Tarteletter

(4 kundeanmeldelser)

65,00 DKK

En dansk favorit, nu i en plantebaseret version!

Disse veganske tarteletter er lavet med hvide asparges, butter beans, blomkål og ærter. I en dejlig cremet sauce, med økologiske tarteletbunde.

En dansk favorit, nu i en plantebaseret version!

 

Disse veganske tarteletter er lavet med hvide asparges, butter beans, blomkål og ærter. I en dejlig cremet sauce, med økologiske tarteletbunde.

 

Tilberedning

 

Prik hul i folien. Du kan enten varme tartelet fyldet i mikroovn på max effekt i 3-4 minutter, eller i ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter. Retten er nu klar til servering!

 

Velbekomme!

 

Vidste du at tarteletter som vi kender dem findes næsten kun i Danmark? Tarteletter kommer fra det franske ord “tartelette” som betyder lille tærte. I Frankrig tilberedes de dog typisk med frugt som en dessert. 

 

Ingredienser: Tarteletbunde*(HVEDEMEL*, veg. margarine* (palmeolie*, vand, rapsolie*, salt, emulgator (E322), gulerodssaft*, naturlig Aroma, citronsaft*), vand, salt, SOJADRIK* (92 % vand, 8 % SOJABØNNER*), hvide asparges*, ærter*, blomkål*, butter beans*, HVEDEMEL*, smørbar* (rapsolie* (39%), vand, kokosolie* (22%),sheaolie* (13%), MANDELSMØR* (2%), salt, emulgator(lecitin*), gulerodsjuice*, citronsaft*, naturlig aroma), majsstivelse*, grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (SELLERI*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*).

 

*=Økologisk. Allergener markeret med store bogstaver.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

4 anmeldelser af Tarteletter

 1. shasta (verificeret ejer)

  Jeg er ikke veganer eller noget i den retning – men min datter sagde til mig “tjek det lige” og det gjorde jeg så, men var meget skeptisk, da jeg er til det gode gammeldags køkken.
  Men hold nu op, hvor det smagte godt og jeg blev godt mæt af portionen på 3 tarteletter – så det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller tarteletter fra Gaia :o)

 2. taasinge (verificeret ejer)

  Det bedste tarteletfyld ever, jeg elsker det. Det bliver en del af min faste madplan denne sommer.

 3. Anita Hummelshøj (verificeret ejer)

  var lidt nervøs for butterbeans og selleri men smagte fint 😀

 4. Sri (verificeret ejer)

  En favorit

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:475g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 128
Fedt, g 6.9
Kulhydrat, g 11.9
Kostfibre, g 1.9
Protein, g 3.5

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 608
Fedt, g 32.775
Kulhydrat, g 56.525
Kostfibre, g 9.025
Protein, g 16.625