Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
13
Timer
25
Min

Persillesovs

Dild-Delle med kartofler og persillesovs - Vegetarisk/Vegansk

Persillesovs

Persillesovsen vi her byder ind med er en lækker, luftig, cremet og fuldkommen fantastisk persillesovs lavet på blomkål. En lækker fed men let sovs, der er profyldt med næring. Sovsen går godt i diverse sammenhænge – fx sammen med en plantebaseret delle med kartofler og ærter til.
No ratings yet
Tilb. tid 35 min
Samlet tid 35 min
Køkken Dansk
Antal 4
Kalorier 118 kcal

Equipment

  • Stavblender

Ingredienser
  

  • 355 ml havredrik 1,5 %
  • 320 g blomkål
  • 50 g kartofler
  • 5 g grøntsagsbouillon
  • 1 knivspids peber
  • 1 knivspids salt
  • 0.7 ml citronsaft
  • 16 g kruspersille

Sådan gør du
 

  • Kog kartofler i vand, indtil de er møre.
  • Tilføj blomkål efter 15-20 min., indtil de også er møre.
  • Si nænsomt væsken fra.
  • Tilsæt havremælk og fløde samt krydderi og citron, hvorefter sovsen stavblendes.
  • Opvarm og tilsæt først kruspersille, når temperaturen er tæt på 75͒ grader. Hvis du bruger persille fra frost, så skal retten op på 75 grader efter tilsætning heraf.

Næringsindhold

Serving: 150gKalorier: 118kcal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedømmelse