Deadline for levering søndag d. 20. Juni

Vegansk frokost

Hvis der er en ting, der er mindst lige så vigtig som aftensmaden, er det vist frokosten. En god frokost er fundamentet for en arbejdsdag, der glider, som den skal, og som holder dig godt kørende. Men det kan for mange også betyde en kedelig omgang, der sjældent bringer de store glæder. Det har vi gjort op med hos Gaia. Det skal nemlig være nemt for alle at få en vegansk madpakke, der er spækket med smag, saft og farver. For det er det, vi arbejder for at skabe. Med en vision om at skabe et grønnere Danmark tilbyder vi et væld af veganske retter, der udgør den perfekte frokost. Du skal hverken bruge tid på at lave maden eller stå for forberedelse, men i stedet har du lækker mad på fem minutter. Det giver dig muligheden for at nyde godt af en nem vegansk mad, som de andre med garanti vil misunde på den anden side af bordet.

Få en vegansk frokost på 5 minutter

Gaia er blevet skabt med et ønske om at tilbyde dig et væld af retter, som du kan kombinere på kryds og tværs. Alle vores retter kommer i portionsstørrelser, der blot skal varmes op, inden maden er klar. Men det er ikke bare det, du får hos os. Du får nemlig også en vegansk madpakke, der består af danske råvarer, der følger sæsonen. Vi satser stort, og det betaler sig. Vi er nemlig mestre i økologi, hvor vi har fået en guldmedalje for at levere retter med minimum 90 % økologiske råvarer. På den måde kan du få en sund, smuk og yderst lækker vegansk madpakke, der ovenikøbet ikke stjæler en masse tid. Du kan faktisk helt slippe for at lave madpakken derhjemme og i stedet lade os stå for det. Alle vores retter er allerede pakkede. Det betyder også, at du blot skal gribe dem med på farten og varme dem op. Du kan nemt få en nem vegansk frokost, som du helt selv vælger, og som rummer alle de smage, du elsker.

Bæredygtighed med blokbogstaver

Gaia er en madservice, der er blevet skabt for at gøre vores fremtid endnu bedre. Derfor er vores nøglefokus på bæredygtighed, der også betyder 100 % veganske retter hver eneste gang. Foruden brugen af fantastiske og friske råvarer er vores emballage også så bæredygtig som overhovedet mulig. Du får nemlig genbrugsplast, pap og andre genanvendelige materialer, så du kan spise din frokost med god samvittighed. Men selvom bæredygtighed er vores omdrejningspunkt, går det ikke ud over din oplevelse ved frokostbordet. Vi har nemlig skabt Gaia, fordi vi gerne vil kombinere kunsten mellem bæredygtige muligheder og smagseksplosioner. Det synes vi egentlig selv, at vi er lykkedes ret godt med, og det vil vi blive ved med.

En menu, der aldrig er den samme

Vi sover aldrig i timen, når det kommer til at levere en vegansk madpakke med stil til dig. Vi udvikler hver eneste dag nye opskrifter, nyfortolker klassikere og sammensætter unikke smage. Vores menu skifter på ugentlig basis, hvorfor der hele tiden vil være nye muligheder, du kan glæde dig til at smage i næste uge. For når du bestiller hos os, designer du din måltidskasse selv. Du skal bare vælge de retter, du gerne vil have, inden du gennemfører din bestilling. Alle vores retter egner sig til både frokost og til aftensmad. Vi har selvfølgelig også tænkt på de hellige højtider, så alle kan få velsmagende vegansk mad hele året rundt. Derfor finder du også vores julemad, hvor vi sætter nye ord på det klassiske julebord. Du finder de opskrifter, du kender, men hvor der hverken er kød, mælk eller æg tilsat.

Tag med på en rejse

En vegansk frokost ud over det sædvanlige kræver også, at du kan vælge de retter, du holder allermest af. Vores retter er udviklet på baggrund af både velkendte retter og helt nye koncepter, som vi selv prøver os frem til. Derfor tager vi dig med på en rejse rundt omkring i hele verden, hvor du finder alt fra thailandske noter og krydrede retter til den mere skandinaviske stil og meget andet. Vi har også et stort udvalg af både tilbehør, snacks og drikkevarer. Det giver dig nemlig en helt særlig mulighed for at få en nem vegansk madpakke, der består af en hovedret og lidt ekstra godt. Du kan være helt sikker på, at alt er både sundt, smagfuldt og saftigt på den helt rigtige måde.

Slip for den lange kø i supermarkedet

Det er ikke kun det at kreere selve frokosten, der tager tid – den største tidsrøver kan sommetider være køen i dit supermarked, når myldretiden er på sit højeste. Hos Gaia leverer vi altid dine bestillinger hjem til dig hver søndag mellem kl. 9-19. Her kan du få måltider til hele ugen, der giver dig mere tid i hverdagen til alt det, du rent faktisk gerne vil bruge tiden på. Tilberedningen tager som sagt kun fem minutter – og det er ikke nogen underdrivelse. For bruger du din mikroovn, er maden i hus på få minutter. Du kan selvfølgelig også varme dine måltider på andre måder, og derfor har vi også lavet en tilberedningsguide, der gør det endnu nemmere for dig.

Få en vegansk frokost, og gør hverdagen nemmere

Om du vil have frokosten derhjemme eller på kontoret, er helt op til dig. Men lige meget hvad er Gaia en løsning, der gør det både nemmere og langt mere lækkert at nyde en god frokost. Sidder du på et kontor, hvor I er mange, der drømmer om en vegansk frokost, der kan lidt mere end det fra køleskabet? Så kan I altid bestille alle jeres retter samlet. Vi leverer det helt gratis, når I bestiller for mere end 599 kr., og det gælder selvfølgelig også på kontoret. Få frokost med god samvittighed, og hvor du ikke skal gå på kompromis med noget som helst. Du designer dine måltider selv, og vi sørger for at levere frisklavede retter, der er spækket med smag og sæsonens bedste råvarer – lokale og økologiske.