Veganske opskrifter – find din yndlingsret

Hos Gaia vil vi gerne dele lidt ud af vores viden inden for veganske retter, og netop derfor har vi oprettet et univers af veganske opskrifter, så du kan slå dig løs og eksperimentere i dit eget køkken.

Du finder alle de traditionelle retter fra vores menukort, men det er ikke alt. Vi har naturligvis også krydret det med en række andre veganske opskrifter, og der skal dermed nok være den mulighed, som sender dig og dine smagsløg til himmeriget.

Veganske Tarteletter

Veganske Tarteletter

Disse veganske tarteletter er et lækkert bud på en klassisk tartelet i nye klæder, og den vil med garanti vække begejstring hos hele familien.
De veganske tarteletter er populære til både hverdag og fest, og du kan servere dem som forret eller hovedret alt efter anledningen. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at de bliver spist med velbehag.

Read More »
Vegansk Lasagne Tæmpeh

Vegansk Lasagne

Den klassiske lasagne er en populær spise, og retten er efterhånden blevet en favorit hos mange børn og voksne. Lasagnen er derfor ofte på menuen

Read More »
Vegansk Kikærtegryde

Kikærtegryde

Herunder får du en opskrift på indisk kikærtegryde, der er fyldt med varme og en masse skønne krydderier. Retten er perfekt til de kølige dage,

Read More »