Skal Gaia stå for årets veganske nytårsmenu?

Nytår er for mange en tradition, der rummer mange af årets bedste øjeblikke. Her samles vi med vores venner og bekendte for at nyde selskabet, sovsen og året, der gik. Og til enhver nytårsaften hører der en overdådig menu, der begejstrer og imponerer. 

Gaia er din madservice, og vi sørger for en nytårsaften, der er spækket med smag, kvalitet og gode råvarer på vegansk vis. Nytårsaften er årets sidste aften og markeringen på et nyt år, og der er derfor ikke plads til at gå på kompromis. Med en vegansk nytårsmenu fra Gaia lover vi dig, at du springer ind i det nye år med succes.

Vores veganske nytår er intet mindre end storartet. Her får du nemlig fem retter, der er 100 % veganske og økologiske. Måske du tænker, at vi overdriver, men den er altså god nok. Og maden er klar til opvarmning, anretning og servering, når vi leverer det hele til dig. 

Praktisk Information

Nytårsmenuen kan bestilles fra nu og indtil d. 18 december, men vil kun blive leveret én gang d. 30 december. Der er også mulighed for afhentning. Brug koden “afhentning” hvis du ønsker at hente selv.

Af hensyn til vores system og levering er det ikke muligt at købe nytårsmenuen sammen med vores “almindelige” måltidskasser. Hvis du har en fast levering fra os, bedes du også lave et engangskøb hvor kun nytårsmenuen er på.

Man vælger helt selv hvor mange man vil have til og vi kan tilbyde en vegansk nytårsmenu helt ned til én person, så hvis du er den eneste i forsamlingen der fravælger kødet denne dag har vi også mulighed for at hjælpe dig!

Hvad er Gaias vision?

Vores vision er klar. Vi vil gerne gå forrest i kampen om en grønnere fremtid, og derfor finder du ikke bare en vegetar-nytårsmenu hos os, men derimod en 100 % vegansk nytårsmenu. Og selvom den klassiske hovedret ikke er med i år, får du veganske retter, der emmer af alt det gode, som Gaia står for.

Vi har bygget, testet og gennemarbejdet alle vores opskrifter. Vi kæler for sanserne, giver dig smagseksplosioner, du ikke troede var mulige, og forkæler både dine øjne og næse. Alt sammen til en pris, du ikke kan sige nej til. Ligesom vores veganske julemad, frokost og mange andre retter fra menuen.

Vi bruger kun friske og lokale råvarer, så du får den absolut bedste kvalitet. Hos os kalder vi det madkærlighed, for du får de bedste smage, teksturer og konsistenser med de råvarer, som vi bruger. Vi mener, at det skal være nemt at være fælles om en grønnere fremtid, hvor et vegansk nytår er hverdagskost for langt de fleste.

Vi er i dag et af de første steder i landet, hvor du har mulighed for at få en vegansk nytårsmenu. Den består af en klassisk trerettersmenu, så du ikke blot får en vegansk hovedret til nytår. Du får også vegansk forret og vegansk dessert. Vi tør godt love dig, at selvom din nytårsmenu er vegansk, betyder det ikke noget for smagen. Tværtimod.

Nyd en vegansk nytårsmenu, og spring ind i det nye år med god samvittighed

Hvad er det, der gør en vegetar-nytårsmenu til noget helt særligt hos Gaia? Det er der mange gode grunde til. Vi kommer ikke udenom, at vi har eksperter, der strikker den fantastiske, veganske nytårsmenu sammen. Og hvad hænger bedre sammen end god smag, god samvittighed og at være god ved krop og sjæl?

Men det er ikke kun smagen, vi elsker. Vi elsker også tanken om, at hvert måltid bidrager til, at vi kan passe lidt bedre på os selv og vores planet. Vores nytårsmenu er 100 % vegansk, men det betyder altså ikke, at du ikke er velkommen i klubben. For om du er deltidsveganer, toprutineret veganer eller bare vil prøve noget nyt, er vi ligeglade med. For os er det vigtigste, at alle får lov til at få en bid af kagen.

Og hos os er der plads til alle.

Du får nemlig en billig, vegansk nytårsmenu, men uden at gå på kompromis med noget som helst. Vi ved godt, at vi allerede har sagt det, men vi siger det altså igen. Vi sørger for, at du får et vegansk nytår med lidt ekstra god samvittighed.

Foruden råvarer af højeste kvalitet får du også dansk kvalitet. Vi elsker det lokale, og det afspejles i vores retter. Det betyder, at du får vegansk catering til nytår, hvor råvarerne måske kommer fra din nabo. Og så smager vi altid på maden, for vi ved godt, at den skal være helt i top.

Økologi og veganske retter til din nytårsaften

Gaias to stiftere, Andreas og Asger, begyndte eventyret tilbage i 2019. Deres jyske rødder fik lov til at spire, og lokale råvarer og solidt håndværk har i dag skabt Gaia, der bygger på et koncept om ærlig mad til ærlige priser. Og med ærlighed mener vi, at du får en 100 % vegansk nytårsmenu, ligesom det gælder vores andre menuer.

Men det er ikke det eneste.

Elsker du økologi, er vi også med på moden på den front. For vores mad er 90-100 % økologisk. Det er ikke løgn, og hver eneste måned kan vi levere 97 % økologiske retter – og det gør vi selvfølgelig. Så selvom du sætter tænderne i en vegansk dessert til nytår, vil den højst sandsynlig være 100 % økologisk.

Kombinationen af de to nøgleelementer i Gaia mener vi, er vejen til en grønnere fremtid. Vi har en guldmedalje i økologi, og den praler vi gerne med. Vi passer nemlig på dig og på vores landbrug ved at bruge økologiske, danske råvarer. Og at kunne sige det varmer vores hjerter. Vi tør nemlig godt garantere dig, at du får de bedste råvarer på markedet.

Vi tror på en grønnere fremtid med fest og farver

Vi lover dig en vegansk nytårsmenu, der er spækket med fest og farver. Fra første bid af din veganske forret til nytår forstår du med garanti, hvad vi mener. Smagen er på plads, og det er dit klimaaftryk også.

Vil du have en vegansk nytårsmenu, der består af sæsonens absolut bedste råvarer, og som er spækket med smag? Så vælg vores veganske nytårsmenu. Det bedste ved det hele er, at det kun tager dig få minutter at blive klar til servering. Vi forbereder nemlig alt maden for dig, så du blot skal varme det hele op.

Gaia er sundt, økologisk, bæredygtigt og spækket med madglæde. Det er det, vi kalder for ren kærlighed. Bestiller du nytårsmenuen hos os, deler vi den selvfølgelig med dig, så du kan springe ind i 2021 med god og grøn samvittighed.