Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
13
Timer
30
Min

Veggieboller i Tomatsovs m. Pasta

Veggieboller i Tomatsovs m. Pasta - Vegetarisk/Vegansk måltidskasse - Færdigret
0.3
Hemmeligheden ligger i tomatsovsen - dette gør sig absolut også gældende her, hvor vi ikke har sparet på smagen, og med små møre Auberginetern, er der skabt små mirakler.
Holdbarhed
7 dage i køleskab.
Vægt
500g
Kan fryses?
Nej
Glutenfri?
Nej
65 kr.
Tilføj
 • Beskrivelse
  En smagfuld, fyldig og lækker tomatsovs parret med de altid gode og næringsrige Veggie Boller Italiano fra Planteslagterne, der er lavet af udelukkende gode råvarer og grøntsager, giver dig muligheden for at sætte dig ned, og skabe et øjeblik med ikke andet end nydelse. Server den for hele familien, vi tør godt sige at selv de mindste kan være med her. Hvis du lyster, server med et stykke brød og friske krydderurter efter smag. 

  Velbekomme!

  Ingredienser:  Tomatsovs: Hakkede tomater*, vand, løg*, gulerødder*, tomatpure*, hvidløg*, gærflager*, ahornsirup*, balsamico * (indeholder SULFITTER), rapsolie*, pink himalaya salt, vegansk bacon'ish umami bouillon*(majsmel*, salt, løg*, gærekstrakt*, naturlige smagstoffer*) sort peber*.  Veggie Balls Italiano: Kogte belugalinser*, kogte kikærter*, champignon*, rød peberfrugt*, rapsolie*, solsikkekerner*, glutenfrie havregryn*, balsamicoeddike*, løgpulver*, salt, loppefrøskaller*, hvidløgspulver*, peber*, oregano* Parmesan drys: CASHEWNØDDER*, gærflager*, hvidløgspulver*, pink himalaya salt. Pasta: Fuldkornsspaghetti*, (FULDKORNSHVEDEMEL*, salt)

  *=Økologisk - Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

  Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.
 • Anmeldelser
  • Legal Seafood>
   2 ud af 5
   "Ikke en af mine favoritter. Sovs og pasta var udmærket, men bollerne var simpelthen som at bide i leverpostej; alt for mushy i konsistens, synes jeg."
  • Legal Seafood>
   5 ud af 5
   "Smager utrolig godt. Jeg synes smagen er perfekt"
  • Legal Seafood>
   3 ud af 5
   "Lidt for spicy til mig, men det er der andre, der godt kan lide. Bortset far det, synes jeg ikke, retten har nok smag, men måske var mine smagsløg/lugtesans bedøvet af alt det stærke."
  • Legal Seafood>
   3 ud af 5
   "for krydret til mig ):"
 • Næringsindhold
  Vægt:
  500g
  Næringsindhold pr. 100g

  Energi

  118 kcal

  Fedt

  3 g

  Kulhydrat

  18 g

  Kostfibre

  3 g

  Protein

  4 g

  Næringsindhold ialt

  Energi

  590 kcal

  Fedt

  15 g

  Kulhydrat

  90 g

  Kostfibre

  15 g

  Protein

  20 g

 • Tilberedningsvejledning

  Prik hul på folien i begge rum.

  Opvarm i forvarmet ovn på 180 grader i 15-18 minutter.

Din måltidskasse


Din måltidskasse er tom.

shopping_cart
0