Tarteletter

59,00 DKK

Beskrivelse

En dansk favorit, nu i en plantebaseret version!

Disse veganske tarteletter er lavet med hvide asparges, butter beans, blomkål og ærter. I en dejlig cremet sauce, med økologiske tarteletbunde.

Velbekomme!

Vidste du at tarteletter som vi kender dem findes næsten kun i Danmark? Tarteletter kommer fra det franske ord “tartelette” som betyder lille tærte. I Frankrig tilberedes de dog typisk med frugt som en dessert. 

Ingredienser: Tarteletbunde*(hvedemel*, veg. margarine* (palmeolie*, vand, rapsolie*, salt, emulgator (E322), gulerodssaft*, naturlig Aroma, citronsaft*), vand, salt, sojamælk*, hvide asparges*, ærter*, blomkål*, butter beans*, hvedemel*, smørbar* (rapsolie* (39%), vand, kokosolie* (22%),sheaolie* (13%), mandelsmør* (2%), salt, emulgator(lecitin*), gulerodsjuice*, citronsaft*, naturlig aroma), majsstivelse*, grøntsagsbouillon (havsalt, maltodextrin*, tørrede grøntsager* 7,8% (selleri*, løvstikke*, muskatnød*, persille*, solsikkeolie*, sort peber*, gurkemeje*).

*=Økologisk. Allergener mærket med fed skrift.

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med sojaglutennødderjordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte. 

Vægt: 450g

Næringsindhold pr. 100g:

Energi, kcal 160
Fedt, g 9,2
Kulhydrat, g 12,9
Kostfibre, g 2,2
Protein, g 4,9

1 anmeldelse af Tarteletter

  1. shasta (verificeret ejer)

    Jeg er ikke veganer eller noget i den retning – men min datter sagde til mig “tjek det lige” og det gjorde jeg så, men var meget skeptisk, da jeg er til det gode gammeldags køkken.
    Men hold nu op, hvor det smagte godt og jeg blev godt mæt af portionen på 3 tarteletter – så det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller tarteletter fra Gaia :o)

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.