En ret = en person. Hver ret er portionsanrettet og klar til opvarmning og servering.
Deadline for levering søndag d. 20. Juni

Aftensmad med Gaia

Gaia er et koncept, der er blevet til for at give dig muligheden for en lidt grønnere fremtid. Vi producerer nemlig et væld af lækre retter, der er 100 % veganske og rummer alt det bedste fra råvarerne. Byd velkommen til Gaia i dit køkken, hvor du får færdiglavede retter, du kan tilberede på kun fem minutter. Det eneste du skal gøre, er nemlig at varme retten op i enten din ovn eller mikroovn.

Vi tilbyder både vegansk aftensmad og vegansk middagsmad, der er spækket med smag og kvalitet. Her får du ikke bare smagfulde retter, men også en hurtig vegansk aftensmad, der tager få minutter at gøre klar. Du skal hverken snitte, hakke eller stege, for det gør vi nemlig for dig. I stedet skal du læne dig tilbage og nyde lidt ekstra tid til det, du elsker.

Her på siden finder du ugens menu, så du kan få en lækker vegansk aftensmad. Vi tager dig med på en rejse, for du finder retter fra et væld af forskellige køkkener. Nyd de velkendte opskrifter med et touch, eller udforsk vores egne og unikke opskrifter, hvor du med garanti vil få en fantastisk smagsoplevelse.

Et simpelt koncept med et stærkt fodfæste

Vores koncept er såre simpelt. Du udvælger dine foretrukne retter, og så leverer vi dem hele til dig. Vi har gjort det endnu nemmere, da vi har anrettet dem i pakker, så portionsstørrelsen svarer til én person. På den måde kan du hurtigt udvælge dine favoritter, vælge det ønskede antal og putte dem i kurven.

Vores retter til aftensmad har til formål at give dig smagfuld, nem og hurtig vegansk aftensmad, men det er ikke det eneste. Vi har et stort fokus på økologi og bæredygtighed, og derfor er vi sande mestre til at udvælge de rigtige råvarer. Vi garanterer dig minimum 90 % økologi, og du kan altid se, hvilke råvarer der er økologiske ved at holde øje med (*). Vi gør også en dyd ud af at besøge lokale producenter og hente alle vores råvarer her.

Derudover er sundhed en faktor, der bliver tænkt ind i alle vores retter. For det skal være sundt at købe mad ude – også selvom vi har forberedt det til dig. Når du vælger nem vegansk aftensmad fra os, kan du derfor også være helt sikker på, at der er tænkt over sundheden. Du får retter, der er afbalanceret i forhold til protein, kulhydrat og fedt. Og ja, så kan du være sikker på at få en eminent ration af grøntsager, der kun kan gøre dig endnu mere glad og tilfreds.

Noget for hele familien

Vi ved godt, at det kan være svært at gøre alle glade omkring middagsbordet, men ved at bestille vegansk aftensmad hos os, kan du måske komme tættere på målet. Vores store udvalg af lækre retter sørger for, at der er noget for enhver smag. Du finder både krydrede gryderetter, klassiske burgere og meget andet. Det gør det nemt og enkelt at få børnene med, når aftensmaden skal i hus.

Og netop muligheden for selv at vælge er blevet taget til et nyt niveau. For selvom nogle historiebøger måske siger det, så behøver vi faktisk ikke at spise det samme. Vores portionsanrettede løsninger gør det simpelt at udvælge specifikke retter til alle omkring bordet. Det er det, vi kalder for nem planlægning og nem vegansk aftensmad til hele familien.

En stærk vision, vi efterlever

Grøn energi, grønne fingre og grønne måltider er kommet på dagsordenen herhjemme, og det satte skub i Andreas Broch og Asger Emborg. Med rødder fra den jyske by Vejle har vi begge været omgivet af naturens mange muligheder gennem hele livet. Og hvorfor ikke gøre drøm til virkelighed, når man brænder for at give alle muligheden for et lidt grønnere liv på den fede måde?

Sådan tænkte Andreas, da han tilbage i 2019 startede Gaia og hurtigt fik Asger med på rejsen. I dag bliver alle opskrifter udviklet af Asger, og Andreas sørger for at resten af forretning spiller.  Så her kan du altså være sikker på et team, der forstår at levere hurtig vegansk aftensmad uden kompromisser.

Vores klare vision er at gøre det nemt og sundt at leve bæredygtigt og spise mere grønt. Vi vil derfor altid gøre vores bedste for at levere nem, sund og lækker færdigmad, der er klar til at komme i ovnen. Så behøver du ikke bruge tid på tilberedning, lange køer i supermarkedet eller opvasken.

Få hverdagen til at hænge sammen

Et koncept som Gaia er en unik løsning til familien, der gerne vil bruge mindre tid på praktik og mere tid på det, de elsker. Derfor har vi også sørget for, at alle vores retter ikke koster en bondegård. Du finder retter til en flad 50’er og opefter, så det rent faktisk også kan betale sig at købe aftensmaden hos os.

Vores menukort består af alt, hvad hjertet begærer. Du finder alt fra saftige salater og wraps til klassiske retter, spaghetti og gryderetter. Menuen vil variere alt efter sæsonen, hvor vi gør brug af de bedste råvarer, når de smager allerbedst. Derudover finder du juice fra Gro. Her får du et skud vitamin på den lækre måde, og hvor forskellige smage er sammensat på bedste vis.

Få maden leveret direkte hjem til dig

Skal vi hjælpe dig med at sørge for nem vegansk aftensmad til hele familien? Så kræver det kun få klik hos dig. Du skal blot oprette dig som bruger, hvorefter du kan shoppe løs blandt vores opskrifter. Vi leverer altid på søndage mellem kl. 9-19, og handler du for mere end 599 kr., leverer vi det ganske gratis hjem til dig.

Med din første levering får du altid en lille tanke fra os. Vi giver dig en velkomstgave med i din første faste levering, og så vil du også løbende modtage smagsprøver og vareprøver på nye og spændende retter. Du får hver 5. levering gratis, når du vælger faste leveringer, og du kan altid springe enkelte uger over, hvis det ikke passer ind hjemme hos dig. Antallet af retter? Ja, det vælger du faktisk helt selv. Du skifter nemlig bare retter og antal ud fra uge til uge.