Tæmpeh i Karry m. Ris

(1 kundeanmeldelse)

65,00 DKK

Børne og familie favoritten er endelig at finde i en plantebaseret udgave – denne version er med dansk produceret Tæmpeh, og masser af smag fra den varme og aromatiske bengalske karry.

Ikke på lager

En simpel, men spændende omgang lækker mør tæmpeh, cremet og smagfuld karry sovs og ris udgør tilsammen favoritten over dem alle – blot med tæmpeh tern i stedet for boller.

Her er ingen jævning til stede. Den cremede konsistens kommer fra grøntsager og kokosmælk. 

Vi har kælet ekstra for karrysovsen, og sørget for at alle i familien kan spise dem med god samvittighed. Den er nemlig baseret på rodfrugter, løg og æble, som er blendet for at tilføre en masse næring.

Hele hemmeligheden ligger i kærligheden for de gode råvarer, der kun er blevet større af et samarbejde med Mandala Organics, der leverer 100% økologiske friskkværnede, spændende krydderiblandinger. Deres bengalske karry er med til at give ekstra dybde på både farve og smag. Prøv selv. Vi mener at den kærlighed kan smages.

Serveres med fuldkornsris og gyldent ristet kokos. 

Velbekomme!

 

Ingredienser:

Tæmpeh* (gule ærter*, LUPINBØNNER*, æblecidereddike*, rhizopus kultur), vand, kokosmælk*, Kartofler*, Gulerødder*, æble*, løg*, hvidløg*, bengalsk karry* (indeholder SORT SENNEP) , 

citronsaft*, kokossukker*, tamari* (Vand, SOJABØNNER*(33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), æblecider eddike*, rapsolie*, ingefær*, salt, peber*, kokosmel*. 

 

Brune fuldkorns ris*, salt. 

1 anmeldelse af Tæmpeh i Karry m. Ris

  1. Malou Bruun (verificeret ejer)

    Pyh, det der tæmpeh smadrede fuldstændig retten, synes jeg. Den mindede mest af alt om brød der havde ligget i vand eller melboller der var kogt for længe; det var fedtet i munden og havde en underlig smag.
    Resten af retten var OK.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:500g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 129
Fedt, g 4.8
Kulhydrat, g 18.1
Kostfibre, g 1.7
Protein, g 4.3

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 645
Fedt, g 24
Kulhydrat, g 90.5
Kostfibre, g 8.5
Protein, g 21.5