Rødbedebøf m. Rødvinssovs

69,00 DKK

Bøf, kartofler og sovs. Så simpelt kan det siges. Vi har dog sørget for, at der gemmer sig flere spændende og næringsrige råvarer i denne ret, så i kan nyde et godt traditionelt måltid med god samvittighed.

Bøf, kartofler og sovs. Så simpelt kan det siges. Vi har dog sørget for, at der gemmer sig flere spændende og næringsrige råvarer i denne ret, så i kan nyde et godt traditionelt måltid med god samvittighed.

Rødvins sovsen er nemlig baseret på grøntsager. Den cremede og smagfulde rødvinssovs er lavet på masser af grøntsager og indkogt rødvin, hvorefter den er afrundet med havrefløde. Sovsen indeholder ca. 1/3 friske økologiske grøntsager, som er blendet med i sovsen. Dette gør at sovsen er silkeblød og smager himmelsk, samtidig med at den giver dig et skud næring.

Den pandestegte rødbedebøf bringer smag, farve, næring og tekstur. Den sprøde skorpe og bløde midte giver en spændende oplevelse, som står godt til retten som helhed.

Tilbehøret er en blanding af kartofler, pastinakker, hokkaido græskar og grønne bønner. Alt sammen vendt i hvidløgsolie og ovnbagt. Mmmh!

Serveringsforslag:
Nyd den komplette sammensatte ret som den er, eller suppler med en grøn salat ved siden af. Til de ekstra sultne, kan vores ovnbagte rodfrugter og grønt tilkøbes som separat tilbehør.

Ingredienser: 

Tilbehør: Kartofler*, hokkaido græskar*, pastinak*, haricots verts*, rapsolie*, hvidløg*, salt.

Rødbedebøf: Rødbede*, hvide bønner*, løg*, rismel*, solsikkeolie*, hirseflager*, peberrod*, balsamicoeddike*, salt, frisk ingefær*, peber*.

Sovs: Vand, gulerod*, løg*, rødvin*(inderholder SULFITTER), BLADSELLERI*, tomatkoncentrat*, havrefløde* (Vand, rapsolie*, HAVRE* (9,3%), rismel*, ærteprotein*, hestebønneprotein*, havsalt, emulgator (lecithin*), hvid peber*, stabilisatorer (guar gum, gellan gum)), lauerbærblade*, grøntsagsbouillon*(havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), balsamicoeddike*, salt, peber*

*=Økologisk. Allergener er fremhævet med store bogstaver.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

1 anmeldelse af Rødbedebøf m. Rødvinssovs

  1. Liv Bertelsen (verificeret ejer)

    Der er godt med spark i denne rødvinssauce, hvilket er super lækkert! Alle komponenter løfter hinanden til en kæmpe smagsoplevelse – så mange TAK for det!;)

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:450g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 113
Fedt, g 3.6
Kulhydrat, g 16.3
Kostfibre, g 3.5
Protein, g 2.9

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 508.5
Fedt, g 16.2
Kulhydrat, g 73.35
Kostfibre, g 15.75
Protein, g 13.05