Svampe Shawarma i Rødbede Wrap

69,00 DKK

Beskrivelse

Kebab. Durum. Shawarma. Kært barn har mange navne. Dette er en plantebaseret og farverig fortolkning af den verdenskendte og højt elskede mellemøstlige ret.

Vi har erstattet kebab kødet med økologiske østershatte, som grundet indendørs dyrkning er en råvare der er i sæson hele året. Vi har sørget for at tilføre en masse smag og marinade, så resultatet efterlader dig med stor velbehag. Vi tør godt love, at du IKKE kommer til at savne kødet i denne, og at du får en på opleveren!

Fyldet består også af gurkemejeris, salat, tomat, agurk og syltede rødløg. Dressingen er en let, frisk sojayoghurt baseret dressing med frisk mynte og citron.

Rødbede Wrappen kommer ved siden af, så du får mulighed for at opvarme de svampefyldet og ris for sig selv, og dernæst samle den som du ønsker!

Her er lidt for alle sanser!

Serveringsforslag:
Byd dine gæster på denne farverige smagsoplevelse, der med sikkerhed vil sprede glæde og godt humør. Kan serveres med en Buddha Bowl for at fuldende det mellemøstlige tema.

Ingredienser: 

Svampesharwama: Østershatte*, løg*, hvidløg*, rapsolie*, tomatkoncentrat*, tamari* (Vand,SOJABØNNER* (33 %), havsalt, koji (Aspergillus oryzae), ahornsirup*, citronsaft*, røget paprika*, allehånde*, spidskommen*, salt, chiliflager*, kokossukker*.

Ris og tilbehør: Fuldkornsris*, gurkemeje*, salt, tomat*, agurk*, frillicesalat*, syltede rødløg* (rødløg*, vand, økologisk rørsukker, økologisk eddike, økologisk solbærsaft).

Dressing: Alpro soja yughurt* (soja base* (vand, afskallede sojabønner* (10,7%)), stabilisator (pectin), surhedsregulerende middel (citronsyre), havsalt, yoghurtkulturer (S. thermophilus, L. bulgaricus)), , ahornsirup*, citronsaft*, frisk mynte*, tørret mynte*, salt.

Rødbede Wrap: Hvedemel, vand, krydderier, gær, rødbede saft.

*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

Vægt: 500g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi, kcal 104
Fedt, g 3,5
Kulhydrat, g 15,2
Kostfibre, g 1,4
Protein, g 3,6

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.