Bestil


Mit Hololi


Mere

Deadline for levering d. 6. Feb
3
Dage
14
Timer
21
Min

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Hololi repræsenterer hele økosystemet 🌍
I kraft af vores madservice ønsker vi helt konkret at skabe 🙌
en grønnere fremtid – ét måltid ad gangen🌱

Værdipolitik

Det er vores primære opgave som ansvarsbevidst virksomhed at stå på mål for kvaliteten samt bæredygtigheden af alle vores produkter og services. Det gælder hele vejen fra vores råvareleverandører til slutforbrugerne, altså fra jord til bord.

Missionen er nemmere sagt end gjort. Vi ønsker at skabe reel værdi for vores kunder ved at opfylde det stigende behov for tidsbesparende og plantebaserede færdigretter, der både er lækre og sunde, fulde af næring, herunder livsvigtige vitaminer, mineraler, enzymer og olier – ovenikøbet uden at overbelaste vores globale økosystem. Vi ønsker netop at spille en aktiv rolle i den grønne omstilling og FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

I kraft af vores værdipolitik ønsker vi at medvirke til at:

 • Fremme sundhed og trivsel
 • Skabe innovation inden for bæredygtig udvikling af plantebaserede fødevarer
 • Reducere det kollektive miljømæssige fodaftryk
 • Sikre social ansvarlighed og retfærdige arbejdsmiljøer
 • Forankre vores værdier i verden i kraft af vores kunder og samarbejdspartnere

Samfundsengagement

Vi tror på, at social ansvarlighed og god forretning går hånd i hånd. Med henblik på det stigende behov for bæredygtige og fremtidssikrede løsninger på verdens problemer har vi påtaget os det ansvar at realisere den mest samvittighedsfulde og miljøvenlige madservice i mands minde. For at lykkes med dette ambitiøse mål er første prioritet for os at bevare en klar rød (læs: grøn) tråd gennem vores værdisæt og i udviklingen af vores værdikæde.

Hololi repræsenterer hele økosystemet. I kraft af vores madservice ønsker vi helt konkret at skabe en grønnere fremtid – ét måltid ad gangen. Men i en verden af “big business” er der desværre alt for ofte langt fra ord til handling. Derfor er det i vores arbejde med bæredygtighed vigtigt for os at skabe væsentlige og håndgribelige resultater, der gavner hele forsyningskæden. Vi arbejder hver dag på at sætte vores livspositive aftryk til vands, til lands og i luften. Vi er ikke perfekte, men vi er 100% plantebaserede og udmærker os med Det Økologiske Spisemærke i guld, det vil sige vores mad består af 90-100% økologiske råvarer. Der er altså stadig plads til forbedringer!

Som led i vores samfundsengagement søger vi som regel at skabe dialog med samarbejdspartnere, der er på bølgelængde med vores vision og mission. Samarbejdspartnere, der deler opfattelsen om, at bæredygtighed og iværksætteri er drivkraften for den innovation, vækst og de jobs, der giver kød og blod til den grønne omstilling.

Velgørenhedspolitik

En ting er at tale om en grønnere fremtid, en anden ting er at skabe den. Vi har med henblik på vores værdisæt og FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling valgt at gå hele vejen og dedikere en del af overskuddet såvel som vores tid, liv og energi til velgørende formål i kraft af vores fordelsprogram.

Planen er at være en del af løsningen frem for problemet. Vi støtter derfor velgørende formål med henblik på at nå Verdensmål 3 (sundhed og trivsel), 6 (rent vand og sanitet), 8 (anstændige jobs og økonomisk vækst), 9 (industri, innovation og infrastruktur), 11 (bæredygtige byer og lokalsamfund), 12 (ansvarligt forbrug og produktion), 13 (klimaindsats), 14 (bevare livet i havet), og 15 (bevare livet til lands).

Måden, hvorpå vi ønsker at bidrage til dette, er gennem donationer og frivilligt arbejde. Med donationer mener vi her penge, som vi giver til vores samarbejdspartnere. Det vil sige virksomheder og NGO’er, der er økonomisk og organisatorisk uafhængige af regeringer, og som selv samler penge ind til at gennemføre miljøvenlige og hensynsfulde aktiviteter efter egne retningslinjer. 

Med frivilligt arbejde mener vi aktioner til gode for velgørende formål foretaget af ansatte i arbejdstiden uden lønfradrag. Frivilligt arbejde kan organiseres med henblik på efterspørgsel fra NGO’er eller på baggrund af vores ansattes ønsker. For eksempel arbejder vi løbende på at skabe et open-source digitalt netværk til vidensdeling samt ressource- og kompetenceudvikling i det plantebaserede køkken.

For at gøre vores gode intentioner til virkelighed har vi til en start valgt at indgå samarbejde med fem velgørende organisationer og virksomheder med særlig tilknytning til Danmark: Dyrenes Frie Farm, EcoTree og CleanSea. Det skyldes et ønske om at bevare en nær kontakt til de projekter, som vi forpligter os til, og de personer, vi arbejder sammen med. Sagens kerne er, at du helt konkret kan medvirke til forbedre vores økosystemer og sætte skub gang i den grønne omstilling alene i kraft af din livsstil og dit forbrug af grønne godter fra Hololi 😊🌾

Læs om vores fordelsprogram, Klub Hololi, under fanen “Mere”!

EcoTree Logo
EcoTree
Cleansea Logo
CleanSea
Dyrenes Frie Farm Logo
Dyrenes Frie Farm

EcoTree

Her ses en team-fotohilsen fra World Nature Conservation Day, der blev blev fejret med et vidunderligt budskab: EcoTree tror på, at naturen både kan trives og forsørge os på samme tid. Vi er helt enige!, og første delmål er en bæredygtig plantage her i landet!

Idéen bag EcoTree stammer fra Danmark, virksomheden er fransk-dansk. I 2014 besøgte de fire franskmænd, Vianney, Erwan, Théo og Baudouin, København. Det skulle vise sig at blive en øjenåbner for os alle.

Det var dog ikke Den Lille Havfrue, der fangede deres opmærksomhed, men derimod det danske pantsystem.

Tilbage i Frankrig bliver Vianney, der er skovfoged, frustreret over, hvor få der har en reel indflydelse på fremtidens skove. Inspireret af deres tur i Danmark udtænker de fire kammerater en model for, hvorledes det kan betale sig for privatpersoner og virksomheder at investere i økosystemet gennem bæredygtig skovbrug.

Således spirede en god idé og voksede til en international sammenslutning af engagerede miljøforkæmpere, skovmænd og private ejere i løbet af ganske få år.

Helt konkret planter vi med EcoTree og samarbejdspartnere en skov i Danmark (efter planen til efteråret). Indtil da er Hololi med til at forgrønne Frankrig, forbedre biodiversiteten i Le Faouët og sænke CO2-aftrykket globalt.

Alle træer plantet af Hololi og kunder tilhørende Hololi og overskuddet ved salg af råvaren går til at forplante flere træer. Du kan læse mere om deres projekt på www.ecotree.green

Ecotree - Team
EcoTree har været vores samarbejdspartner siden 2021 og er i øvrigt verificeret af Bureau Veritas for deres Carbon-Capture regnemodel.

CleanSea

CleanSea blev stiftet i 2018 af Lukas Julher fra Sverige. Missionen er klar: et rent hav. Lukas, hans søster Mikaela & Co. har siden udført over 130 aktioner, fire dykkeraktioner på havbunden og fjernet mere end 12.500 kilo affald fra Sveriges vestkyst 🌊⁠ Vores første delmål er at fjerne 10.000 kilo!

Idéen bag projektet opstod i Lukas’ og Mikaelas barndom, idet de sammen med deres familie brugte mange somre langs stranden på Vestkysten. Allerede dengang var problemet åbenlyst!

Hvert år skyller der nemlig mere end 8.000 kubikmeter plastik op på Sveriges vestkyst, og inden for 30 år vil der være mere plastik end fisk i havet.

De fjerner også olie, metal, skadelige væsker, glas og alt andet affald på kyster, strande, lystbådehavne og på havbunden, der kan være skadeligt for miljøet, havdyr eller mennesker.

Deres forretningsmodel er baseret på salg af armbånd, der er lavet af bomuldssnor og genbrugstræ. Ved at købe forskellige armbånd fjernes der på købers vegne 0,5, 1 eller 2 pund affald fra havet på vestkysten i Sverige.

CleanSea er et voksende foretagende, hands-on, gennemsigtige i deres processer samt aktive på de sociale medier med det gode budskab. Du kan læse mere om deres projekt på www.cleansea.co

Cleansea Team
CleanSea har været vores samarbejdspartner siden 2021.

Dyrenes Frie Farm

Der er mange forskellige dyr at finde på Dyrenes Frie Farm. Vi støtter Otto, en hængebugsgris samt Hilde og Ferdinand, en ko og hendes tyrekalv. Vores første delmål er at støtte Otto, Hilde og Ferdinand, så længe de lever!

Dyrenes Frie Farm blev stiftet i 2015 af bl.a. Camilla Kærslund. Gennem årene har de nu reddet mange liv og givet dyr mulighed for at leve længe og udfolde deres naturlige instinkter og leve resten af deres liv i beskyttede omgivelser.

Alle er velkomne til at besøge Dyrenes Frie Farm, hvor budskabet om dyr som levende, følende og intelligente væsener formidles. Dyrenes Frie Farm er således et fristed for alle dyr.

Foreningen opstod som svar på en række sager med vanrøgt af dyr. Camilla indså, at der fandtes flere steder, hvor misrøgtede eller hjemløse kæledyr kunne få hjælp og blive videreformidlet til nye hjem. Derimod fandtes der stort set ingen steder, hvor produktionsdyr som grise, høns, får og køer kunne få en ny chance

Dette skal der laves om på med oplysning, uddannelse og hårdt arbejde, der i sidste ende kan være med til at ændre den måde, samfundet betragter dyr på i dag. 

Dyrenes Frie Farm arrangerer under tiden naturpleje, økologisk vegansk landbrug, samt kurser, der skal sætte fokus på dyrenes vilkår (i industrien) og skabe opmærksomhed omkring deres naturlige livsudfoldelse. Du kan læse mere om deres projekt på www.dyrenesfriefarm.dk

Dyrenes Frie Farm - Dyr i marken
Dyrenes Frie Farm har været vores samarbejdspartner siden 2021.

Influencer marketingspolitik

Vores digitale outreach-strategi går på at alliere os med kendte personligheder, bloggere og organisationer, der er i kontakt med den brede befolkning og på forkant med de sociale medier.

Det skyldes vores tro på, at personlige oplevelser delt i lyd, billede og film er den mest effektive og tidssvarende metode til præsentere vores madservice, der i sammenligning med det øvrige marked rent ud sagt er af den anden verden.

Vi samarbejder således med en række influencere, der i forvejen har et værdiskabende netværk, relevant indhold og ikke mindst en masse følgere. Vi taler ikke alene til dedikerede veganere men til den almene forbruger, der ønsker at spise grønnere og sundere.

Vi stiller som sådan ikke nogen større krav til vores ambassadører – men vi insisterer på et stilrent, gennemsigtigt og professionelt samarbejde præget af livspositivitet og inklusion.

Leverandørpolitik og -kriterier

Da vores forretning primært foregår online er tillid og gennemsigtighed gennem hele forsyningskæden essentiel. Hololi Foods arbejder vedvarende og systematisk på at implementere vores værdier fra ende til anden, hvorfor vi også stiller høje krav til vores samarbejdspartnere.

Det er derfor vores udtalte ambition at sikre en nær og personlig kontakt med vores kunder såvel som med vores leverandører i forbindelse med enhver aftale og transaktion. Vi skal altid kunne se vores kunder og samarbejdspartnere i øjnene, idet vi i fællesskab står sammen om at sikre en grønnere fremtid for os alle.

Vi udvælger nøje leverandører, der er harmonerer med vores værdipolitik, og som naturligvis overholder nationale lovgivninger samt internationalt anerkendte konventioner, hvad angår etiske, sociale, miljø- og arbejdsmæssige forhold.

Hololi Foods og leverandører samt underleverandører skal bl.a. overholde FN’s principper for Global Compact:

 1. Virksomheden bør støtte og respektere beskyttelsen af internationalt erklærede menneskerettigheder.
 2. Virksomheden bør sikre, at den ikke medvirker til krænkelser af menneskerettighederne.
 3. Virksomheden bør opretholde foreningsfriheden og effektivt anerkende retten til kollektiv forhandling.
 4. Virksomheden bør støtte udryddelsen af alle former for tvangsarbejde;
 5. Virksomheden bør støtte effektiv afskaffelse af børnearbejde; og
 6. Virksomheden bør afskaffe diskrimination i relation til arbejds- og ansættelsesforhold.
 7. Virksomheden bør støtte en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer.
 8. Virksomheden bør tage initiativ til at fremme større miljømæssig ansvarlighed.
 9. Virksomheden bør opfordre til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier.
 10. Virksomheden bør modarbejde alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse.

Ansvarlig leverandørstyring

Når vi skal indgå i et professionelt samarbejde med en leverandør, afvejer vi som sagt vores indkøb i forhold til virksomhedens værdipolitik men også med hensyn til pris, kvalitet og leveringssikkerhed. 

Vores relation til samarbejdspartnere baserer sig som udgangspunkt på gensidig tillid og god tro. Skulle der opstå tilfælde, hvor det vurderes, at en leverandør ikke lever op til vores aftale, da vil vi jf. vores værdipolitik indgå i konstruktiv dialog med virksomheden med henblik på at bidrage til at forbedre de sociale, etiske, miljø- og arbejdsmæssige forhold. Såfremt dialog ikke medfører nogen konkrete forbedringer, da forbeholder vi os retten til at afbryde samarbejdet.

Gro Juice

Gro Juice det indlysende valg som Hololis leverandør blandt alle juiceproducenter i Danmark, da de er den eneste producent i Danmark, der producerer 100% friskpresset og ubehandlet juice i miljøvenlige glasemballager.

De går hverken på kompromis med smag eller kvalitet, idet der primært anvendes lokale råvarer, der passer til sæsonen.

Gro Juice bruger endvidere 100% økologisk og biodynamiske, veganske råvarer, som desuden er laktosefri – alle fri for kemikalier, farvestoffer og konserveringsmidler.

Sidst men ikke mindst er juicen koldpresset, og den bliver hverken pasteuriseret, frosset eller kommer under tryk, hvilket bevarer friskhed, smag og næring.

Gro Juice - produkter
www.grojuice.info
Gro har været vores samarbejdspartner siden 2020 og udmærker sig i øvrigt med en Elite-smiley i Fødevarestyrelsens rapport.

Klimato

Klimato udregner den miljømæssige belastning for Hololi s færdigretter i kraft af deres innovative og udførlige database for CO2-aftryk.

Livscyklus-vurderingsmetoden, der anvendes som grundlag for databasen, er udviklet i samarbejde med RISE (Research Institute of Sweden) og Det Svenske Miljøinstitut.

Teknologien estimerer altså produkternes miljømæssige fodaftryk inklusiv udvinding af råmaterialer, landbrug, processering og transport. Således kan forbrugerne sammenligne Hololi med andre fødevarevirksomheders produkter og så handle derefter på et oplyst grundlag.

På den måde er vi med til at øge bevidstheden generelt omkring bæredygtighed samt de globale mål om at reducere energiforbruget, klima- og miljøbelastningen.

Klimato - Grafik
https://www.klimato.co/
Klimato har været vores samarbejdspartner siden 2020 og er i øvrigt ISO-14140 certificeret.

Organic Plant Protein

Med hjerte på rette sted bringer Organic Plant Protein en økologisk og bæredygtig dagsorden for dagen og sætter samtidig fart på udviklingen af plantebaserede alternativer til kød.

Der arbejdes eksempelvis med IFOAM Organic Internationals fire principper for økologisk landbrug, herunder et sundhedsprincip, økologiprincip, retfærdighedsprincip og et forsigtighedsprincip.

Der arbejdes for det lokale miljø, grundvand, dyrevelfærd, rendyrkede produkter, biodiversitet og respekt for alle levende organismer.

Missionenen er at reducere udledningen af CO2 og stoppe global opvarmning samt ovenikøbet at sikre føde nok til jordklodens voksende befolkning.

Organic Plant Protein - Logo
www.taempeh.dk
Organic Plant Protein har været vores samarbejdspartner siden 2020 og udmærker sig i øvrigt med en Elite-smiley i Fødevarestyrelsens rapport.

Kombucha

Nordisk Kombucha er vores leverandør af lækre og forfriskende kombucha, der ikke blot forkæler smagsløgene men ovenikøbet er sunde og probiotiske.

Det vil sige, at den boblende te er fuld af antioxidanter, har tilsvarende egenskaber med almindelig te og rent faktisk medvirker til at bekæmpe skadelige bakterier og sygdomme.

Nordisk Kombucha er bevidste om dette utrolige potentiale, hvorfor deres ingredienser nøje udvælges mht. urter og bær, der vokser i det nordiske klima.

Som økologisk mikrobryggeri er Nordisk Kombucha lavet i hånden og fermenteret i små portioner.

Nordisk Kombucha - Logo
www.foodexplore.dk
Nordisk Kombucha har været vores samarbejdspartner siden 2020 og udmærker sig i øvrigt med en Elite-smiley i Fødevarestyrelsens rapport.

Hørkram

De er endvidere konkurrencedygtige mht. pris og service, og så er de ikke mindst opmærksomme på at holde deres forretning ajour inden for markedstrends og kompetenceudvikling.

Hørkram er en totalleverandør af både fødevarer og non-foods. Vi har valgt at samarbejde med Hørkram, da de er kendt for deres fokus på fødevaresikkerhed, kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet.

Hørkram er således over årene blevet bedre til at tænke i nye, bæredygtige baner. Selvom Hørkram ikke udelukkende fører økologiske og plantebaserede fødevarer, så har de taget skridt i den rigtige retning i og med bæredygtighedstiltag mht. FN’s Verdensmål.

De oplyser fx deres kunder og samarbejdspartnere om, hvor meget økologiske fødevarer beskytter grundvandet for forurening og pesticider.

Hørkram - Lastbil
www.hoka.dk
Hørkram har været vores samarbejdspartner siden 2019 og udmærker sig i øvrigt med en Elite-smiley i Fødevarestyrelsens rapport.

Solhjulet

Solhjulet er en engrosvirksomhed med mere end 40 års erfaring i økologi. De startede som et mindre gartneri med produktion og salg af grøntsager. Efter nogle år blev der udvidet med salg af andre producenters varer. 

Solhjulet er kendt for at skabe smagsoplevelser i kraft af gode, sunde fødevarer af høj kvalitet. Det er nemlig deres mål, at økologiske- og biodynamiske fødevarer skal være tilgængelige for alle, der vil have et alternativ til de konventionelle varer.

Solhjulet prioriterer i udvælgelsen af deres leverandører danske råvarer og undgår for så vidt muligt flytransport.

De har dog også leverandører i udlandet, hvilket sikrer en stor mangfoldighed og forsyningssikkerhed i kraft af deres langvarige samarbejder med såvel avlere, kooperativer, producenter og grossister.

Solhjulet - Logo
www.solhjulet.dk
Solhjulet arbejder ikke udelukkende med plantebaserede fødevarer, men de har mange forskellige bæredygtige initiativer fx inden for minimering af madspild.

FriskSnit

FriskSnit blev etableret i 2012 og er i dag Danmarks mest fleksible leverandør af forarbejdet snitgrønt. De producerer månedligt mere end 300 ton forarbejdet frugt, grønt og kartofler til hele Danmark og var faktisk EliteLeverandør til det offentlige i 2019.

Deres mest fornemme opgave er at levere produkter af højeste kvalitet i overensstemmelse med deres samarbejdspartneres behov.

For os er det et spørgsmål om, at de økologiske råvarer forarbejdes professionelt, med respekt og helst i sidste øjeblik, altså lige før vi skal bruge dem i vores køkken.

FriskSnit anvender ikke nogen større produktionslinjer, hvilket gør dem fleksible og omstillingsparate.

Frisksnit - Bil
www.frisksnit.dk
FriskSnit har været vores samarbejdspartner siden 2021 og udmærker sig i øvrigt med en Elite-smiley i Fødevarestyrelsens rapport.

Planteslagterne

Treenigheden bag Planterslagterne opstod da Emil og Henrik inviterede kokken Emil W. til at komme forbi og demonstrere sine evner som kok. Emil og Henrik havde længe gået med en drøm om at producere økologiske og plantebaserede fødevarer, men realiteten var, at de ikke kunne gøre det alene. Først da de tre gutter slog hovederne sammen en sensommeraften i 2018, blev drømmen blev til virkelighed.

Planteslagterne er måske bedst kendt for Dunsen, Rødbedebøffen eller Dild-dellen, for at nævne et par af deres produkter. Deres sortiment er smagfuldt og danner bro fra den plantebaserede verden til de traditionelle danske retter. 

Den unge virksomhed har fået vokseværk og fylder i dag kølediskene i en lang række butikker over hele landet, og deres fantastiske og økologiske mad har altså også fortjent deres plads i vores måltidskasser.

Planteslagterne - Team
www.planteslagterne.dk
Planteslagterne har været vores samarbejdspartner siden 2021 og udmærker sig i øvrigt med en Elite-smiley i Fødevarestyrelsens rapport.

Foodture

Navnet Foodture er et ganske smart ordspil for “Food” og “Future”, men virksomheden, visionen og drivkraften bag er langt fra for sjov. Foodture er frontløbere i den grønne omstilling og udbyder bæredygtige fødevarer i form af vores tæmpeh, der er økologisk og lokalt produceret med bælgfrugter fra Norden.

Deres vision er indstillet med henblik på den lange bane, idet deres vidunderlige, plantebaserede produkter er i et med tidens ånd. Tæmpeh er ikke en køderstatning, men et simpelt og lækkert alternativ, der med sit proteinindhold og karakteristiske umami-smag har været en fast del af indonesisk madlavning i generationer.

Tæmpeh har en fast konsistens, der både kan skæres, rives og strimles, samt en unik egenskab til at opsuge smag fra krydderier, marinader og grøntsager. Derfor går den godt sammen med eksempelvis vores Rendang.

Foodture - Tæmpeh
www.foodture.dk
Foodture har været vores samarbejdspartner siden 2020 og udmærker sig i øvrigt med en Elite-smiley i Fødevarestyrelsens rapport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *