Tæmpeh Lasagne

55,00 DKK

Ikke på lager

Vi har en klar påstand: Dette er Danmarks lækreste plantebaserede lasagne!


Dansk produceret økologisk tæmpeh, lavet på danske økologiske lupinbønner i stedet for den traditionelle soyabønne, er hovedårsagen til at denne lasagne skiller sig ud fra mængden. Vi lover, det har gjort HELE forskellen. Tæmpeh er lavet af naturlige gærede bønner og er en god kilde til protein, kostfibre og andre gode ting!

Tæmpehen skaber en fyldig tekstur der i høj grad flytter vores lasagne til nye højder. Fyldig, fed og mættende som en lasagne bør være og med mindre en 1 tsk. Olie pr. måltid. Dertil kommer økologiske svampe i skiver og de økologiske gulerødder, som giver en lasagne med dybde og masser af bid. Lokalt, økologisk og fyldt med smag – MUMS!

Tilberedning

Fjern folie fra bakken. Du kan enten varme lasagnen i mikroovn på max effekt (600-800 watt) i 3-5 minutter, eller i ovn ved 120 grader (130 grader varmluft) i ca. 25 minutter. Retten er nu klar til servering!

 

Velbekomme!

Vidste du at: Tempeh oprindeligt er lavet af fermenteret sojabønner. Teknikken stammer fra Indonesien. Den danske virksomhed Foodture har forfinet teknikken, og udnytter nu lokale danske ærter og bælgfrugter til at skabe deres uovertrufne Tæmpeh! Hvilken indsats for at skabe en grønnere fremtid!

Serveringsforslag: Spis den som den er! Vi har sørget for et komplet måltid. Eller del den og en Superfood Salat med en du holder af

Ingredienser:

Lasagnefyld: lasagneplader (fuldkorns durumhvede), hakkede tomater*, champignon*, tæmpeh* (gule ærter*, lupinbønner*, æblecidereddike*, rhizopus kultur), gulerødder*, løg*, tomatpuré, hvidløg, grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (selleri*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), gærflager (inaktiv gær)*, oregano*, balsamico*, chiliflager*, olivenolie*, salt.

Bechamelsauce: kartofler, vegansk ostealternativ* (kokosfedt, kartoffelstivelse, lupinmel, salt, gurkemejeekstrakt, naturlig aroma (vegansk)), gærflager* (inaktiv gær), æblecidereddike*, olivenolie*, løgpulver*, salt, sennep*, hvidløgspulver*, muskatnød*.

Topping: cashewnødder*, gærflager* (inaktiv gær), salt, hvidløgspulver*.

*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

Du kan finde vores opskrift på vegansk lasagne her.

3 anmeldelser af Tæmpeh Lasagne

  1. Anja Engelund (verificeret ejer)

    Jeres lasagne er blevet markant bedre end da vi prøvede den allerførste gang. Det er ikke længere en stor smattet klump, men en lækker fast lasagne med tydelige lag. Den smager dog ikke af så meget ud over tomat. De store stykker champignon er jeg ikke fan af, men det er jo en smagssag. Et dejligt stort stykke som man bliver mere end rigelig mæt af.

  2. Anne-Grethe Hornby (verificeret ejer)

    Dejlig lasagne men måtte godt smage mere af Italien fx oregano.

  3. Muminovic88 (verificeret ejer)

    Rigtig god lasagne, men kunne måske godt tænke mig lidt mere krydderi, så den kan smage af mere.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:450g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 80
Fedt, g 2.3
Kulhydrat, g 8.9
Kostfibre, g 2.2
Protein, g 4.3

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 360
Fedt, g 10.35
Kulhydrat, g 40.05
Kostfibre, g 9.9
Protein, g 19.35