Rødbedebøf m. Blomkåls Bearnaise

69,00 DKK

Bøf, kartofler og sovs. Så simpelt kan det siges. Vi har dog sørget for, at der gemmer sig flere spændende og næringsrige råvarer i denne ret, så i kan nyde et godt traditionelt måltid med god samvittighed.

Bøf, kartofler og sovs. Så simpelt kan det siges. Vi har dog sørget for, at der gemmer sig flere spændende og næringsrige råvarer i denne ret, så i kan nyde et godt traditionelt måltid med god samvittighed.

Bearnaisen er nemlig baseret på grøntsager. Den cremede og tykke, dog lette, bearnaise sovs er lavet på havrefløde, men indeholder også ca. 30% blomkål. Dette gør at sovsen er silkeblød og smager himmelsk, samtidig med at den giver dig et skud næring.

Den pandestegte rødbedebøf bringer smag, farve, næring og tekstur. Den sprøde skorpe og bløde midte giver en spændende oplevelse, som står godt til retten som helhed.

Tilbehøret er en blanding af kartofler, pastinakker, hokkaido græskar og grønne bønner. Alt sammen vendt i hvidløgsolie og ovnbagt. Mmmh!

Serveringsforslag:

Nyd den komplette sammensatte ret som den er, eller suppler med en grøn salat ved siden af. Til de ekstra sultne, kan vores ovnbagte rodfrugter og grønt tilkøbes som separat tilbehør.

Ingredienser: 

Tilbehør: Kartofler*, hokkaido græskar*, pastinak*, haricots verts*, rapsolie*, hvidløg*, salt.

Rødbedebøf: Rødbede*, hvide bønner*, løg*, rismel*, solsikkeolie*, hirseflager*, peberrod*, balsamicoeddike*, salt, frisk ingefær*, peber*.

Sovs: Havrefløde*(Vand, rapsolie*, HAVRE* (9,3%), rismel*, ærteprotein*, hestebønneprotein*, havsalt, emulgator (lecithin*), hvid peber*, stabilisatorer (guar gum, gellan gum)), blomkål*, Sojadrik* (92 % vand, 8 % SOJABØNNER*), bearnaise essens (eddike, løg, salt, krydderier, krydderiekstrakter, antioxidant (E224 (SULFIT)), farve (E150c)), smørbar*(rapsolie* (39%), vand, kokosolie* (22%),sheaolie* (13%), MANDELSMØR* (2%), salt, emulgator(lecitin*), gulerodsjuice*, citronsaft*, naturlig aroma), majsstivelse*, tørret estragon*, ahornsirup*, salt, peber*, løgpulver*, gurkemeje*, frisk estragon*.

*=Økologisk. Allergener er fremhævet med store bogstaver

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

8 anmeldelser af Rødbedebøf m. Blomkåls Bearnaise

 1. t.lohse (verificeret ejer)

  WOW Det er Satme lækkert🤤
  Den ret kan i godt være bekendt mums mums🤩

 2. Sabine Melin (verificeret ejer)

  Simpelthen så lækkert! Bearnaisen smager præcis som jeg husker bearnaise! Bøffen er lidt skrøbelig, men SÅ lækker i smag! Grøntsagerne er perfekte som tilbehør!

 3. Anne-Grethe Hornby (verificeret ejer)

  Den der bearnaise…. så god.

 4. Heidi (verificeret ejer)

  Virkelig god.
  Det hele passer så godt til hinanden i smag

 5. Sabina Ulf Christensen (verificeret ejer)

  Virkelig lækker ret. Særligt bearnaisesaucen og bøffen var helt i top!

 6. chrismichoudk (verificeret ejer)

  Rigtig god smag! Den lækreste Bearnaisesauce og så er den samtidig også sund!

 7. skov (verificeret ejer)

  Sikke en nydelse ! Tilpas krydret og med den lækreste sovs !
  Tak for vel sammensat ret ; )

 8. Liv Bertelsen (verificeret ejer)

  Fantastisk at en bearnaise med et højt grøntsagsindhold smager SÅ fantastik lækker og cremet! Alt i alt så spiller alle komponenter virkelig stærkt og flot sammen – kæmpe smagsoplevelse!!!:)

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:450g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 130
Fedt, g 5.2
Kulhydrat, g 17.4
Kostfibre, g 3.9
Protein, g 3.7

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 585
Fedt, g 23.4
Kulhydrat, g 78.3
Kostfibre, g 17.55
Protein, g 16.65