FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Bestilling og levering

Du har mulighed for at bestille fra vores menu én gang om ugen med levering hver søndag. Bestillingen til den kommende søndag skal ske senest tirsdagen inden kl 24.

Din måltidskasse bliver leveret i en isoleret kasse med køleelementer, der holder din mad kold til du får den i køleskabet. 

Sådan bestiller du

Du vælger de måltider du ønsker, under vores menu. Der er ingen krav om mængde, kun at du vælger det du har lyst til. Ved bestilling på over 599 kr er fragten gratis. 

Bestilling hos Gaia

Du vælger selv om du ønsker et engangskøb eller abonnement med levering hver, hveranden, hver tredje eller hver fjerde uge.

Op til tirsdagen inden kl. 24 kan du ændre, tilføje eller fjerne måltider i din kommende bestilling. Dette foregår under din kundeportal. 

Vi har ingen binding, og du kan til en hver tid stoppe dine leveringer under din konto, eller ved at kontakte os. For opsigelse af abonnement, skal du senest opsige onsdagen inden, hvis du står til levering den efterfølgende mandag

Vi leverer til Jylland, Fyn, Sjælland samt alle brofaste øer + Bornholm.

Vi leverer maden søndag i isolerede papkasser. Dog først levering til Bornholm tirsdag. 

Du behøver IKKE at være hjemme ved leveringen. Bor du i låst opgang, ringer chaufføren på hos naboer i tilfælde af at du ikke er hjemme. 

Kassen bliver leveret foran din hoveddør, eller et ønsket sted på grunden. 

Leveringspriser:

Køb under 599,- = 69,-

Køb over 599,- = Gratis

Maden

Alt maden er 100% vegansk og dermed også kødfri, mælkefri og æggefri. 

Vi har fået en guldmedalje i økologi!  

Det vil sige at vores mad er 90-100% økologisk. Vores seneste økologiregnskab viste at vi over de sidste 3 måneder har lagt på 97% økologi. 

Mange af vores retter er lavet af 100% økologiske ingredienser. Der er dog nogle tilfælde hvor det ikke er praktisk muligt. Kig efter en (*) i ingredienslisten ved de forskellige retter for at se hvad der er økologisk. 

Alt maden er 100% vegansk og dermed også kødfri, mælkefri og æggefri. Du kan læse om allergener under hvert enkelt produkt. 

I vores køkken håndterer vi ikke animalske ingredienser, men der kan forekomme “spor af”, da nogle af vores leverandører muligvis håndterer allergener i deres produktion. 

Til de meget følsomme allergikere: I vores køkken håndterer vi produkter med gluten, soja, nødder, peanuts, sennep og lupin.

Vi kan derfor ikke garantere at maden er 100% fri for nævnte allergener. 

Kontakt os endelig, hvis du skulle være i tvivl: kontakt@gaiamadservice.dk

 

Når du har fået leveret vores mad skal den opbevares i køleskabet ved maksimum 5 grader. I køleskabet er retterne bedst før 5 dage efter modtagelse hvilket er til og med fredag. Dato er mærket på retterne. 

Hvis man ved man ikke har mulighed for at få det spist inden fredag kan man også smide retterne i fryseren, hvor de kan holde sig i op til en måned. Opbevaring i fryseren kan dog ændre teksturen på nogle af retterne. 

Størstedelen af vores retter kan fryses, med undtagelse af retter der indeholder frisk salat eller rødbedebøf. 

Opbevaring i fryseren kan dog ændre teksturen på nogle af retterne. 

Vi anbefaler at du spiser maden indenfor en måned efter nedfrysning.

Retterne er klar til opvarmning. De kan varmes i enten mikroovn eller ovn. Tag folien af pakken og stil den direkte ind.

Nogle retter skal spises kolde, og andre skal kun noget opvarmes. Information om tilberedning af en specifik ret kan findes ved at klikke ind på retten i menuen.

For alt information herom, læs vores madguide.

Vores måltider holder sig friske i minimum 5 dage efter modtagelse. Hvilket vil sige til og med fredag. Dato er altid mærket på retterne. 

Bæredygtighed

Vi bestræber altid på at vælge den mest bæredygtige løsning der er tilgængelig for os. 

Oversigt over emballage:

  • Madbeholder, bund: CPET 80% genbrugsplast. Sorteres som hård plast, og kan genanvendes 100%
  • Madbeholder, film: BIofilm, fremstillet af plantemateriale. Smides ud med restaffald.
  • Dressingbæger: PLA (bionedbrydeligt plastik lavet af plantematerialer). Smides ud som restaffald.
  • Papkasse + kraftspapirstape med naturgummi
  • Køleelementer er papkartoner med vand der kan drikkes. Kartonene er lavet af genbrugspap, og producent bruger en del af omsætningen til at plante træer. Smides ud som restaffald. 

Informationen her opdateres løbende.

Vi er klar over at der er en ekstra Co2 udledning forbundet med leveringen af vores mad. Derfor gør vi alt for, at holde det til et absolut minimum. Dvs at vi pt kun levere en gang i ugen. Vi kortlægger og planlægger vores rute nøje og præcist, så vi kører færrest km. 

Vi har stor fokus på, at vores råvarer, så vidt muligt, kommer fra danske producenter. Samtidig øjner vi store muligheder i, at udnytte de danske sæsoners skiftende råvarer – således vi får frugt og grønt af høj kvalitet og med laveste belastning på miljø og klima.

Alt vores mad er plantebaseret og økologisk.