Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
13
Timer
3
Min

Tarteletter

Tarteletter - Vegetarisk/Vegansk måltidskasse - Færdigret
0.4
En dansk favorit, nu i en plantebaseret version! Disse veganske tarteletter er lavet med hvide asparges, butter beans, blomkål og ærter. I en dejlig cremet sauce, med økologiske tarteletbunde.
Holdbarhed
7 dage i køleskab.
Vægt
475g
Kan fryses?
Ja
Glutenfri?
Nej
65 kr.
Tilføj
 • Beskrivelse
  En dansk favorit, nu i en plantebaseret version!

  Disse veganske tarteletter er lavet med hvide asparges, butter beans, blomkål og ærter. I en dejlig cremet sauce, med økologiske tarteletbunde.

  Vidste du at tarteletter som vi kender dem findes næsten kun i Danmark? Tarteletter kommer fra det franske ord "tartelette" som betyder lille tærte. I Frankrig tilberedes de dog typisk med frugt som en dessert. 


  Velbekomme!

  Ingredienser:  Tarteletbunde*(HVEDEMEL*, veg. margarine* (palmeolie*, vand, rapsolie*, salt, emulgator (E322), gulerodssaft*, naturlig Aroma, citronsaft*), vand, salt, SOJADRIK* (92 % vand, 8 % SOJABØNNER*), hvide asparges*, ærter*, blomkål*, butter beans*, HVEDEMEL*, smørbar* (rapsolie* (39%), vand, kokosolie* (22%),sheaolie* (13%), MANDELSMØR* (2%), salt, emulgator(lecitin*), gulerodsjuice*, citronsaft*, naturlig aroma), majsstivelse*, grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*).

  * = Økologisk - Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

  Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.
 • Anmeldelser
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "Gode lækkre simple tarteletter! Man savner slet ikke kød(erstatning). Godt med cremet smagfuld fyld."
  • Legal Seafood>
   4 ud af 5
   "Her var en ret vi ikke var helt enige om i husstanden ... men nu er det så fruen i huset der anmelder og ikke ham, hvis livret er traditionelle tarteletter ;) Synes de er vildt gode, både fyld og selve tarteletten."
  • Legal Seafood>
   4 ud af 5
   "Fan! Smagte lækkert og der var ikke særlig mange asparges, hvilket glædede mig enormt! ❤️"
  • Legal Seafood>
   4 ud af 5
   "Rigtig god fyld der dog ville have godt af lidt mere asparges og lidt citronsaft. Jeg synes tarteletskallerne er for tykke, de må gerne må være ligt mere "møre." i min bog."
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "En favorit"
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "var lidt nervøs for butterbeans og selleri men smagte fint :D"
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "Det bedste tarteletfyld ever, jeg elsker det. Det bliver en del af min faste madplan denne sommer."
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "Jeg er ikke veganer eller noget i den retning - men min datter sagde til mig "tjek det lige" og det gjorde jeg så, men var meget skeptisk, da jeg er til det gode gammeldags køkken. Men hold nu op, hvor det smagte godt og jeg blev godt mæt af portionen på 3 tarteletter - så det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller tarteletter fra Gaia :o)"
 • Næringsindhold
  Vægt:
  475g
  Næringsindhold pr. 100g

  Energi

  128 kcal

  Fedt

  6 g

  Kulhydrat

  11 g

  Kostfibre

  1 g

  Protein

  3 g

  Næringsindhold ialt

  Energi

  608 kcal

  Fedt

  28,5 g

  Kulhydrat

  52,25 g

  Kostfibre

  4,75 g

  Protein

  14,25 g

 • Tilberedningsvejledning

  Prik hul i folien. Du kan enten varme tartelet fyldet i mikroovn på max effekt i 3-4 minutter, eller i ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter. Retten er nu klar til servering!

   

  Velbekomme!

Din måltidskasse


Din måltidskasse er tom.

shopping_cart
0