Svampeburger m. Urtemayo

75,00 DKK

Dette er ikke hvilken som helst burger… Vi siger ikke at dette er den perfekte plantebaseret burger… meeeen. Du skal ikke snyde dig selv for, at lade denne herlige, saftige og smagfulde burger lande på din tallerken. Prøv den og bedøm selv, vi synes den er lige i skabet.

Vi præsenterer hermed vores bud på en burger, som vi mener er god nok til, at indtræde i din ugentlige menu fra i dag!

Vi har teamet op med selveste Planteslagterne, og efter smagstest og mange overvejelser, kommet frem til et slutprodukt, der kan få smilet frem hos alle burger entusiaster.

Vores hjemmelavede urtemayo, lavet på rene naturlige produkter, tilsat en god mængde “zing” og en masse “pow” er blevet krydret med aromatiske krydderier, der, akkompagneret af de friske noter fra timian i bøffen, giver dig en fuldkommen smagsoplevelse.

Parret med det friske og syrlige grønne fyld, giver det en komplet burgeroplevelse. Ja tak!

Sidst men ikke mindst, har vi sørget for at måltidet bliver fuldendt med tilbehør i form af ovnbagte kartofler.

Ingredienser:

Burgerbolle: HVEDEMEL*, vand, DURUMMEL*, solsikkeolie*, sukker*, havsalt tilsat jod, gær.

Svampebøf: (Champignon* (25%), kartofler*, rødbeder* (25%), rasp*(HVEDEMEL*, vand, salt tilsat jod, tørgær), brune ris* (15%), HVEDEMEL*, rapsolie*, citronsaft*, timian*, salt, hvidløgspulver*, peber*)

Kartofler*, Rapsolie*, Timian*, Rosmarin*, Sød Paprika*,

Romainesalat*, Tomat*, Syltede rødløg*(Rødløg*, æblecidereddike*, vand, peber*, rå rørsukker*),

Hjemmelavet vegansk mayo: (rapsolie, aquafaba*, DIJONSENNEP* (vand, SENNEPSFRØ*, eddike*, salt), karry pulver* (indeholder SENNEP), citronsaft*, peber*, salt.

*=Økologisk. Allergener er fremhævet med store bogstaver.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

3 anmeldelser af Svampeburger m. Urtemayo

 1. Emma Laursen (verificeret ejer)

  Rigtig lækker burger! Bollen er supergod med noget gods i, urtemayoen er såååå god, og bøffen smager dejligt og har en god konsistens – den kunne dog godt smage mere af svampe.
  Kartoflerne var også virkelig lækre med gode krydderier på!

 2. Juliane Skaalum (verificeret ejer)

  Den lækreste burger og fritter jeg har fået i flere år! Jeg var usikker på hvordan bøffen skulle tilberedes, så kom den i ovnen 15 min. v. 200 grader sammen med fritterne og det gjorde bøffen en kende tør. MEN måltidet var alligevel smagsfuldt og rigtig lækkert. Jeg glæder mig til at smage flere retter. Og synes faktisk at I burde sælge urtemayoen, som er mums, i små portioner, så den kan købes separat til andre retter.

 3. skov (verificeret ejer)

  Denne burger fortjener absolut 5 stjerner. Bollen og bøffen er super lækker ; ) Og Ja, i burde tilføje Urtemayoen separat på bestillings siden. Den smager fantastisk !! Tak for mad !

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:430g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 193
Fedt, g 6.6
Kulhydrat, g 17.4
Kostfibre, g 2.8
Protein, g 2.2

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 829.9
Fedt, g 28.38
Kulhydrat, g 74.82
Kostfibre, g 12.04
Protein, g 9.46