Tæmpeh Rendang m. Quinoa

(1 kundeanmeldelse)

65,00 DKK

Rendang er en traditionel Indonesisk karry ret fra øen Sumatra. CNN har i flere omgange kåret Rendang som verdens lækreste mad på en top 50 liste. Vi har påtaget os den udfordring at lave den i en plantebaseret udgave. Om det er verdens lækreste ret, må være op til dig at vurdere. Vi synes vi er kommet rigtig tæt på!

Rendang er en traditionel Indonesisk karry ret fra øen Sumatra. CNN har i flere omgange kåret Rendang som verdens lækreste mad på en top 50 liste.

 

Vi har påtaget os den udfordring at lave den i en plantebaseret udgave. Om det er verdens lækreste ret, må være op til dig at vurdere. Vi synes vi er kommet rigtig tæt på!

 

Citrongræs, Ingefær, hvidløg, tørret chili og rød karry pasta, er tilsammen basen, som sørger for at der er smæk for skillingen! Det betyder også, at denne ret måske er for stærk til nogle!

 

Dansk produceret Tæmpeh, udgør det fyldige og proteinrige element, hvortil der kommer nogle danske og økologiske grøntsager, som gør at retten bliver lettere og en smule mere “fordansket”.

 

Tilberedning: 

 

Prik hul i folien. Du kan enten varme måltidet i mikroovn på max effekt i 4-5 minutter, eller i ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter.

 

Ingredienser: Quinoa*, kokosmælk*, TÆMPEH* (gule ærter*, LUPINBØNNER*, æblecidereddike*, rhizopus kultur), hvidkål*, kartofler*, gulerødder*, karry pasta (tørret chili, citrongræs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir limeskal, galangarod, koriander frø, spidskommen), hvidløg*, citrongræs*, frisk ingefær*, TAMARI*(Vand, SOJABØNNNER(33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), kokossukker*, chiliflager,* salt.

 

*= økologiske ingredienser. Allergener markeret med blokbogstaver.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

1 anmeldelse af Tæmpeh Rendang m. Quinoa

  1. Liv Bertelsen (verificeret ejer)

    Denne ret er seriøst en Gamechanger med et stort G!!! Tempehen er så sindssyg lækker med den cremede sovs og grøntsager. Uden tvivl den største smagsoplevelse, jeg har fået fra Gaia, hvilket siger utrolig meget!!! Anbefaler denne ret så højt op til skyerne, jeg kan. Fantastik flot arbejde – meget gennemført!:) Ville give retten langt mere end 5 stjerner, hvis muligt!!! Snyd ikke jer selv, men køb denne i dag – jeg lover det bliver en enestående smagsoplevelse!;)

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:500g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 118
Fedt, g 5.7
Kulhydrat, g 12.2
Kostfibre, g 1.4
Protein, g 3.6

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 590
Fedt, g 28.5
Kulhydrat, g 61
Kostfibre, g 7
Protein, g 18