Levering hver mandag til jylland og brofaste øer. Fri fragt fra 500 kr.

Om Os

Gaia Madservice er startet af, og drives til daglig af, Andreas og Asger på henholdsvis 27 og 25 år. Vi har kendt hinanden i mange år, er begge fra Vejle, og har tilsammen levet en plantebaseret livsstil i over 7 år.

Andreas - Asger - Gaia

Vi har rigtig mange værdier til fælles, men er samtidig 2 vidt forskellige mennesker, med hver vores indgangsvinkel til vores fælles projekt.

Andreas

Mit forhold til mad har været lettere anstrengt før i tiden. Jeg var den type, som lavede en stor portion mad, som rakte til flere dage, således jeg skulle bruge mindst mulig tid på madlavningen. Alligevel opbyggede jeg en stor lyst til, at leve sundere, godt hjulpet på vej af en stor interesse for sport og fitness.

Dette ønske om, at leve et sundere liv, fik mig til at undersøge sagen, og lede efter bud på, hvad jeg kunne lave af ændringer og tiltag. Efter jeg havde brugt en masse tid på research, fandt jeg frem til at en plantebaseret livsstil var vejen frem for mig.

Jeg mærkede hurtigt de positive resultater på egen krop, hvilket blandt andet betød, at de symptomer jeg havde på en autoimmun sygdom forsvandt ind til nærmest ingenting.

Min nyfundne kærlighed for denne livsstil, blev endnu mere oprigtig da jeg begyndte at føle mig mere etisk velbalanceret, grundet mit fravalg af animalske produkter. Lige pludselig var min lyst til, at lave nyt og spændende mad også blevet langt større. Dermed var et nyt kapitel i mit liv for alvor sat igang - dog manglede jeg en god måde at udtrykke og dele min nyligt opdagede kærlighed.

Den fandt jeg dog heldigvis halvvejs i 2019, da jeg begyndte at lave mad til nogle folk i lokalområdet. Det startede egentlig som en hobby, men efter at jeg fik Asger med på holdet, har det siden vokset sig til det der i dag er Gaia Madservice.

Asger

Jeg har altid været utrolig glad for mad. Alt slags mad. Nogle mennesker udøver og fokusere deres kreativitet på musik eller på et lærred. Jeg sammensætter ingredienser til livlige, spændende og nærende smagsoplevelser.

Først da jeg nåede 20’erne begyndte jeg at udforske hvad mine madvaner havde af betydning for krop og sind. Sideløbende fik jeg en stærkere og stærkere trang til, at minimere mit klimamæssige aftryk. Jeg havde længe været opmærksom på, at slukke lyset når jeg forlod et rum, sortere skrald, aflevere pantflasker, osv., men aldrig havde jeg hørt om, at vores madvaner havde en kæmpe påvirkning på vores fælles klode.

Da jeg opdagede, at jeg selv kunne omlægge min kost til at være plantebaseret, og direkte bidrage til en grønnere fremtid, tog det ikke mange overvejelser før jeg ændrede min livsstil.

Et sæt af indgroede vaner blev langsomt, men sikkert, erstattet af et nyt sæt af vaner. Lige pludselig gik jeg en anden rute i supermarkedet, fandt nye spændende opskrifter og fik for alvor sat skub i min lyst og kreativitet når det gjaldt madlavningen. En ny verden havde åbnet sig for mig - og jeg har aldrig set mig tilbage.

Gaia Madservice

Vi er begge af den stærke overbevisning, at noget drastisk må og skal ændres, hvis vi skal bevare vores planet og natur som vi kender den.

Vi er samtidig også overbevist om, at den rette måde, at få så mange som muligt, til at overveje deres egen livsstil, er ved at lede vejen, tilbyde hjælp og muligheder, og derved støtte enhver i deres egen rejse, der hvor de befinder sig.

Vi er ovenud taknemmelige, for enhver der bevidst bidrager, med det de selv føler er positivt virkende. Dog ved vi også, at det kan være svært at tilpasse intentioner med handlinger, når det kræver mere tid, arbejde og energi.

Derfor vil vi med Gaia Madservice, gerne tilbyde hjælpen til en sundere, grønnere og nemmere hverdag. Vi ved at hvert eneste måltid tæller.

Om du er vegetar, veganer, flexitar, gluten og/eller laktose intolerant, eller bare er rigtig glad for god og nærende mad, så har vi noget til dig!

Vi har i Gaia Madservice fundet et fælles afsæt, hvor vi begge føler vi kan være aktive deltagere i, at skabe en grønnere fremtid.

Denne iver og brændende længsel efter at positivt bidrage til klimaet, naturen, dyrevelfærd og vores alle sammens sundhed, sammenholdt med vores kærlighed til madlavning, er grunden til, at vi brænder for hvad vi laver!