Gaia’s Plantebaserede Julemenu 2020

Vi har lavet denne julemiddags menu, ud fra den opfattelse, at julen rører man ikke for meget ved. Derfor har vi genskabt de danske juleklassikere i en plantebaseret udgave. Dette betyder at du kan nyde en kødfri jul, uden at gå på kompromis med smag og stadig komme i julestemningen. Og vi sparer IKKE på sovsen. Vi har naturligvis også en vegansk nytårsmenu, hvis det nye års skal skydes igang med en smagsoplevelse. Du har altså en god middag i vente – og du kan selvfølgelig også nydes som vegetarisk julemad.

Menuen består af 90-95% økologiske råvarer og samtlige retter er færdiglavet og klar til opvarmning eller anretning. Menuen kan købes samlet for en stor besparelse, eller seperat, så den kan tilpasses din aften, eller hvis du fx. har lyst til ekstra Jule”Steg”.

Praktisk Information

Julemenuen kan bestilles fra nu og indtil d. 10 december, men vil kun blive leveret én gang d. 23 december. Der er også mulighed for afhentning. Brug koden “afhentning” hvis du ønsker at hente selv.

Af hensyn til vores system og levering er det ikke muligt at købe julemenuen sammen med vores “almindelige” måltidskasser. Hvis du har en fast levering fra os, bedes du også lave et engangskøb hvor kun julemenuen er på.

Man vælger helt selv hvor mange man vil have til og vi kan tilbyde en vegansk julemenu helt ned til én person, så hvis du er den eneste i familien der fravælger kødet denne dag har vi også mulighed for at hjælpe dig!

Julemad med Gaia

Når julen står for døren, kender mange af os til den helt klassiske julemenu. Den er en favorit blandt mange – men flere og flere søger også mod andre alternativer, der både er sundere og grønnere. Gaia er en madservice, der har gjort det nemmere for danskerne at få veganske og økologiske måltider lige til døren. For julen er hjerternes fest, og det skal den være for os alle.  

Vores julemad er skabt med fokus på vores vision, som er at skabe en grønnere fremtid. Men selvom vi har fokus på klima og økologi, går vi ikke på kompromis med smag, tekstur eller kvalitet. Produktionen og råvarerne bidrager til en mere bæredygtig verden, og du får lov til helt selv at vælge, hvad du vil have på menuen. Her på siden kan du se mere om, hvad du kan nyde af nem vegansk julemad (kan selvfølgelig også bruges som vegetarisk julemad), når du bestiller det hos os.

Hvad står vi for?

Når det kommer til julemad og Gaia, er der en jordforbindelse, der er både klar og stærk. Vi har en klar mission, der giver dig muligheden for at få billig vegansk julemad, der både smager godt og passer på planeten. Vi er ét af de første steder i Danmark, hvor du har muligheden for at benytte dig af vegansk julemad catering, så du nemmere kan få et grønnere julebord. Du kan skifte den traditionelle menu ud med billig vegansk julemad, hvor vi godt tør love dig for, at det smager mindst lige så godt.

Vores julemad bygger på de klassiske traditioner og nyfortolkede opskrifter. Og måske kombinationen lyder en smule skør, men det handler faktisk om, at vi tilbyder dig unikke og spændende retter, der tager udgangspunkt i de klassiske juleretter. Du slipper for besværet med at gå i køkkenet, for du får det hele, så det er klar til at blive serveret. På den måde får du maden klar på kun fem minutter, så du sparer tid og kræfter på madlavningen. Og bare rolig – du får den samme hjemmelavede smag som i de retter, du selv laver.

Nem vegansk julemad med god samvittighed

Hvorfor er det helt præcis, at du skal vælge at få julemaden fra Gaia? Det kan vi heldigvis se mange gode grunde til. I takt med at vi har fået mere fokus på klimaet og vores sundhed, er der også langt flere danskere, der vælger at spise mere plantebaseret. Om du er 100 % veganer, deltidsveganer eller noget helt tredje, spiller ingen rolle hos os. Der er nemlig plads til alle, der gerne vil nyde godt af billig vegansk julemad, så julen kan blive fejret med lidt ekstra god samvittighed. Spiser du vegetarisk julemad, er vores veganske mulighed stadig en mulighed, du vil nyde. 

Foruden at passe bedre på klimaet, hvor julen ofte er en synder i mange henseender, får du også en menu, der udelukkende består af dansk vegansk julemad. Vi fokuserer på at gøre brug af de bedste råvarer, så du kan spise økologisk og plantebaseret. Men vi har selvfølgelig ikke glemt, at det også skal smage godt. Derfor er vores julemenu nøje gennemtænkt, og du får med garanti smagfulde retter, hvor der er noget for alle.

Julemad på budget uden kompromisser

Foruden at passe lidt bedre på planeten og give dig et sundere alternativ til julemenuen har vi gjort det til en billig løsning for dig. Med billig vegansk julemad på bordet sparer du nemlig både tid og penge, når det kommer til madlavningen. I dag står medejer Asger for at være den kreative hjerne i køkkenet, og han står bag vores fantastiske opskrifter, og det sikrer dig julemad, der er vegansk og en billig fornøjelse.

Vi har altid smag, tekstur og farver i fokus. Det betyder for dig, at du altid vil få retter, hvor der er gjort noget ud af det – både smagsmæssigt og visuelt. For julen er en tid, hvor vi alle skal have det bedste af det bedste. Alle retter kommer i portionsanretninger, så de passer til én person. Smæk dem i ovnen og voilà, så er julemaden klar.  

Vi tror på, at billig vegansk julemad er fremtiden

Hos os er maden i fokus. Tilbage i 2019 blev Gaia stiftet af Andreas og Asger, og med vores rødder fra det jyske land sætter vi en ære i at levere ærlig mad til danskerne. Alle vores retter er selvfølgelig 100 % veganske, og det betyder ingen kød, mælk eller æg. Er du dog ikke veganer, men vegetar kan vores plantebaseret mad stadig være noget for dig i hverdagen, men også når du skal nyde vegetarisk julemad (som hos os faktisk er vegansk) 

Derudover har vi fået en vaskeægte guldmedalje i økologi. Vores mad er nemlig 90-100 % økologisk, og vi lyver ikke, når vi siger, at vi hver måned formår at levere 97 % økologiske retter. Derfor vil langt de fleste af vores retter bestå af 100 % økologiske ingredienser. Og for at gøre det nemmere for dig kan du altid kigge efter en (*) for at se, hvad der er økologisk i vores retter.

Men det er ikke kun dansk vegansk julemad, der er i fokus hos os. Vi tager dig hele vejen med på en bæredygtig rejse, når du bestiller hos os. Vores emballage består hovedsageligt at materialer, der kan genbruges. Det betyder bionedbrydeligt plastik af plantematerialer, genbrugsplast, pap og andre løsninger, der sætter mindst muligt aftryk på klimaet. Og nå ja, så kan du glæde dig til råvarer, der ofte kommer fra vores danske producenter.

Bestil julemaden hos Gaia

Vil du have julemad, der rummer sæsonens bedste råvarer, høj kvalitet og masser af smag? Så bestil vegansk julemad hos Gaia. Du har maden klar på fem minutter, og her bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst. Du får en julemenu, der både er sund, økologisk og bæredygtig, og hvor der er noget for alle og enhver omkring bordet.

Måltidskassen bygger du selv ved at vælge de retter, du gerne vil have på bordet. Vi leverer det hele til dig, og bestiller du for mere end 599 kr., får du det leveret helt gratis. Så få den klassiske julemad serveret på en ny måde, der gør det nemt, sundt og endnu bedre at fejre højtiden med dem, du holder af.