Om Gaia

Gaia Madservice startede ud i 2019 som en lokal udbringningsservice i Vejle området med vegansk mad. Virksomheden viste hurtigt et stort potentiale og i starten af 2020 begyndte Gaia at sende måltidskasser til (næsten) hele Danmark. Virksomheden blev startet af Andreas Broch, hvorefter Asger Emborg tidligt i processen blev en del af Gaia. 

Gaia er en iværksættervirksomhed med fart på. Virksomheden startede med at leje sig ind i et mindre køkken, men har i dag deres eget industrikøkken og kontor med hovedsæde i Vejle.  

Gaias vision er at skabe #EnGrønnereFremtid – vi ønsker at gøre det nemt og sundt at leve bæredygtigt og spise mere grønt. Vores mission er derfor at levere nem, sund og lækker færdigmad klar til opvarmning, så du slipper for indkøb, madlavning og opvask. 

Hvorfor har vi startet Gaia?

Vi tror på, at vi kan være med til at skabe en bedre og grønnere fremtid.

Vores passion er at rykke på udviklingen indenfor:

Bæredygtighed
Sundhed
Natur

Med de valg vi tager i dagligdagen, kan vi alle sammen gøre en stor forskel. Med hvert valg stemmer vi på, hvordan verden og fremtiden kommer til at se ud. Det er ikke et lille ansvar, der hviler på os alle.

Derfor vil vi gerne gøre det nemt at tage det grønne valg. Vores mål er at ændre verden til det bedre, og vi tror på at den mest effektive måde, vi kan bidrage på, er ved at gøre grøn og nærende mad nemt tilgængeligt. Nem og hurtig mad er i dag ofte både usundt og klimabelastende. Det vil vi ændre på!

Det skal ikke bare være nemt, men også drønlækkert at træffe det grønne valg. Vi mener, at man med plantebaseret kost ikke bare kan gøre noget godt for sig selv, men for os alle og vores fremtid.

Derfor vil vi være din grønne privatkok! Vi laver grønne og nærende måltider til dig, så du kan få mere overskud, energi og ikke mindst tid i hverdagen, til at fokusere på det du elsker!

Alt, hvad vi laver, er 100 % plantebaseret og 100 % klar til at spise.

Vi vil gerne hjælpe dig med at være den sundeste og bedste udgave af dig selv. For når vi har overskud og tid, til det vi elsker, kan vi virkelig gøre en forskel!

Vores mad er lavet for at hjælpe dig, men vi har også startet Gaia for at hjælpe verden. Derfor tænker vi bæredygtighed, sundhed og respekt for naturen ind i alt hvad vi gør. Når du er kunde hos os, hjælper du med at gøre en forskel. Og det er noget, vi ikke tager for givet. At se hvor stor støtte og kærlighed vi får fra vores kunder, motiverer os til at gøre alt, hvad vi kan for at nå vores mål om en grønnere fremtid.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Hvem er vi?

Andreas - Stifter af Gaia

Andreas

Stifter & Adm. direktør

Først og fremmest tusind tak fordi du læser dette. Det viser, at det betyder noget for dig, hvorfor vi har valgt at starte Gaia, og det mener jeg også det burde.

Jeg tror på, at vi kan komme langt ved at støtte virksomheder, som har hjertet på rette sted, og som ønsker at skabe forandring på den gode måde selvfølgelig.

Mit mål er at gøre så meget som overhovedet muligt for at skabe den fremtid, jeg ønsker at se.

Det vil jeg gøre ved at skabe bæredygtige og ansvarlige virksomheder, der skaber produkter, som gør en forskel i kundernes liv og hverdag samt går forrest i den grønne omstilling.

Med de værdier har jeg stiftet Gaia Madservice. Gaia er mit første “barn”, og den der nok altid vil lægge mit hjerte nærmest.

Jeg glæder mig til stifte flere virksomheder, der forhåbentlig vil kunne udfordre status quo og hjælpe så mange som muligt med at få mest muligt ud af livet, uden det er på bekostning af hverken andre mennesker, dyr eller naturen.

Jeg har i langt tid gået meget op i sundhed. Det har jeg dog ikke altid gjort. Jeg kan huske en tid, hvor jeg gerne ville leve sundere, træne mere og være mere “overskudsagtig”, men jeg havde ikke energien til det.

Det var først, da det gik op for mig, at vores energi bogstaveligt talt kommer fra det, vi spiser, at tingene begyndte at forandre sig. Noget vi nok alle ved, men ofte undervurderer betydningen af.

Ved at tage små skridt med en sundere livsstil fik jeg pludselig mere energi og overskud til at tage flere og flere skridt. Selv et lille skridt i den rigtige retning kan starte en varig livsstilsændring.

Heldigvis faldt jeg i den tid over en dokumentar, der lærte mig, at det var muligt at leve uden kød. Selvom jeg var lidt skeptisk, gav jeg det et forsøg.

Hvis det ikke var for min nysgerrighed og villighed til altid at prøve nye og spændende ting af, havde jeg nok aldrig lært at; ikke nok med at jeg kan leve uden kød, jeg fik det endnu bedre og endda uden at gå på kompromis med god smag og min trang til søde sager.

Der var engang, jeg troede, at immunforsvar og sygdomme var noget, vi ikke havde kontrol over, men det er heldigvis ikke korrekt. Hyppige forkølelser/sygdomme og min psoriasis er noget, der ikke længere er en del af mit liv.

Jeg kan ærligt talt pege på plantebaseret kost, som det der har betydet mest for mit liv. Det har ikke blot givet mig mere energi og overskud, men det at inspirere andre til at leve sundere og mere plantebaseret til gavn for dem selv, og alt levende her på jorden, motiverer mig til at give den 110% hver dag!

Min drøm er, at jeg med Gaia kan hjælpe og inspirere så mange som muligt til at tage sunde og grønne valg i hverdagen.

Asger - Kreativ Direktør

Asger

Kreativ direktør og medejer

Min rejse ind i Gaia er ikke nødvendigvis så ligetil eller en en klassisk iværksætterhistorie. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle lave mad til måltidskasser, før Andreas, som jeg kun kendte nogenlunde, kom og fortalte om idéen.

Mit navn er Asger. Jeg driver Gaias køkken, udvikler den kreative del af virksomheden og har et kæmpe hjerte for alt, hvad mad kan og gør ved os.

I mange år har jeg ledt med lommelygte, efter et sted hvor jeg kunne placere min store lyst til at gøre en positiv forskel, i en verden jeg så gik mere og mere i forfald.

Jeg ledte efter en hylde, jeg følte mig tilrette på samt havde en funktion ud over at putte brød på min tallerken. Jeg ville ændre verden!

Efter jeg havde uddannet mig selv ved at læse, se dokumentarer og til min store overraskelse lære at maden, vi vælger at købe og spise, har en kæmpe påvirkning på jorden og vores fælles hjem, tændte en stærk ild i mig. En ild der gjorde, at jeg ville fortælle alle om det og hjælpe dem til at forstå, at vi ikke kunne fortsætte på denne måde.

Jeg kom dog frem til, at den bedste måde at skabe den fremtid, man ønsker, er at leve det fuldt ud og være et eksempel således andre kunne se, at leve plantebaseret både er ladsiggørligt og ikke mindst attraktivt.

Jeg har altid elsket mad. Denne store lyst og trang til at spise lækkert varieret mad blev mangedoblet, da jeg i en alder af 20 år, opdagede det veganske køkken. Det var som en masse brikker, der faldt på plads i mig.

Løsningen på at imødekomme mine holdninger og værdier lå lige pludselig for fødderne af mig. Og jeg blev nærmest over natten vegetar og kort efter veganer.

Jeg følte mig mere energisk, mæt på en mere sund måde, og oplevede en endnu større glæde ved at udforske smage og måder at tilberede på, som jeg aldrig havde stødt på før.

Det føltes let som leg.

Jeg har nu levet over 5 år som veganer og har gennem den tid sørget for at dele så meget, som jeg overhovedet har kunnet, således min omgangskreds har kunnet se og forstå, hvor lækkert og attraktivt det kan være at fravælge animalske produkter.

Jeg elsker og brænder for at skubbe til status quo og folks, til tider fastkørte, holdninger og vaner. Jeg elsker at skabe en positiv udvikling omkring mig og sigte efter en bedre fremtid. Og så elsker jeg at se glæden i folks øjne, og høre om når andre smager min veganske mad og bliver positivt overrasket.

Lige der føler jeg, at jeg kan være med til at skabe en grønnere fremtid.