Vinter Salat m. Glaskål & Balsamico Græskar - Stor

49,00 DKK

Vi satte os for at udvikle en simpel, men iøjnefaldende og smuk vinter salat, der kan spises som mellemmåltid eller eventuelt deles som tilbehør til andre retter. Denne kunst har vi løst rigtig fint, uden at nøjes med at gøre brug af typiske salat, tomat, agurk løsninger.

Salaten består af økologiske og danske efterår og vinter sæson råvarer såsom Glaskål, Rød spidskål, Hokkaido Græskar og ikke mindst friske ærteskud.

Græskar stykkerne er marineret i balsamico og olivenolie, hvorefter de er nænsomt bagt, for at frembringe den karakteristiske sødme hokkaidoen er kendt for.

Ærte Skuddene er fra Microgreens DK, som grundet indendørs dyrkning, laver friske mikrogrønt året rundt. De tilfører salaten farve såvel som sødme.

Salaten indeholder også tørrede tranebær og ristede græskarkerner, der giver ekstra sprødhed og næring.

Serveringsforslag:
Server salaten som delevenligt tilbehør til dine hovedretter, eller spis den som den er, som et mellemmåltid. Uanset så nydes den kold eller tempereret.

Velbekomme!

Ingredienser:  Glaskål*, Rød Spidskål*, Hokkaido Græskar*, Ærteskud, Karryristede Græskarkerner (græskarkerner*, olivenolie*, salt, krydderier* (indeholder SENNEP*), Balsamico*((kogt druemost*, vineddike*), Olivenolie*, salt, Tørrede Tranebær (tranebær, rørsukker, solsikkeolie)

*=Økologisk. 

Info til allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med soja, gluten, nødder, jordnødder, lupiner, selleri, sesamfrø og sennep. Derfor kan vores retter indeholder spor af de nævnte.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vægt:300g

Næringsindhold pr. 100g

Energi, kcal 59
Fedt, g 2.2
Kulhydrat, g 9.1
Kostfibre, g 2.4
Protein, g 2.4

Næringsindhold ialt

Energi, kcal 177
Fedt, g 6.6
Kulhydrat, g 27.3
Kostfibre, g 7.2
Protein, g 7.2