Om Gaia Madservice

Gaia Madservice startede ud i 2019 som en lokal udbringningsservice i Vejle området med vegansk mad. Virksomheden viste hurtigt et stort potentiale og i starten af 2020 begyndte Gaia at sende måltidskasser til (næsten) hele Danmark. Virksomheden blev startet af Andreas Broch, hvorefter Asger Emborg tidligt i processen blev en del af Gaia. 

Sommeren 2020 blev kogebogsforfatter Johanne Mosgaard også en del af virksomheden. 

Gaia er en iværksættervirksomhed med fart på. Virksomheden startede med at leje sig ind i et mindre køkken, men har i dag deres eget industrikøkken og kontor med hovedsæde i Vejle.  

Gaias vision er at skabe #engrønnerefremtid – vi ønsker at gøre det nemt og sundt at leve bæredygtigt og spise mere grønt. Vores mission er derfor at levere nem, sund og lækker færdigmad klar til opvarming, så du slipper for indkøb, madlavning og opvask. 

 

Gaia Madservice Foodtruck
Andreas Broch Gaia Madservice

Andreas

Stifter, direktør
og medejer

Andreas startede Gaia i 2019, hvor hann leverede mad lokalt til Vejleområdet. Udover at være virksomhedens blæksprutte er Andreas bidt af træning og uddannet personlig træner. 

Asger Gaia Madservice

Asger

Kreativ Direktør
og medejer

Asger er det kreative hoved i køkkenet. Han står for at udvikle nye retter og har ansvaret for køkkenet i det daglige. Udover at nørde madlavning, er Asger nybagt far til en lille dreng og bor til daglig i Vejle med sin kæreste.

Johanne Gaia Madservice

Johanne

MARKETINGSDIREKTØR
OG MEDEJER

Johanne står til daglig for Gaias visuelle identitet og sociale medier. Hun har desuden udgivet tre veganske kogebøger, har drevet bloggen Englerod siden 2014 og flere webshops. Johanne bor med sin familie i Nordjylland.