Veggieboller i Tomatsovs m. Squash

65,00 DKK

Hemmeligheden ligger i tomatsovsen – dette gør sig absolut også gældende her, hvor vi ikke har sparet på smagen, og med små møre Auberginetern, er der skabt små mirakler.

0.4kg Co2e Glutenfri Denne ret indeholder ingen glutenholdige råvarer. Mild Denne ret er lidt krydret, men mild.

Holdbarhed

Minimum 5 dage i køleskab fra modtagelse.
500g

En smagfuld, fyldig og lækker tomatsovs parret med de altid gode og næringsrige Veggie Boller Italiano fra Planteslagterne, der er lavet af udelukkende gode råvarer og grøntsager, giver dig muligheden for at sætte dig ned, og skabe et øjeblik med ikke andet end nydelse.



Server den for hele familien, vi tør godt sige at selv de mindste kan være med her.



Hvis du lyster, server med et stykke brød og friske krydderurter efter smag. 

 

Velbekomme!

 

Ingredienser: 

Tomatsovs: Hakkede tomater*, vand, løg*, gulerødder*, tomatpure*, hvidløg*, gærflager*, ahornsirup*, balsamico * (indeholder SULFITTER), rapsolie*, pink himalaya salt, vegansk bacon’ish umami bouillon*(majsmel*, salt, løg*, gærekstrakt*, naturlige smagstoffer*) sort peber*. 

Veggie Balls Italiano: Kogte belugalinser*, kogte kikærter*, champignon*, rød peberfrugt*, rapsolie*, solsikkekerner*, glutenfrie havregryn*, balsamicoeddike*, løgpulver*, salt, loppefrøskaller*, hvidløgspulver*, peber*, oregano*

Parmesan drys: CASHEWNØDDER*, gærflager*, hvidløgspulver*, pink himalaya salt.

: Squash*

 

*=Økologisk – Allergener markeret med BLOKBOGSTAVER.

 

Info til allergikere:

I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:500g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 66
Fedt, g 2.8
Kulhydrat, g 7.9
Kostfibre, g 2.6
Protein, g 2.7

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 330
Fedt, g 14
Kulhydrat, g 39.5
Kostfibre, g 13
Protein, g 13.5