Tæmpeh i Karry m. Quinoa

(1 kundeanmeldelse)

65,00 DKK

Børne og familie favoritten er endelig at finde i en plantebaseret udgave – denne version er med dansk produceret Tæmpeh, og masser af smag fra den varme og aromatiske bengalske karry.

0.3kg Co2e Fryseegnet Denne ret er egnet til nedfrysning Glutenfri Denne ret indeholder ingen glutenholdige råvarer. Her kan alle være med Her kan alle være med

Ikke på lager

En simpel, men spændende omgang lækker mør tæmpeh, cremet og smagfuld karry sovs og tilbehør udgør tilsammen favoritten over dem alle – blot med tæmpeh tern i stedet for boller.

 

Her er ingen jævning til stede. Den cremede konsistens kommer fra grøntsager og kokosmælk. 

 

Vi har kælet ekstra for karrysovsen, og sørget for at alle i familien kan spise dem med god samvittighed. Den er nemlig baseret på rodfrugter, løg og æble, som er blendet for at tilføre en masse næring.Hele hemmeligheden ligger i kærligheden for de gode råvarer, der kun er blevet større af et samarbejde med Mandala Organics, der leverer 100% økologiske friskkværnede, spændende krydderiblandinger. Deres bengalske karry er med til at give ekstra dybde på både farve og smag. Prøv selv. Vi mener at den kærlighed kan smages.

 

Serveres med quinoa og gyldent ristet kokos. 

 

Velbekomme!

 

Ingredienser: Tæmpeh* (gule ærter*, LUPINBØNNER*, æblecidereddike*, rhizopus kultur), vand, kokosmælk*, Kartofler*, Gulerødder*, æble*, løg*, hvidløg*, bengalsk karry* (indeholder SORT SENNEP) , 

citronsaft*, kokossukker*, tamari* (Vand, SOJABØNNER*(33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), æblecider eddike*, rapsolie*, ingefær*, salt, peber*, kokosmel*. 

Rød og hvid quinoa*, salt. 

1 anmeldelse af Tæmpeh i Karry m. Quinoa

  1. Gunhild Reumert (verificeret ejer)

    Top lækker ret som smager helt fantastisk ! Tæmpeh’en er super lækker.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:500g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 128
Fedt, g 4.8
Kulhydrat, g 16.6
Kostfibre, g 5.1
Protein, g 4.8

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 640
Fedt, g 24
Kulhydrat, g 83
Kostfibre, g 25.5
Protein, g 24