Vegansk catering hos Gaia

Hos Gaia elsker vi god mad. Og jo mere mad vi får lov til at leve, desto mere elsker vi det. Derfor er det ikke kun muligt at få nem vegansk aftensmad og frokost leveret derhjemme. Vi tilbyder selvfølgelig også muligheden for vegansk catering i Jylland og København. Alle skal have mulighed for at leve lidt grønnere, og det kan du med vores catering, der er 100 % vegansk.

Vores koncept bygger på grundidéen om en grønnere verden og en grønnere fremtid. Derfor finder du kun veganske retter hos os, og det bliver du ved med. Men det betyder ikke, at du mister smag eller fornøjelse. Tværtimod har vi fået sammensat en lang række opskrifter, der hver uge giver dig unikke smagssammensætninger og fantastiske retter.

Catering betyder noget efter din smag. Foruden vores julemad, som du kan bestille som catering, kan vi sammen finde frem til en cateringløsning efter dine præferencer. Der bliver ingen kamp om maden, for alle vores retter er portionsanrettet og klar til at blive varmet op. På den måde er det muligt at få vegansk catering spækket med smag, hvor du har maden klar på blot fem minutter.

Har du en begivenhed i tankerne, er du altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med en løsning på vegansk catering. Vi gør alt for at tilpasse os vores kunder, og det gælder også for dig. Derfor kan vi sammen finde frem til den bedst mulige løsning, som passer til dine behov og præferencer.

Et fokuseret fokus på bæredygtighed

Gaia blev til på baggrund af en drøm om at skabe en madservice, der gjorde det muligt at kombinere hverdagens vigtigste dele. Det betyder i dag, at vi leverer vegansk catering, der samtidig er sundt, økologisk og særdeles lækkert. Vi har sørget for en guldmedalje i økologi, hvor vi leverer minimum 90 % økologi hver eneste gang, og vi bestræber os altid på at ramme de 100. Derudover søger vi mod de lokale producenter i jagten på sæsonens bedste råvarer, der er blevet til med ren kærlighed.

Det er ikke kun vores retter, der har fokus på at være bæredygtige. Alt vores emballage er også det mest bæredygtige alternativ på markedet. Det betyder genbrugsplast og pap, der skåner miljøet mest muligt. Dermed har du også mulighed for at gøre virksomheden eller festen lidt grønnere eller opretholde den gode samvittighed. Du kan sige ja tak til det miljørigtige alternativ, der samtidig giver jer alle en endnu bedre oplevelse.

Festmad til festglade gæster

Højtider er noget, der skal fejres. Det gælder både for jul, fødselsdag og andre festligheder. Vi leverer selvfølgelig til alle formål, så du kan få vegansk catering med stil. Vi tilbyder blandt andet vegansk jule-catering, hvor du får julemaden leveret direkte derhen, hvor du gerne vil. Vores julemad er en nyfortolkning af de gamle klassikere, så du får den julemad, du kender, men uden kød, mælk og æg.

Vores julemad er ikke nogen undtagelse, når vi taler om økologi og sundhed. Det får du også i andre højtiders retter, så du også kan holde dig sund hen over den travle højtid. Vores julemad og andre retter har noget for alle, for vi fokuserer på alsidighed, hvor smag og sammensætning er to afgørende faktorer i vores retter.

Gaia helt ind til benet

Som virksomhed er Gaia en ny spiller på markedet. Tilbage i 2019 fik Andreas idéen til at skabe en madservice, hvor visionen om en grønnere fremtid kunne efterleves. Meget hurtigt fik han Asger med på vognen, der blev det kreative hoved i køkkenet, og som udvikler alle de skønne opskrifter, du finder på menuen – med hjælp fra de to andre medlemmer.

Gaia startede ud med at leje et mindre køkken, men i dag er det en anden historie. Vi har nemlig fået vores eget industrikøkken og kontor i Vejle, som er den by, vi kommer fra. Det har givet os nogle helt særlige muligheder for netop at kunne levere catering til danskerne, hvor der er fokus på alt det, vi synes, er det vigtigste i velsmagende mad. Gaia er nemlig ligesom en lille familie, hvor vi arbejder mod det samme mål.

Få catering med noget for alle

Det veganske køkken giver os et væld af forskellige muligheder for at udvikle nye retter og nyfortolke klassikere, hvor vi gør det både grønnere og sundere. Ved at vælge vores løsning får du en stor valgfrihed til selv at beslutte, hvilke retter der skal på menuen. Det er også muligt at lade hver enkelt person vælge, hvad der skal være til frokost. Du kan nemlig selv vælge, hvad der skal med, ud fra alle de retter, der er på vores menukort.

Gaia er stedet, hvor du får ærlige retter med de bedste råvarer fra sæsonen. Du får nemlig alt det, der er godt for både klima og krop i én sammensætning, og vi tilbyder dig retter, der kan lidt mere end så meget andre.