.

shopping_cart
0