Levering hver mandag til jylland og brofaste øer. Fri fragt fra 500 kr.

Vegansk Frokostordning

Frokostordning til firmaer

Leder du efter en lækker frokostordning til firmaet? Og vil du ikke gå på kompromis med bæredygtighed og smag? Så har vi løsningen til dig. Hos Gaia Madservice tilbyder vi veganske frokostordninger til firmaer. Du kan sammensætte menuen efter din virksomhed, så det passer til jeres behov. 

Bestil din frokostordning allerede i dag.  

Vegansk frokostordning med masser af velsmag

Hos Gaia Madservice banker vores hjerte for plantebaseret mad. Vi har udforsket mange facetter af plantebaseret mad og har derfor udviklet de lækreste retter til frokoster. Vegansk mad er vores helt store passion – og det kan smages. 

Vi har skruet op for velsmagen med en masse gode krydderier og sammensætningen af lækre råvarer. Vores råvarer består især af mange grøntsager, der er spækket med vitaminer, mineraler og masser af næring. 

Da alle vores ingredienser er plantebaserede, kombinerer vi de lækre grøntsager med veganske alternativer til kød. Det er blandt andet forskellige typer bønner, kerner og frø, der tilberedes på et hav af måder for at skabe velsmagende retter. 

Vi bruger derfor alt fra kikærter, quinoa og kidneybønner i vores retter for at give dig al den næring, du har brug for samlet i et frokostmåltid. 

Når du benytter vores frokostordning til firmaer, er vi ikke gået på kompromis med velsmag i vores veganske retter. Du får lækre, varme retter, hvor dine smagsløg bliver ekstra forkælet.  

Nøje udvalgte råvarer, der sikrer en økologisk frokostordning 

Vi vil gerne sikre, at du og resten af virksomheden får en sund frokostordning. Vi sammensætter derfor de helt rigtige ingredienser, der giver en sund og varierende frokost. 

Sundheden omfatter dog flere forskellige aspekter for os. Vi gør en aktiv indsats for at undgå unødvendig kemi i maden. Vi har derfor stort fokus på at benytte økologiske råvarer til vores frokostretter. 

Faktisk er vi så dedikerede i brugen af økologiske råvarer, at vi har fået guldmedaljen i økologi. Det betyder, at vores mad lever op til kravet om 90-100% økologisk. I gennemsnit ligger vi cirka på 97%. 

Vi vælger altid økologisk frem for konventionelt. Der er nogle få tilfælde, hvor det ikke er muligt. Det vil dog altid være angivet i vores ingrediensliste, hvis der er råvarer, der ikke er økologiske. Er du på udkig efter en økologisk frokostordning, er det derfor helt sikkert noget, vi er leveringsdygtige i. 

Nem frokost der er lige til at varme

Vi har gjort meget ud af at gøre det nemt og overskueligt for dig og dine kollegaer at få en lækker frokost. Det hele er derfor forberedt, når du modtager frokostordningen ved firmaet. Du skal ikke til at tilberede en masse ting. 

Det hele er lige til at varme, og så er der ellers serveret. Der kan derfor være frokost for firmaet inden for 5 minutter. Vi leverer maden i smart emballage, hvor maden kan varmes direkte i. Det sparer derfor også på opvasken og en masse besvær. 

Sund og nærende frokost, som alle kan være med på

Vores sunde frokostordning byder på en masse forskellige muligheder. Det betyder, at I kan sammensætte jeres egen menu fra uge til uge. Det kan for eksempel være, at der er nogle allergener, der skal tages højde for, eller ingredienser der ikke lige er på hitlisten, der skal undgås. 

Essensen er, at I har mulighed for at skræddersy jeres menu fra uge til uge, dermed tilpasse den til jeres smag og behov. På den måde sikrer du, at der altid er lækker og sund mad til dig og dine medarbejdere. Man skal derfor heller ikke bekymre sig om at huske madpakken. Der er taget højde for det hele i vores firmafrokostordning. 

Frokostordning til store og små virksomheder

Vi kan sammensætte frokostordninger både til store og små virksomheder. Vi har nemlig hverken minimumsbestilling eller maksimumsbestilling. Sidder du for eksempel i en mindre virksomhed, hvor I kun er en håndfuld ansatte, kan I sagtens få en lækker, vegansk frokostordning. Dette er også tilfældet, hvis du sidder i din egen virksomhed og er den eneste ansatte. 

Frokostordningen er dog også for de større virksomheder, hvor der er mange munde, der skal mættes. Det kan være et godt alternativ til kantinen, da der vil være mindre madspild. Derudover har I stadig mulighed for at tilpasse menuen og få en skræddersyet løsning fra uge til uge. 

Uanset om du skal have en frokostordning til en eller 1.000 medarbejdere, sørger vi for velsmagende retter, der giver et godt fundament for resten af dagen. 

Fast firmafrokost, enkeltstående arrangementer eller en blanding?

Når du benytter vores frokostordning til firmaer, er der mange kombinationsmuligheder, når det kommer til frekvens. 

Står du over for et enkeltstående arrangement, hvor der skal serveres firmafrokost, kan du sammensætte en menu hos os. hver person har mulighed for at vælge, hvilken ret de ønsker. Du kan dog også vælge et udvalg af retter, hvor deltagerne kan smage lidt af hvert. Der er således mange muligheder. 

Ønsker du en fast aftale med frokostordning til firmaet, kan du selvfølgelig også det. Du har mulighed for at tilmelde dig som fordelskunde, hvor du kan vælge fra og til i ugens menu. Du kan derfor sætte dit helt eget præg på, hvad frokosten skal indeholde. 

Du skal blot foretage dine eventuelle ændringer inden fredag klokken 13.00. Så sørger vi for, at den kommende uges menu passer til jeres ønsker. 

Som fordelskunde har du også mulighed for at administrere forskellige ting. Du kan for eksempel vælge at springe en uge over eller sætte abonnementet på pause. Det kan for eksempel være i forbindelse med ferie. 

Selvom der er tale om et abonnement, er der ingen binding. Du skal derfor ikke være bange for lange bindingsperioder. Det har vi valgt at gå helt udenom, da vi vil give dig fleksibiliteten til selv at kunne vælge din frokostordning.  

Det bæredygtige aspekt er vigtigt igennem alle processer

Vi har et bæredygtigt fokus i alt, hvad vi laver. Det kommer derfor til udtryk på flere forskellige punkter. Først og fremmest er der vores veganske tilgang, der er med til at fremme dyrevelfærd. 

Derudover gør vi meget for miljøet på flere forskellige punkter. Vi går udelukkende efter økologiske råvarer. Det er derfor med til at mindske forekomsten af pesticider og andre sprøjtemidler, der ellers kan gøre skade i naturen i for store mængder. 

Vi går også efter råvarer fra lokale og danske producenter så vidt muligt. Derudover er vores menuer meget sæsonbetonede, da vi har fokus på råvarer, der er i sæson. Det er nemlig også med til at fremme det bæredygtige aspekt.  

Vores emballage består også af bæredygtige materialer som for eksempel sukkerrørsfibre og genbrugsplastik. Læs mere om vores emballage her.

Levering af frokost direkte til virksomheden

Når du bestiller firmafrokostordning, skal du ikke bekymre dig om at skulle hente maden i arbejdstiden. Vi sørger selvfølgelig for levering af frokost direkte til døren. 

For at mindske vores CO2-udslip leverer vi kun én gang om ugen. Det betyder, at vi leverer en hel uges frokost natten til mandag ved virksomheden. På den måde står det klar til jer, allerede når I møder ind efter weekenden. 

Du skal blot oplyse os om, hvor du ønsker, at vi stiller jeres mad, og så sørger vi for resten. 

Hvad koster en frokostordning til firmaer?

Prisen for frokostordning til firmaer vil variere. Det afhænger hovedsageligt af, hvor mange medarbejdere der er, og om I ønsker frokostordning hele ugen eller kun nogle af dagene. 

Vi tilbyder dog skarpe priser på vores veganske frokostordninger. Er du interesseret i at få en pris på frokostordning til dit firma? Skriv til os på matti@gaiamadservice.dk, eller ring til 71 79 71 91 for at høre nærmere.