Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
14
Timer
26
Min

Rødvinssovs

Rødbedebøf med rødvinssovs

Rødvinssovs

Rødvinssovsen er baseret på grøntsager. Den cremede konsistens og smagen er en synergi mellem netop grøntsager og indkogt rødvin afrundet med havrefløde. En sovs er dog ikke bedre end sine bestanddele, husk derfor at udvælge friske økologiske grøntsager. Dette gør at sovsen er silkeblød og smager himmelsk, samtidig med at den giver dig et skud næring. Kan med fordel serveres til kartofler og plantebøf.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 50 min
Samlet tid 1 t
Køkken Fransk
Antal 4
Kalorier 100 kcal

Equipment

  • Stavblender

Ingredienser
  

  • 85 g løg
  • 40 g bladselleri
  • 135 g gulerødder
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 knivspids lauerbærbladpulver
  • 45 g tomatpuré
  • 130 ml vegansk rødvin
  • 325 ml vand
  • 5 g bouillonpulver
  • 85 ml havrefløde
  • 1 tsk balsamico eddike

Sådan gør du
 

  • Gulerødder skæres i ca. 5 mm skiver!
  • Løg, gulerødder, bladselleri steges møre i olie.
  • Tomatpuré, rødvin og krydderier tilsættes. Rødvinen koges ind – brug lugtesansen til at vurdere, når alkoholen er fordampet.
  • Vand tilsættes, hvorpå retten skal simre under låg i 30-40 min. eller til grøntsagerne er møre.
  • Blendes på fuld styrke.
  • Smages til med salt, fløde, vand og balsamico.

Næringsindhold

Serving: 125gKalorier: 100kcal

One thought on "Rødvinssovs"

  1. Andreas Broch siger:

    5 stars
    God ide at blande så mange grøntsager i sovsen. Og så smager den skide lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedømmelse