Svampe Shawarma i Rødbede Wrap

69,00 DKK

Kebab. Durum. Shawarma. Kært barn har mange navne. Dette er en plantebaseret og farverig fortolkning af den verdenskendte og højt elskede mellemøstlige ret.

Kebab. Durum. Shawarma. Kært barn har mange navne. Dette er en plantebaseret og farverig fortolkning af den verdenskendte og højt elskede mellemøstlige ret.

Vi har erstattet kebab kødet med økologiske østershatte, som grundet indendørs dyrkning er en råvare der er i sæson hele året. Vi har sørget for at tilføre en masse smag og marinade, så resultatet efterlader dig med stor velbehag. Vi tør godt love, at du IKKE kommer til at savne kødet i denne, og at du får en på opleveren!

Fyldet består også af gurkemejeris, kål, tomat, agurk og syltede rødløg. Dressingen er en let, frisk sojayoghurt baseret dressing med frisk mynte og citron.

Rødbede Wrappen kommer ved siden af, så du får mulighed for at opvarme de svampefyldet og ris for sig selv, og dernæst samle den som du ønsker!

Her er lidt for alle sanser!

Tilberedning

Fjern folie fra bakken. Læg tomat, agurk, spidskål og syltede rødløg til side. Du kan enten varme ris og svampene i mikroovn på max effekt i 2-3 minutter, eller i ovn ved 180 grader i ca. 10 minutter. Wrappen lunes enten i ovnen eller på en pande. Anret shawarmaen med tomat, agurk, frillicesalat og syltede rødløg og de varme ris og svampe.

Serveringsforslag:
Byd dine gæster på denne farverige smagsoplevelse, der med sikkerhed vil sprede glæde og godt humør. Kan serveres med en Buddha Bowl for at fuldende det mellemøstlige tema.

Ingredienser: 

Svampesharwama: Østershatte*, løg*, hvidløg*, rapsolie*, tomatkoncentrat*, tamari* (vand, SOJABØNNER* (33 %), havsalt, koji (Aspergillus oryzae), ahornsirup*, citronsaft*, røget paprika*, allehånde*, spidskommen*, salt, chiliflager*, kokossukker*.

Ris og tilbehør: Fuldkornsris*, gurkemeje*, salt, tomat*, agurk*, spidskål*, syltede rødløg* (rødløg*, vand, rørsukker*, eddike*, solbærsaft*).

Dressing: Alpro soja yoghurt* (sojabase* (vand, afskallede SOJABØNNER* (10,7%)), stabilisator (pectin), surhedsregulerende middel (citronsyre), havsalt, yoghurtkulturer (S. thermophilus, L. bulgaricus)), ahornsirup*, citronsaft*, frisk mynte*, tørret mynte*, salt.

Rødbede Wrap (HVEDEMEL, vand, krydderier, gær, rødbede saft)

*=Økologisk. Allergener fremhævet med store bogstaver.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

7 anmeldelser af Svampe Shawarma i Rødbede Wrap

 1. Lene Kristiansen (verificeret ejer)

  Dejlig snasket

 2. Anne-Grethe Hornby (verificeret ejer)

  God wrap med dejlig smag.

 3. Line Harrison (verificeret ejer)

  Smager super lækkert. Dejlig krydret.
  De er dog for lidt salat og dressing, men lige tilpas af shawarma og ris.
  Ny favorit.

 4. Sara Ritchie (verificeret ejer)

  Hold nu op, hvor er den god 🙌🏼😍 ´
  Hvis man smager dressingen alene, og tænker “den er nok ikke lige mig”, så snyd ikke dig selv for at prøve den igen sammen med det andet. Det smager jo SÅ godt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 5. mhe (verificeret ejer)

  Hold da op hvor var den bare super!

 6. matildeklara (verificeret ejer)

  Super lækker 👍🏻 Er vild med wrappen 🙌🏻

 7. annettedorman (verificeret ejer)

  Desværre ikke vildt imponerende – især tortillabrødet trak den samlede oplevelse ned. Dressingen var lækker!

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:500g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 104
Fedt, g 3.5
Kulhydrat, g 15.2
Kostfibre, g 1.4
Protein, g 3.6

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 520
Fedt, g 17.5
Kulhydrat, g 76
Kostfibre, g 7
Protein, g 18