Tæmpeh Rendang – Family (3-4 pers.)

129,00 DKK

En af vores mest populære gryderetter og en der har været med siden starten! Nu i familieudgave, som enten kan deles af flere personer eller spises over flere dage.

Her får du en stor portion til 3-4 personer, tilføj blot selv ris, quinoa, brød eller hvad du lyster 🙂

Rendang er en traditionel Indonesisk karry ret fra øen Sumatra. CNN har i flere omgange kåret Rendang som verdens lækreste mad på en top 50 liste.

 

Vi har påtaget os den udfordring at lave den i en plantebaseret udgave. Om det er verdens lækreste ret, må være op til dig at vurdere. Vi synes vi er kommet rigtig tæt på!

 

Citrongræs, Ingefær, hvidløg, tørret chili og rød karry pasta, er tilsammen basen, som sørger for at der er smæk for skillingen! Det betyder også, at denne ret måske er for stærk til nogle!

 

Dansk produceret Tæmpeh, udgør det fyldige og proteinrige element, hvortil der kommer nogle danske og økologiske grøntsager, som gør at retten bliver lettere og en smule mere “fordansket”.

 

Her fåes den i familieversion, hvor du får 950g som kan deles af en hel familie eller spises over flere dage. Denne ret kan også findes portionsanrettet med enten ris eller quinoa:
Tæmpeh Rendang m. Gurkemejeris (spicy),
Tæmpeh Rendang m. Quinoa (spicy)

 

Ingredienser:

Kokosmælk*, tæmpeh* (gule ærter*, LUPINBØNNER*, æblecidereddike*, rhizopus kultur), hvidkål*, kartofler*, gulerødder*, karry pasta (tørret chili, citrongræs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir limeskal, galangarod, koriander frø, spidskommen), hvidløg*, citrongræs*, frisk ingefær*, tamari*(Vand, SOJABØNNER (33%), havsalt, koji (Aspergillus oryzae)), grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*), kokossukker*, chiliflager*, pink Himalaya salt.

 

*=Økologisk – Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

 

Info til allergikere:

I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:950g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 118
Fedt, g 7.7
Kulhydrat, g 8.8
Kostfibre, g 0.7
Protein, g 3.2

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 1121
Fedt, g 73.15
Kulhydrat, g 83.6
Kostfibre, g 6.65
Protein, g 30.4