Rødbedebøf m. Rødvinssovs

(1 kundeanmeldelse)

75,00 DKK

Bøf, kartofler og sovs. Så simpelt kan det siges. Vi har dog sørget for, at der gemmer sig flere spændende og næringsrige råvarer i denne ret, så i kan nyde et godt traditionelt måltid med god samvittighed.

0.3kg Co2e Her kan alle være med Her kan alle være med

Holdbarhed

Minimum 7 dage i køleskab fra modtagelse.
450g

Ikke på lager

Bøf, kartofler og sovs. Så simpelt kan det siges. Vi har dog sørget for, at der gemmer sig flere spændende og næringsrige råvarer i denne ret, så i kan nyde et godt traditionelt måltid med god samvittighed.

 

Rødvins sovsen er nemlig baseret på grøntsager. Den cremede og smagfulde rødvinssovs er lavet på masser af grøntsager og indkogt rødvin, hvorefter den er afrundet med havrefløde. Sovsen indeholder ca. 1/3 friske økologiske grøntsager, som er blendet med i sovsen. Dette gør at sovsen er silkeblød og smager himmelsk, samtidig med at den giver dig et skud næring.

 

Den pandestegte rødbedebøf bringer smag, farve, næring og tekstur. Den sprøde skorpe og bløde midte giver en spændende oplevelse, som står godt til retten som helhed.

 

Tilbehøret er en blanding af danske kartofler, gulerødder og pastinakker. Alt sammen vendt i hvidløgsolie. Mmmh!

 

Velbekomme!

 

Ingredienser: 

Tilbehør: Kartofler*, Gulerødder*, Pastinak*, rapsolie*, hvidløg*, salt, peber*.

Rødbedebøf: Rødbede*, hvide bønner*, løg*, rismel*, solsikkeolie*, hirseflager*, peberrod*, balsamicoeddike*, salt, frisk ingefær*, peber*.

Sovs: Vand, gulerod*, løg*, rødvin*(inderholder SULFITTER), BLADSELLERI*, tomatkoncentrat*, havrefløde* (Vand, rapsolie*, HAVRE* (9,3%), rismel*, ærteprotein*, hestebønneprotein*, havsalt, emulgator (lecithin*), hvid peber*, stabilisatorer (guar gum, gellan gum)), lauerbærblade*, grøntsagsbouillon*(havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), balsamicoeddike*, salt, peber*.

 

*=Økologisk – Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

 

Info til allergikere:

I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

1 anmeldelse af Rødbedebøf m. Rødvinssovs

  1. Liv Bertelsen (verificeret ejer)

    Der er godt med spark i denne rødvinssauce, hvilket er super lækkert! Alle komponenter løfter hinanden til en kæmpe smagsoplevelse – så mange TAK for det!;)

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:450g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 113
Fedt, g 3.6
Kulhydrat, g 16.3
Kostfibre, g 3.5
Protein, g 2.9

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 508.5
Fedt, g 16.2
Kulhydrat, g 73.35
Kostfibre, g 15.75
Protein, g 13.05