En ret = en person. Hver ret er portionsanrettet og klar til opvarmning og servering.
Deadline for levering søndag d. 20. Juni

Færdigretter med Gaias måltidskasser

Søger du en nem hverdag, hvor du ikke skal stå i køkkenet i flere timer for at lave lækker og sund mad til dig og din familie? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi hos Gaia laver nemlig lækker plantebaseret mad med økologiske råvarer. Du kan bestille vores færdigretter, som kan laves på fem minutter.

Færdigretter kan gøre hverdagen nem og overskuelig, hvor det bliver muligt at nyde tiden med børnene, vennerne eller kæresten i stedet for at stå i køkkenet en hel aften. Du kan få færdigretterne til døren, hvilket giver dig endnu mere frihed i forhold til indkøb etc.

Plantebaserede færdigretter til døren

Vores sunde færdigretter er udelukkende plantebaserede, og vi henvender os derfor til en målgruppe, som hele tiden er under vækst. Plantebaseret mad er for os 100 % vegansk mad, hvilket betyder, at du hverken finder spor af kød, mælk eller æg i vores færdigretter.
Vi har specialiseret os inden for veganske færdigretter, og vores fokus er udelukkende på at skabe lækre, veganske færdigretter med plads til farverig, smagfuld mad med en æstetik, der giver øjnene lyst til at spise maden. Du kan derfor forvente, at maden er spækket med nye smage og en indbydende anretning, og at den er nem at klargøre.

Fokus på økologi

Al mad fra Gaia er skabt med økologiske råvarer, og vores færdigretter er derfor mellem 90-100 % økologiske. Økologiske råvarer er bedst både for din krop og for jorden, hvorfor vi ikke går på kompromis med økologien. Der er nogle råvarer, som praktisk talt er umulige at finde økologiske, hvorfor det ikke altid er muligt at lave 100 % økologisk mad.
Dog er mange af vores retter 100 % økologiske. Gennemsnitligt indeholder vores færdigretter 97 % økologi, og vi bestræber os hele tiden på, at alle vores færdigretter skal blive 100 % økologiske.
Du kan se, hvilke ingredienser der er økologiske i vores ingrediensliste, hvor de er markeret med en stjerne. Det er vigtigt for os, at der er en gennemsigtighed i vores madlavning, hvorfor du selvfølgelig har adgang til både ingredienser og opskrift.

Nem mad på 5 minutter

Færdigretterne er forberedt og pakket, så det er muligt, at du kan have maden klar på fem minutter. Typisk skal færdigretterne eller dele af færdigretterne opvarmes, hvilket du kan gøre i ovnen eller i en mikrobølgeovn. Det er nemt og hurtigt, i og med maden allerede i forvejen er forvarmet.
Nogle af de nemme færdigretter skal også serveres kolde. I disse tilfælde handler det blot om at få det serveret på en lækker måde og eventuelt få rørt en lækker dressing sammen, som selvfølgelig også vil være med i færdigretterne.
Hvis du har lidt ekstra tid, kan du anrette færdigretterne, da alle færdigretter er portionsanrettet. Du får derfor alle retter leveret i portionsanretninger.
Hvis du selv står for madlavningen derhjemme, ved du, hvor lang tid det kan tage at lave en vegansk ret, som også smager noget, hvorfor du med en måltidskasse fra Gaia nemt og hurtigt kan få lavet aftensmad. Oftest sidder meget af smagen nemlig i fedtet i kødet, hvorfor vi hos Gaia hver dag begiver os ud i nye smagssammensætninger, så du kan få mad med masser af smag – selvom der ingen kød er i.

Det er nemlig ikke nødvendigt at bruge kød som smagsgivende element – en færdigret fra Gaia er beviset herpå. 
Du kan finde hurtig og nem vegansk mad her.

Bæredygtighed i firmaet: bestræbelse efter den mest bæredygtige løsning

Hos Gaia går meget af vores tid på at nytænke, hvordan vi bedst muligt mindsker vores CO2-forbrug. Vi går derfor altid efter den mest bæredygtige løsning, hvilket vi blandt andet hele tiden innoverer og arbejder videre med.
Bæredygtighed er et stort begreb, der dækker over mange forskellige virkeligheder, som vi hos Gaia forsøger at iværksætte i vores virksomhed. Den plantebaserede mad er blandt andet med til at mindske CO2-forbruget, i og med vi intet kød bruger i vores færdigretter.
Derudover leveres vores færdigretter i et bæredygtigt materiale, hvor det er muligt at genanvende størstedelen af indpakningen. Eksempelvis er vores køleelementer lavet af genbrugspap, som derefter er fyldt op med drikkevand.
Udbringning af færdigretter er selvfølgelig også en stor post i vores gennemsnitlige CO2-udledning, hvorfor vi kun leverer mad én dag i ugen. På den måde sørger vi for, at vi tager den bedste rute gennem landet og derfor ikke kommer til at køre frem og tilbage.

Færdigretter til hele ugen

Du kan bestille færdigretter én gang om ugen. Når du bestiller, kan du selv vælge, hvor mange dage du ønsker at spise færdigretter fra Gaia. Der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange færdigretter du skal bestille. Du styrer derfor selv, hvilke retter og hvor mange retter du ønsker at få leveret til ugen.
Levering af færdigretter er i en isoleret kasse, der sørger for, at maden holder sig kold, indtil det kan sættes ind i køleskabet. Færdigretterne kan nemt stå i køleskabet i op til fem dage, og det er endda muligt at fryse mange af færdigretterne ned.

Variation af færdigretter: Hvilke færdigretter kan man vælge?

For at skabe de bedste og mest varierende færdigretter udskifter vi vores udvalg ofte. Vi afprøver nye menuer, eksperimenterer med nye smage og smagssammensætninger samt giver jer et spændende udvalg løbende, så du ikke altid kommer til at vælge den samme færdigret.

Når du bestiller sunde færdigretter hos os, bestemmer du nemlig selv, hvilke færdigretter fra vores udvalg der skal sendes hjem til dig. Du står derfor selv for at udvælge færdigretterne, hvilket giver en stor frihed, da du på den måde ikke er tvunget til at spise noget, som vi har udvalgt.
Som sagt er alle færdigretter plantebaserede samt økologiske, hvorfor råvarerne er nøje udvalgt. Dette er vigtigt for os, da gode råvarer giver en kvalitet til færdigretterne, som kommer til udtryk i blandt andet smagen.
De sunde færdigretter vil være varierede, hvorfor de ikke vil læne sig op ad hinanden. De eneste punkter, hvor vores færdigretter kan være sammenlignelige, er på råvarernes høje kvalitet, den plantebaserede ingrediensliste samt retternes farverige, æstetiske udtryk.
En færdigret fra Gaia kan blandt andet være en Pulled Jackfruit BBQ Burger, hvor du får et lag med pulled jackfruit marineret i BBQ, coleslaw og en lækker vegansk spinatbolle.