Om Gaia Madservice

Gaia Madservice startede ud i 2019 som en lokal udbringningsservice i Vejle området med vegansk mad. Virksomheden viste hurtigt et stort potentiale og i starten af 2020 begyndte Gaia at sende måltidskasser til (næsten) hele Danmark. Virksomheden blev startet af Andreas Broch, hvorefter Asger Emborg tidligt i processen blev en del af Gaia. 

Gaia er en iværksættervirksomhed med fart på. Virksomheden startede med at leje sig ind i et mindre køkken, men har i dag deres eget industrikøkken og kontor med hovedsæde i Vejle.  

Gaias vision er at skabe #engrønnerefremtid – vi ønsker at gøre det nemt og sundt at leve bæredygtigt og spise mere grønt. Vores mission er derfor at levere nem, sund og lækker færdigmad klar til opvarming, så du slipper for indkøb, madlavning og opvask. 

Gaia Madservice Foodtruck
Andreas Broch Gaia Madservice

Andreas

Stifter, direktør
og medejer

Jeg startede Gaia i 2019, hvor jeg lavede grøn mad til lokalområdet, hjemme fra mine forældres køkken. Det hele startede med en forkærlighed for grøn, nem og sund mad.

Til daglig er mine fokusområder drift og vækst af forretningen, maden har jeg hen ad vejen overladt i Asgers kompetente hænder.

Asger Gaia Madservice

Asger

Kreativ Direktør
og medejer

Asger er det kreative hoved i køkkenet. Han står for at udvikle nye retter og har ansvaret for køkkenet i det daglige. Udover at nørde madlavning, er Asger nybagt far til en lille dreng og bor til daglig i Vejle med sin kæreste.